B2H stuuper 6-8%. På vei til 7 kr i første omgang?


Tenk vi ble anbefalt å kjøpe denne av pastoren på 19,63. Nå rake veien ned på 12 kr så 10 og kanskje det stopper på 6 kr.

Vevlen Gård tar vel alt av bordet nå, koste hva det koste vil.

SS
Redigert 02.05.2019 kl 20:37 Du må logge inn for å svare
Yngvis
16.05.2019 kl 08:16 854

Når det gjelder det hotellet så er det vel slik at det er i full drift samt at fordringen er sikret med pant i det ? Så worst case er vel at vi blir hotelleiere og at SS blir hyret til å reise ned å drifte det til en ny kjøper kommer på banen.
Varsom
16.05.2019 kl 07:18 899

Ja du går jo foran som et godt eksempel på det???
Redigert 16.05.2019 kl 07:35 Du må logge inn for å svare

For dumt Varsom. Du sa du he solgt alt med tap 21 kr i dag. Nå prøver du å ro. Skulle den gå i 14 kr solgte du ingenting.
Når den går i 8 kr så skriver du at du var glad du hørte på SS og solgte på 11 kr. Synd dere ikke hørte på ss hele veien ned fra 20 kr. Etterpåklokskapen......?

Amen! AXA ville jeg ikke tatt i med ildtang. Der er det mange skjelett i skapet. Snart selger Fredriksen også...
Varsom
15.05.2019 kl 19:51 1109

Hva vet du om jeg har solgt eller ikke. Jeg sier at jeg aldri kommer til å røre inkasso noe mer igjen etter dette. Men hvor mye jeg har solgt eller ikke er en annen sak. Og når etter dette er... kan også være så mangt. Det er meget mulig at jeg har solgt noe, men kanskje ikke. Jeg ville ihverfall ha rømt axa før B2h, ihvertfall nå som axa er så kunstig høyt priset!

Varsom skriver jo at han i dag har solgt hele portisen sin i B2H med tap. Og aldri mer skal røre inkasso.

Man kan ikke sammenligne B2H med AXa, selv om samme bransje. B2H har tatt skyhøy risiko ved å kjøpe sinsyke portiser i land de burde holdt seg unna.
Ikke har de en rik "onkel Fredriksen " med på laget heller! Det kan være lurt.
Markedet liker ikke tallene og det som kommer frem i B2H, og det er med rette.

Kjøp i AXA, der er veksten sterk, og alle er strong bull på veksten og talla.

SS
icanfly
15.05.2019 kl 19:31 362

Innlegget er slettet av administrator

Axa skal eg kjøpe billig og selge dyrt.

B2H er på stø kurs under 10 kr. Det vet du, og jeg.

Kan meddele dere om at Varsom lyttet på ss i går og solgte hele driten sin i b2h med dundrende tap.
Nå er han aktiv i axa, og det gjør han rett i. Han er nok snart tungt inne i rette inkasso selskapet.

SUSS

SS
markie
15.05.2019 kl 18:58 1163

Du tenker vel egentlig på axa du?? Det er jo der du har dine interesser. Den falt. forøverig ytterligere 2% i dag ser vi..Synes du skal selge snarest mens du enda kan få omsatt noe på 19 tallet. Den når snart 17 tallet.Kom over til b2h mye bedre rr nå.

Håper Varsom med flere tok pengene av bordet i B2H i dag. 12-13,50 kan dere glemme. I dag var det død cat jump!

SS

Selskapet prises nå a likt bokført egenkapital. Det er ganske spesielt når man vet at dette er et vekstselskap
men en EPS for 2018 på 1,63. Som du sier, det må være verdsettelsen av ERC markedet er svært usikker på.
markie
14.05.2019 kl 21:28 1498

Hotellet har påvirket de siste to q rapporter. Men det betyr jo ikke at de ikke får om pengene. Selskapet sier nå q2. Betryggende at de bruker litt tid på og få inn mest mulig.
Prisingen av aksjen er i stor grad basert på usikre fremtidige kontabtstrømmer. Etterhvert kommer tilliten tilbake. Jeg stoler på at de som sitter nærmest kontantstrømmen vet best. Ikke spå menn på Hegnar.?

Husk at SS la ut infoen om hotellet fra finansavisen til dere. Tenk om det ikke løser seg. Er det flere lik i skapet til Nordbrekken??
Redigert 14.05.2019 kl 20:26 Du må logge inn for å svare
markie
14.05.2019 kl 20:21 1565

De traff ikke så bra med dette hotellet i Kroatia. Så der gjorde de en blemme. Men dette betyr ikke at inntjeningen er på vei nedover Du får lese på q1 rapport når den kommer så. SS Greit med litt fakta ikke bare sitte og spå når du ikke eier aksjen. Alltid lett og sitte utenfor og skrike selg hele tiden.
Redigert 14.05.2019 kl 20:21 Du må logge inn for å svare

Her må du følge med.
Jeg ble av mcDreamy anbefalt å kjøpe b2h våren 2018 på 19,63 som han mente var et kupp.

Mine linjaler sa 10 kr, noe jeg har gjentatt siden da. Jeg startet ikke med noe rundt nyttår. Første bud for en seriøs diskusjon er at du vet hva du snakker om!

Klart man får rekyler, men jeg sa sist på 12 at den kunne gå i 13.50 noe den gjorde, to ganger og begge gangene sa jeg fra på 12 kr at det makter ikke knuse 13,50.

Du snakker her med et inkasso orakel, så passe snasken litt.

Logger av for i dag. Vakten starter 0400.

SS
johnar
14.05.2019 kl 20:04 309

Innlegget er slettet av administrator

Min gode mann, cost to collect er på vei nedover. Så her farer du med løgn.

Og nestor sissener innser vel neppe at DNB, og alle banker i verden driver inn gjeld med lånte penger..

"rekylen kommer........."

Håper den er opp, og ikke ned. Synes det er alt for mye risiko i B2H, og det er markedet enig i. Nedsyltet i gjeld, og det koster mer og mer å drive inn kronene!
Som Nestor Sissener nylig sa, det virker fjernt å inndrive gjeld med lånte penger.

SS
johnar
14.05.2019 kl 19:47 1624

Ja, synd med det hotellet, får håpe det ikke blir en generell trend for de usikrede porteføljene. Virker som de har vært mer forsiktige med å kjøpe sikrede porteføljer de siste kvartalene og det er sikkert bra. På ingen måte meningen å baisse aksjen hvis det var meg du siktet til. Er underliggende positiv, kommer ikke til å kjøpe aksjen før etter Q1/Q2. Setter dog pris på gode diskusjoner her inne da jeg følger aksjen ganske tett!

Sært å påstå at du ikke er imponert over mine spådommer siden nyttår. Der er det jo innertier over hele linja.
Kan du vise til andre skribenter her på forum som rekker SS til anklene i å spå AXA og B2H ?

Så vidt jeg vet, har INGEN andre spådd B2H ned, utover SS.
I AXA har jeg spådd bunn og topp to ganger siden nyttår, og truffet begge gangene.

Siden 2015-16 har jeg spådd og for det meste truffet på alt i AXA.

SS
markie
14.05.2019 kl 19:40 1639

Ingen tvil om at de tabbet seg ut med dette hotellet. Men etterhvert er pengene på plass. Det vill forhåpentligvis vi en god spinnoff. Kjedelig utvikling naturligvis. Men jeg tar tiden til hjelp. Synes det er veldig attraktivt og handle mere. Lett og bare baisse spesielt om man ikke sitter i aksjen. Men rekylen kommer...
johnar
14.05.2019 kl 19:40 1626

Vil være meg en sann glede hvis jeg kan få en inngang på 2 kr i B2H, da selger jeg det jeg har av aktiva og belåner meg til randen. Personlig er jeg (som deg?) veldig bear på markedet og sitter stort sett cash bortsett fra Kitron. Sikkert lite populært å si blant mange fullinvesterte, men lite som vil være bedre for meg enn hvis markedet får seg en skikkelig nedtur. Med det sagt så vet jo alle her inne at det kan komme en korreksjon/krakk. Det folk lurer på er vel heller om B2H (eller implisitt inkasso) er noe man skal eie hvis man velger å være investert i markedet, hva du eller jeg tror om markedet er egentlig ikke så interessant i denne sammenheng. Hvis markedet krakker er veldig mye av luften tatt ut av inkasso allerede, og collections holder seg godt igjennom krakk/nedturer samtidig som det er noe av det første folk begynner å bruke penger på når markedet kommer tilbake. Følgelig er billige inkassoaksjer noe av det jeg ville eid hvis jeg skulle eid noe for øyeblikket, men jeg velger likevel å tro at det kommer enda bedre innganger i fremtiden.

Du må gjerne spekulere på kortere sikt eller aller helst komme med gode argumenter til hvorfor inkassobransjen har/ikke har en fremtid. Jeg er ikke overbevist selv, men hvis jeg skal tro noe så heller jeg mot at det fundamentale som er solid vil seire på lang sikt, og at de negative nyhetene det siste året i det store bildet er "støy".
Har kun fulgt kommentarene dine siden nyttår, men så langt er jeg ikke imponert over hverken kompetanse eller evne til å spå kursutvikling gjennom vinteren/våren. Men som den spåmannen du er noterer jeg gjerne dine synspunkter på AXA, B2H og inkasso på lengre sikt, så kan jeg følge med på hva jeg hadde tjent hvis jeg hadde fulgt dine råd/posisjoner.

Som jeg har nevnt i ukesvis nå, men noen er jo litt tregere enn andre, så rører jeg ikke noen aksjer før Trump og Kinamann har gjort sitt.
I AXA ligger jeg på 17,40 om man plutselig fikk en sinnsyk dump, og i B2H ligger jeg på 9,25.

SS


EDIT: Ikke lykkes i AXA ? Første millionen min tjente jeg på AXA, og totalt netto akumulert gevinst siden første gang 1,624 mill.
Det kaller jeg å lykkes.

SS
Redigert 14.05.2019 kl 19:39 Du må logge inn for å svare
markie
14.05.2019 kl 19:35 1635

Ja ha du og AXA. Du har ikke lyktes der tidligere. Hvorfor nå fordi du har handlet. Det blir fort noen feilskjær når de skal fortsette vokse. Da faller den fort. Tross gode q rapporter ligger den på stede hvil.

Funderer skrev Innlegget er slettet
Funderer;

Takk som byr, men har allerede to stk, en https://elma-instruments.no/produkter/elektro-maaleinstrumenter/installasjonstestere-nek-400/metrel-mi2086-eurotest-61557-2.aspx?gclid=Cj0KCQjwzunmBRDsARIsAGrt4muTRZZcGgFrqNLZZvz1D1rsOwFwo6V58ttE6Fvma5_th0vPDHXL_ZcaAhpvEALw_wcB

Og en Fluke som megger 1000V - kostet vel 9 laken. Så om jeg kommer med en til, så tror jeg fruen ringer om hjelp her :-)
Men gi en lyd om hvilken du har, meggere er kjekt.

Fant du noe intereressant på topp51 lista?
Småsparerne som ødelegger.

SS

Innlegget er slettet av administrator

Funderer:

No vart SS skuffa, såra og vonbroten. Har SS vinglet ? Jeg har jo særlig i AXA sagt når man skal kjøpe, og selge. Jeg traff som du vet både på 23 kr i januar/februar, og nå på 24 kr.
B2H har jeg sagt at retning var ned, og jeg sa lenge før utbytte at den vil etablere seg under 12 kr og etablere motstand på 12 kr. Hvordan vingler jeg da?
Klart det er rom for rekyler opp, det vet vel alle. Det finnes ikke så ofte en loddrett strek opp eller ned. Der kommer SS sitt hjertebarn RSI inn, det vet du at jeg bruker MYE.

Men nei, jeg er ikke langsint, men noen få her på forum har jeg lagt for hat, bl.a Surfemusa, og 4-7 stk til. Men ikke Funderer, han er en grei kar.
Så her er det du ønsker.

https://ibb.co/GQpVhTQ

SS
Funderer
14.05.2019 kl 18:58 1698

Egentlig bortkastet tid å kommentere men selveste skipssjefen endrer ofte mening og tilpasserer seg sitvasjonen . Ene uka mener ditt å neste uke er det noe annet . Men han er en artig skrue , heller ikke langsint , så jeg likern . Litt skuffet over at han ikke kan legge ut eller si noe om endringer på topp 50 lista . Jeg har jo vært litt stygg mot han tidligre så er sikkert defor han overser meg .

Trump KAN få fyr på denne oppover, om det plutselig blir enighet - da kommer denne som følge av børsjubel.
Maks 12.50-13.50 (der MÅ man selge og ta gevinst)!

Denne skal videre ned, 8-10 kr ved skikkelig børssmell som i høst, men utelukker ikke enda lavere.

Anbefaler å følge de smarte kronene til Fredriksen, så selg denne driten og kjøp AXA, og bli med på det budet som Finansavisen også skriver om, som kommer. Minimum 30, men trolig over 50-60 kr.

SS

SS
2 sier du nå?
Hva sier dine estimater, blir det 11 eller 8-10?
Når anbebefaler du å snitte ned?

I mellomtiden skal du sitte igjennom tidenes børskrakk på 80% ? B2H går da i 2 kr.

SS
johnar
14.05.2019 kl 18:32 465

Innlegget er slettet av administrator

Grau;

Jeg overser mye, men enkelte bittre drittunger må gjentatt besvares.
Det er viktig å minne dem på sin egen dumskap når jeg sa at B2H skulle ned på 10-11 kr for over 1 år siden, og alle lo. De ler ikke i dag, men er bitter og grinete. Bare vent til driten er i 8-10 kr, så skal det bli mye morro her.

McDreamy har tørket bort nå, trolig tatt sitt tap på flere millioner, forhåpentligvis som en mann!
Tipper 17.mai på 1877 ikke blir så hyggelig med konemora i år. .....!

SS
Grau
14.05.2019 kl 18:27 476

Innlegget er slettet av administrator

Hahah, har jeg bommet i AXA og B2H ?
Tror jeg ler meg ihjel.

Hvem andre enn ss sa selg i B2H fra 20 når Dreamy sa kjøp ?
Hvem har gjentatt dette hele veien ned til sure 11 kr ? SS - så klart.

AXA ?? Har jeg bommet der?

Hva sa jeg i høst? Selg, skal langt ned, stoppet på 17,40. Så gikk den i 23 jeg sa på 21 kr, selg på 23. Den snudde på 23, så ned. jeg sa kjøp, og den gikk i 24. Jeg sa igjen selg på 23-24 kr, driten skal under 20 - alle lo, men de ler ikke i dag.

Sørgelig å se at man forsøker å lyve for å fratra SS æren over å hatt så rett i inkasso over så mange år.
Ikke noen som er i nærheten av å treffe så mye som SS.

SS
markie
14.05.2019 kl 17:58 1787

Er vi ikke vant til over reaksjoner på Oslo børs?? Alle her husker sikkert American Shipping på 1 kr.. Selskapets eiere er strålende fornøyd bortsett fra med aksjekursen selfølgelig. De ser ikke shorternes problemstilling.
RR er nå betydelig bedre. Ingenting er hugget i stein. Det går og manipulere aksjer på Oslo børs. Her er shorterne dyktige.
Jeg kjøper litt til hvertfall. Artikkelen i kapital var også veldig positiv.
NIBD/Ebitda var per q4 på 3,5 og nå er den rundt 3. Alt annet like klart positivt for gjeldseiere.
johnar
14.05.2019 kl 16:46 1838

Noen formening om realismen i dette consensus-estiamtet, Markie? For meg virker som det basert på en kombinasjon av veldig høye collections, lave kostnader og noe nøktern amoritisering, men jeg kan absolutt ta feil. Interessant er det også at hvis markedet priser en sannynlighet x for at selskapet leverer på konsensus neste år, så må sannynligheten y for at selskapet leverer MYE dårligere enn selskapet gjør nå også være relativt høy for å forsvare kursen vi ser i dag.
markie
14.05.2019 kl 16:31 601

Innlegget er slettet av administrator