Pho - på tide å laste opp?


Har vært innog ut av aksjen over mange år, og må si at jeg til tider har vært skeptisk til den svake utviklingen selskapet
har hatt. Nå ser det imidlertid ut til at selskapet står ovenfor et gjennombrudd mhp blærekreft diagnose.
Ny daglig leder er mye mer aktiv med å "markedsføre" aksjen og selskapet, enn det Hestdal gjorde.
Kanskje han etterhvert også får oppmerksomhet fra Big Pharma? Dersom markedet generelt ikke krasjer,
tror jeg aksjen skal få en fin stigning fremover. Har derfor kommet til at tiden har kommet for å ha en aksjepost i Pho.
SørenE
02.05.2019 kl 15:13 4021

Hej Norge

Tillykke Marketwatch: og velkommen i aktionær klubben :-)

Dansken

SørenE, hvordan oppdaget du Photocure ?
Har det stått noe i dansk media ?
02.05.2019 kl 15:30 3931

Kommer stadig nye artikler:
https://www.urotoday.com/recent-abstracts/urologic-oncology/bladder-cancer/112037-blue-light-flexible-cystoscopy-with-hexaminolevulinate-in-non-muscle-invasive-bladder-cancer-review-of-the-clinical-evidence-and-consensus-statement-on-optimal-use-in-the-usa-update-2018.html

Ser også at klinikker begynner å markedsføre seg:
"Here’s what sets us apart.
You can trust the experts at Holden Comprehensive Cancer Center to use the most advanced techniques to diagnose and treat your bladder cancer, including blue light cystoscopy and the newest drugs available.

Bladder cancer patients at Holden benefit from:

The Cysview blue light cystoscopy system: Holden urologists use this technique because it helps them see bladder cancers better, and it improves their ability to remove all the tumor cells so the cancer doesn’t come back."

https://cancer.uiowa.edu/cancer-types/bladder-cancer.

Tiden vil vise :)
Sydney
02.05.2019 kl 15:37 3908

For meg virker det som pasientene ikke er informert nok. De må sette press på legene sine. Rein gambling å ikke bruke blc
SørenE
02.05.2019 kl 15:48 3861

Hej Norge

Soopfinder: nej der har ikke stået en brik om PHO i Danmark, ej heller tråde om PHO på danske forumer -- Euroinvester (største Danske forum) er der nul og nix, hvist kun det ene indlæg jeg lavede for 2-3 år side.

Da jeg købte mine første aktier var det fra inspiration fra dette forum -- dengang var der en skribenter som var meget overbevisende -- der i blandt Focus og især Medicin manden og Snølfferen var flittige og kom med saglige indlæg. (+ et par stykker mere)

Ud fra disse 3 skribenter gennemtrevlede jeg alle medier og biotek selskaber norske og Danske -- men vente hele tiden tilbage til PHO -- mit resenoment var at de var meget tæt på fase 3 begynte at købe lidt op og efter fase 3 godkendelse lastede jeg mere op -- efter FDA Turb og Suv gik jeg all in.

Ingen mindre Danske og Norske bioteck selskaber er ikke nået så langt (FDA) det er lidt vildt, virkeligt svært at komme gennem FDA øjet, og jeg tænker stadig -- dette kan umuligt gå galt :-) -- nogle gange når Hanson og fonde solgte sig ud havde jeg overvejet at sælge -- men har holdt ud (på grund at ovenstående FDA og patenter :-)
Jeg har en gennemsnit på ca NOK 27-28 og sover godt om natten -- har haft mange diskussioner med fruen grundet mange aktier :-) -- hun sover også bedre nu.
Dejligt at have fået stigningen med fra sidste år -- sidder med en følelse af at have købt næsten på bunden :-)

Stor tak skyldig til Focus og andre skribenter som holder god og saglig tone

Håber virkelig aktionærene skønner på hvor langt PHO er kommet -- stor tak til Hestdahl -- fantastisk produkt, nul gæld, penge på bog, alle FDAer og refusioner på plads, alle Urologer over hele verden er begejstret, flere tidsskrifte bekræfter --- hold nu op hvor spændende.
Om 2 år kan vi ikke forstå at vi har været på dette niveau :-)

Dansken
Stadig super optimist :-)
Redigert 02.05.2019 kl 15:49 Du må logge inn for å svare
SørenE
02.05.2019 kl 15:55 3821

Hej Norge

Faling Knife:The Cysview blue light cystoscopy system: Holden urologists use this technique because it helps them see bladder cancers better, and it improves their ability to remove all the tumor cells so the cancer doesn’t come back."

Woooovv --- Dosen`t come back -- nogen har fået øjenene op -- flot artilek fra Uro Today
Tak som deler

Dansken

Hyggelig å ha deg med, SørenE ?
Jeg kjøpte en del for ca 10 år siden, men solgte heldigvis ganske raskt.
Denne gang blir jeg sittende. Også jeg kom inn før det steg.
Jobbet forresten i Esbjerg for mange år siden. Enklere å skrive med dere dansker enn å prate ?
Computum
02.05.2019 kl 16:12 3732

Vi nærmer oss kursnivået i forkannt av Q4-presentasjonen. Hva er riktig å gjøre? Ta gevinst og håpe på "same prosedure" med fall etter presentasjonen? Regner med at endel gjør nettopp det. Problemet er når man har ganske mange aksjer. Da står der ikke nok kjøpere klar til å ta imot. Så det blir nok småtraderne som stikker med gevinsten denne gangen også. Om ikke kommende presentasjon blir en "trendbraker" og kursen styrker seg i etterkannt? Har mine tvil om det.

At du gidder. Jeg har mange aksjer. Ser ikke akkurat på det som «et problem» ?
Om et par år kan du ta en titt på chartet. Da synes ikke engang bevegelsene vi har nå.
Computum
02.05.2019 kl 16:19 3692

Gidder hva? Det er ikke alle gitt å se inn i fremtiden. De som kan det har vel lite på et diskusjonsforum å gjøre?
02.05.2019 kl 16:33 3629

Comp.
Men om du sitter med 100k er det vel bare å legge dem ut på flere nivåer, ser ikke helt problemet.
Eller mate på underveis som dem har gjort på 51,50 hele ettermiddagen idag.
Bare gjør du det, flere av oss andre her inne som kjøper så det går fint.

Registrerer forresten at til og med MW er på kjøper'n nå!
Redigert 02.05.2019 kl 16:36 Du må logge inn for å svare

Mitt poeng er også at man ikke kan se inn i fremtiden. Ergo er trading bingo.
De lange linjer derimot er enklere å ha en formening om.
Ingen vet hvor hare hopper, men til slutt kommer den til hiet ?
onuk
02.05.2019 kl 19:01 3386

Statistisk sett er sannsynligheten for at kursen i PHO faller etter neste presentasjon mye større enn at den stiger.......
02.05.2019 kl 19:20 3345

Ingenting du trenger å bekymre deg for.
Siden du håper at MW øker sin short har du ikke aksjer i pho.
onuk
02.05.2019 kl 19:44 3284

Klart du vet også det også enn meg Andy. Som det meste andre. Men, akkurat det kan jeg nok bedømme bedre. Og ja, jeg er også av den gjengen som har hatt aksjer i selskap siden tider hvor du antagelig ikke engang viste at det fantes et selskap med navnet Photocure.
Jeg er rimelig sikkert på at vi igjen få juling etter Terminator Dan entrer scenen snart. Er jeg glad for det? Nei. Er jeg vant med det? Ja. Hva forandrer på det???? Show us the fuckings money!! Ikke flere positive omtaler fra ymse kongresser eller lignende, bare vis at dere kan tjene penger på Cysview. På Hexvix går det tydeligvis ikke. Da prater vi om peanøtter ikke penger. :)
focuss
02.05.2019 kl 19:46 3279

Innenfor områdene PHO starter sin kampanje rettet mot å bli ny Standard of Care i USA bor det 700.000 personer med diagnose blærekreft. Pasienter med blærekreft trenger oppfølginger med cystoskopier livet ut.

i USA så kommer det mer enn 80.000 nye pasienter hvert år og mer enn 17.000 dør av sykdommen årlig mens andre får en utvikling som medfører at blæren må erstattes med en utvendig plastpose. Ikke akkurat det vi ønsker når vi skal på date.

Fra før vet vi at pasienter behandlet med BLC Cysview har betydelig lengre tid til tilbakefall enn pasienter som ikke får behandling med BLCC.

Dette og mer til har PHO dokumentert og er årsaken til at FDA, Medicare og AUA ønsker BLC Cysview velkommen for å si det forsiktig.

Men nå vet vi enda mer. Nå vet vi også at pasienter behandlet med BLC Cysview har lengre overlevelse enn de som ikke blir det. Dette er ny kunnskap som nå først er dokumentert etter at PHO har fått alle sine privilegier av myndighetene. PHO blir ikke mindre populær av det. Pasienter som behandles med BLCC synes å ha større sannsynlighet for å dø av andre ting enn blærekreft. 90,9 % lever etter 5 år.

Nå har pasienter begynt på egnen hånd å søke seg til sykehus med BLCC, og det allerede før dette nye studiet konkluderte med lengre overlevelse. Da syne jeg rett og slett det ikke er noe mer å diskutere. BLCC blir ny Standard of Care i USA. Noe noen såkalte Top Amercan Cancer Doctors allerede konkludert for en tid tilbake.

Redigert 02.05.2019 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
focuss
02.05.2019 kl 19:58 3243

Blærekreft deles gjerne i to hovedtyper. NMIBC ( Non Muscle Invasive Bladder Cancer ). Dette kan sees som et første stadie hvor kreften holder seg i selve blæren. Dette utgjør ca 75% av tilfellene og hvor fokuset har vært og BLCC blitt godkjent som behandling.. For de resterende 25% så har kreften vokst seg videre inn i muskulaturen rundt blæren, (MIBC). Dette er farligere og vanskeligere og behandle. Nå viser nye studier at BLCC også virker der. Det får vår nye CEO til å utbryte: This is extreamly interesting. Det tror jeg ham på og er noe jeg ønsker høre mer om på Q1-19

Når de først skulle vanne ut til fordel for ansatte var det ok at de samtidig besluttet kjøp av egne aksjer, JF dagens melding:

«Pursuant to the authorisation granted by the annual general meeting in Photocure ASA on 9 May 2018, the board of directors has also resolved that the company may carry out acquisitions of up to 10,000 own shares. Any acquisitions will be carried out through the Oslo Stock Exchange's trading systems. Shares acquired shall be used for the Company' incentive program and may be sold to employees. In addition, shares acquired may be used for such purposes as decided by the general meeting. Pursuant to the board authorisation, the highest price that may be paid in such acquisition is NOK 100. However, the price shall not exceed the last independent trade or last independent order on the Oslo Stock Exchange.»
Redigert 02.05.2019 kl 20:51 Du må logge inn for å svare
SørenE
03.05.2019 kl 07:18 2920

God morgen Norge
ScooFinder: hyggeligt med Esbjerg .. godt sted at være. det kan da kun have været olie sektoren du arbejdet i der :-) -- At prate med en Svensker er værre -- ha ha
Du var tidligt ude med dine første PHO :-)

Computum: seriøst: havde du regnet med at få et godt råd om du skal sælge inden Q1 -- aktiemarkedet er ikke for radikale og ubeslutsomme, hver er sin egen lykkes smed, lykke til med dit valg.

Hayen: selv tak

Focus: Noe noen såkalte Top Amercan Cancer Doctors allerede konkludert for en tid tilbake. -- Du har ikke glemt mit link med Allan, det står som mejslet i sten -- ALLE Bladder Cancer patienter bør behandles med BLC --- det er derfor jeg stadig sitter :-)

Nu starter et 3 års options program -- vel det vi har eftersøgt :-)

Dansken
Stadig optimist
Redigert 03.05.2019 kl 07:42 Du må logge inn for å svare
SørenE
03.05.2019 kl 09:12 2791

hej Norge

Ufatteligt at PCIB stiger 23 % på fase 1 nyhed -- da PHO fik fase 3 igennem var der ikke en krusning på aktiekursen. !!

Dansken
Computum
09.05.2019 kl 17:23 2515

Da brøt den ned gjennom de siste ukers positive trend. Kan Schneider gjøre noe med det?
thepower
09.05.2019 kl 18:57 2411

Before you ask, NO. I am not one of the 2 new board members about to be appointed by PHO.

Any ideas who it might be? For fandens oldemor

Bare vent til MW prøver å komme ut av sin kinkige shortposisjon. En veldig veldig kinkig posisjon.

Det er skrevet (bokstavelig talt) et firesifret antall innlegg om hvordan det nødvendigvis vil dra kursen til nye høyder. Og innleggene er ikke skrevet av hvemsomhelst. Det er selve intelligentsiaen (selvutnevnt, riktignok) på disse trådene som har skrevet innleggene. Da må man vel tro på det?
For dette er absolutt gutter som vet hva de prater om. Det har vi jo sett gjentatte ganger.

Jeg tror 45kr er OK kurs. Siden ipsen la frem betydelig vekst(other oncology-sannsynligvis mye hexvix) bør det være begrenset nedside selv om U.S. skuffer noe. Med de forventninger folket her inne har er det imidlertid sannsynlig at U.S. vil skuffe,dersom dette er markedskonsensus. Regner selv med 20 mill fra U.S. organisasjonen. Altså på ett eller annet tidspunkt tror jeg på en ketchupeffekt,men tror ikke vi er der riktig ennå.
Springer
09.05.2019 kl 20:37 2222

Veldig få her inne har store forhåpninger til Q1.
heilo888
09.05.2019 kl 22:59 2085

Sakset fra TI:Ja var på generalforsamlingen og fikk en prat med både Dahl og Schneider etter møtet. Jeg tok bla. opp den bedrøvelig salgsinnsatsen av Ipsen og de var tydelige på at de nå presset hardt på Ipsen for å øke salget i Europa. Etter en kort statusrapport fra Schneider forløp selve møte som ventet uten så mye å berette. Fikk et meget godt inntrykk av Schneider som en svært jovial og hyggelig person å prate med, men som samtidig virket meget målrette. Tror så absolutt han blir vår mann! Styreformann Egberts fikk jeg ikke mye inntrykk av bortsett fra at han virket en tanke ustrukturert som møteleder.
bravi
10.05.2019 kl 06:47 1935

Har ikke fulgt med på GF og den seansen, de fikk igjennom alle forslag selvfølgelig inkl. emisjonsfullmakt. Lurer på en ting, Egberts mottar 503k i året for jobben. Hva gjør han for den jobben utover å skrive reiseregningene sine?

Hardly
10.05.2019 kl 08:58 1773

Bravi

Kan du ikke bare sende en mail til Photocure og spørre?

What?? Jeg har sovet i timen. Var emisjonsfullmakt på agendaen på GF? Hvorfor trenger de det? SoC. Sitter vi ikke å venter på ketchup-effekten? Eller - at bunnen av ketchup-flaska skal ramle ut - som Jónas Einarsson sa på sist podcast :)

Noen som har en oppsummering fra GF?

Emisjonsfullmakt er helt normalt, og er heller ingenting nytt i Pho. Styret har hatt og nå fått forlenget fullmakt til 10% aksjekapitalforhøyelse.
pafo
13.05.2019 kl 06:42 1360

Det er faktiskt på tide att laste opp, da AUA og SUO sier att alle med NMIBC skall tilbys BLC vid
TURBT. I dag vid en WLC turbt, efterbehandles ca 50 % med BCG, før att redusere risken før att
få tilbakefall på den kreften de ikke fant..Og dermed ikke fikk fjernet.
Men det råder en brist på BCG i dag antagligen konstruert, før att få opp prisen. Vad eg kan se er
prisen per idag 9.200 kr før 6 doser i Norge, sikkert mer i USA.

Da kommer prisen på de 6 to timers behandling i tillegg. det her er en behandling som er ganske
ubehaglig før pasienterne. Som ofte gir feber og blærebetennelse som bivirkning, og noen gang
alvorlige betennelser. Her kan det ligge en potensiell saksøknad, da en BLC turbt ikke behøver
BCG behandling. Men enda gir lengre tid til tilbakefall.

Og det er klart att blir de pasienter som har blitt behandlet med BCG klar over att behandlingen
ikke var nødvendig, så blir de nok ganske irritert. Det viser att BLC er rimeligere og bedre på alle
måter. Og alle pasienter nær 100 % som har gjenom gått en turbt har først blitt undersøkt med ett
flexiscope, og vet hvor mye enklare og behagligare det er med flexiscope.

Så man må jo utgå fra att Medicare og forsikringsselskap begynner bli klar over det. De er jo til
før att bevake pasientens beste. Trur att det kan bli mange flexiscope innen året er slut.
Men om du skall laste opp idag eller imorgen, vet eg ikke. Men vid års slut er du nok meget glad
att du lastet opp.

Det skal nok mye krutt til for å løfte kursen betydelig imorgen. Så mest sannsynlig har man noe tid på seg fortsatt. Ellers har nå hvertfall jeg kjøpt siste dager,så håper og tror du får rett.
Mistenker at siste dagers nedgang skyldes litt reallokering fra pho til PCIB blant biotekinvestorer.
thepower
13.05.2019 kl 09:38 1114

Lets hope for a 20% increase tomorrow. Then we might get back to the price the day before the famous AUA

Et godt råd når du arbeider med research, handel, eller forumaktivitet relatert til aksjer og derivater, så lytt samtidig til favorittmusikken din.
Da får du følelsen av velvære i steden for å være urolig eller bekynmret.
pafo
13.05.2019 kl 10:21 1003

Ja det skall vel ikke så mye til før att det skall bli 20 % økning. Men BCG bristen gjeller jo før Europa og.
Det hjelper helt sikkert på att de ser på alternative løsninger der og. Og man kan vel tro pasienter i Europa
og er glad om de slipper BCG behandling. I Norden og Tyskland gjør de jo det i stort sett med stor
fremgang i resultater.