Archer 2019


Kjøpte akkurat Archer og hva tenker dere om neste 6 mnd potensialet?
mini3
06.05.2019 kl 17:18 1449

Stemmer man SP vil man automatisk se bakover:)

Benyttet anledningen til å selge Mine trauste kjedelige TEL og fikk lastet flere trading aksjer i dag.
Nå rettes fokuset mot 1Q og fremtiden.
Knuser du tall? Hva er dine spådommer mot 1Q

Du fikk en fin gevinst på TEL ser jeg
Anywhere
06.05.2019 kl 18:15 1393

Hei Mini.

Jeg har ikke knust mye tall i Archer. Gjør ofte det i aktuelle kjøpsobjekt ellers, men vil nå først se en trend som er stabil i Archer, og dernest begynne å fokusere mer klart på hva som er de mulige veier for selskapet innen 2022 som er foreløpig horisont.
Jeg gjør som regel top-down, og har et stabilt oljepris-scenario som bakteppe. Det vi ser av prestasjoner fra selskapet og deres guiding neste halvår er viktig for meg. Ingenting er tilfalt service-selskaper enda etter at oljepris har kommet edruelig opp. «Alt» innen olje reprises innen oppstrøms, men fortsatt basert på nullmargin i oljeservice. Det må endres, så blir Archer enda bedre rigget, og da kan ikke jeg se annet enn at potensiell ebitda må trekke aksjen til 25-tallet. Utopi nå, men det var f.eks NEL også i forhold til 8 kroner da jeg kjøpte på 2 og endog under for det som egentlig er svært kort tid siden....
mini3
06.05.2019 kl 18:16 1388

Kjøpt for 52 i 2009, skulle holdes der til pensjon, men nå fristet det å hoppe i røf sjø med disse også.
50/50 i Qec og Archer med 2300 Tel aksjer
mini3
06.05.2019 kl 21:20 1291

Hei Anywhere everywhere :)

Nå er enig i trend fokuset og det er litt rart når folk klager og syter, det er nå når syklusen har stabilisert seg og selskaper som archer med solid inntjening og kontrakter som har følgt syklusen ned skal kjøpes, man sammenligner archer med selskaper der penger renner ut og de mangler lange kontrakter.

Kjøp og vent på oppgang.

Realiserte som nevnt TEL i dag etter kjøp i 2009 hadde jeg ikke helt ventet en kurs på 177-78 og utbytte på ca 50 kr

Tallene for 1Q blir veldig spennende.
Oiltools går så det griner og jeg venter 34 mill dollar og EBITDA på ca 6 alene i oiltools. Archer er stor og foretrukken leverandør innen P&A segmentet som vokser godt.

Mine tall for 1 Q er 248 og ca 29 i EBITDA så for vi se, men klarer archer dette skal man og må man snart reprise opp mot 10-14 kroner som jeg mener er intervallet Archer fortjener da slike tall for 3 Q på rad gjør refinansiering til en formalitet.

Usikkerheten her er egentlig argentina og hvor mye mer utstyr fra hovedkontrakter som blir tatt ut på leie.

Ikke meg imot om du tar deg tid og knuser noen tall du også så kan vi kanskje få flyttet fokuset over på real økonomi og ikke lego klosser her inne :)

Anywhere
07.05.2019 kl 09:21 1119

For dem som lurer, så gjelder altså beta i en aksje begge veier, og oftest ser vi høyere beta jo høyere risiko. I dag er aksjen opp like mye mer enn markedet som den var ned mer enn markedet i går, sånn er det med slike saker.
Selvsagt er det risiko i Archer (dog jeg mener at den er klart mer begrenset enn for halvannet år siden), og det er også det som gir muligheter på oppsiden.
Om risiko slår ut i full blomst på oppsiden kommende par år, så mener jeg fundamentalia er slik rigget at dette er en aksje med 5-gangen som potensiale. Og når 5-gangen er oppnådd i en slik tidshorisont og det fortsatt skulle være utsikter til minst samme going business, så er Archer gearet slik at det like gjerne kan dobles derfra igjen. Det er i den perioden at de store investormiljøene forsøker å kjøpe seg inn igjen....De liker 10% oppgang, og er ikke så glad i 500%...

Ser ikke ut som det er så lett å få særlig volum i dag heller. Resultat-dager pleier å gi litt mer handel, så dem som tror på fremtiden kan kanskje klare å hente litt på torsdag.
Redigert 07.05.2019 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
danm
07.05.2019 kl 10:15 1060

Som ventet kom der beroligelse til aktiemarkedet i USA. Det var dog ikke Trump, men som forudset var det spil for galleriet. Kommer der en fornuftig fremgang i forhandlingerne i denne uge, kan vi forvente pæne stigninger.
Salah
07.05.2019 kl 13:59 970

Her fortsetter de indoktrinerte med sine unnskykdninger, bortforklaringer og løgner, altså intet nytt under solen. Ledelsen forsetter sin vendetta mot sin aksjonærer, de gleder seg hver uke når de klarer å få sine aksjonærer til å blø. Dette er absolutt blandt de skjøreste luftslottene på Oslo Børs, ledelsen gjør alt de kan for å ødelegge for sine aksjonærer og på toppen av de så har du en indoktrinert gjeng, som gjør alt de kan for å lure inn nye investorer, for selv å komme seg ut. Alt skal bli bra i morgen, i neste uke, i løpet av kvatalet, i løpet av året eller i løpet av et par år, de skriver absolutt hva som helst og lyver så det renner av dem. Blir ledelsen sparket, så skal jeg selge meg ut og aldri postet noe mer, det er en lovnad.
Salah
07.05.2019 kl 15:56 914

Veldig stille på de indoktrinerte i dag? Kanskje ikke så rart, er man et troll som de faktisk er med sine løgner, så tåler man lys veldig dårlig.

Warren Buffet satser på god oljepris fremover. Berkshire Hathaway bidrar i Occidental Petroleum sitt oppkjøp av Anadarko.

Noen som kjenner til verdsettelse her kontra qes? Relevant for oss, eller ikke?

https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Oxy-Offers-80-Cash-For-Anadarko.html
mfk100
07.05.2019 kl 16:22 882

Hei Salah, hva skal til før du selger, har du en meget høy inngangsum eller er det pga. Ledelsen.?
Salah
07.05.2019 kl 16:28 866

Det har jeg allerede fortalt i dag.
07.05.2019 kl 16:40 852

Yes it is ! And all these downs that we have experienced during these last weeks, are the last kicks to get the highest number of shares at remat prices before the take off! I have filled my portfolio to burst and I am sure that the count is soon! The IRAN case is not something to ignore, the low supply of oil will be felt and very strong! All these politicians, presidents, banks and brokers, know it very well and that is why we see this last tightening of the neck .... Let's go well! We ensure new stocks at excellent prices and we only have to see the take off!
Salah
07.05.2019 kl 16:45 839

Da har vi fått et nytt bevis på hvordan lufslottet opptrer, hvis vi sammenligner med Oslo Børs, den faller stort sett x 5. Ta å se de siste to dagers nedgang og sammenlign nedgangen til Archer mot Oslo Børs. Sjekk de siste 12 måneder og det er enda verre. Dette informerte jeg om i forrige uke, det gikk to dager, så var det bevist. Merkelig at alle det de indoktrinerte kommer med alltid er feil, men allikevel så er det jeg så ikke har peiling. Sjelden fellende bevis lyver.

Nice :)

And this one:

The maintenance and operations service segment is naturally the market with the most volume of work ahead, with 58% of the market to be spent in the future representing $20,500 billion in expenditures.

“Well Services and Commodities, Drilling Contractors, EPCI, and Subsea are equally large markets which we expect will make significant contributions to the service sector in the next 50 years,” Martinsen commented.

Commenting on the overall findings, Martinsen says:

“Despite oil price downturns, the shale revolution and OPEC market share wars, offshore continues to thrive and has much to offer the future.”

https://oilprice.com/Energy/Energy-General/Theres-Tremendous-Room-For-Growth-In-Offshore-Oil-Gas.html
Vikusen
07.05.2019 kl 16:49 829

Forbanna ustabile oljepris, på tide å lande den jævla handelsavtalen no.....
07.05.2019 kl 16:53 824

Den skal jo brukes som et kort til neste presidentvalg(2020). Og vil derfor ikke lande en avtale i mellomtiden..har du ikke lest?
Salah
07.05.2019 kl 17:01 808

Nå er altså handelavtalen også blitt en unnskyldning, var ikke klar over at Archer stod på spill der? Hjelpes. Oljeprisen er jo også en gjenganger, hver eneste gang oljeprisen faller, Kursen reagerer ikke på oljepris oppgang, så merkelig at den alltid skal brukes som unnskyldning ved fall? Dette er faktisk festlig, det ble mer og mer patetisk uke for uke, i takt med at ledelsen pisser på de indoktrinerte, som dessverre ikke forstår det selv. Jim Jones snur seg i graven, han skulle ønsket at denne indoktrinerte gjengen hadde vært hans

Vi har en bra høy oljepris nå :) absolutt ingen krise. Markedet er volatilt, men når selskapet leverer overbevisende tall, så kommer reprising. Ikke på tro, og håp lenger, men på tall og harde fakta. Med oljepris over 60 doll så blir dette veldig bra. Merk: olja er på 70- ish ;)

Salah, du forstår vel at vi andre ikke trenger skrive da det er så flott og bredt kartlagt alt fra din side.
Du har jo en fantastisk evne til å klarlegge det som er riktig, og evner å stå på med gode repetisjoner slik at alle skal forstå. Nå har du klart ca 932 innlegg med akkurat de samme linjene. Jeg takker for ditt bidrag, og håper du holder ut til ca 946 innlegg med samme budskap. Jeg har hørt at de fleste da skal ha fått det med seg.
Stå på, du har en fantastisk stayerevne i forhold til å si en ting!!
Salah
07.05.2019 kl 17:21 927

Så sannheten har du et probelm med å bli fortalt, men dine daglige løgner synes du alle skal leve med? En sannhet kan ikke sies for ofte, når alternativet er å høre på dine og andre indoktrinertes løgner. Du bør vel snart begynne å ta en mer ydmyk tilnærming, da du selv ser at alt jeg har skrevet stemmer. Greit at du ikke liker det jeg skriver, da det er motsatt av løgnene dine, men voksne menn innrømmer når de forstår at de har tapt, Det har ikke du gjort.
Redigert 07.05.2019 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
mini3
07.05.2019 kl 17:21 923

Må være ufattelig plagsomt å forholde seg til denne personen i hverdagen.
Da foretrekkes heller 7 pappegøyer som sier god morning herr flick om hverandre hele dagen.
Salah
07.05.2019 kl 17:24 917

Der var en annen av de som har flest løgner på samvittigheten, som selvsagt angriper mannen. Føles det godt å vite at du hver uke blir plukket fra hverandre? Jeg har vel nå vunnet de siste 5 månedene med mine påstander, dine løgner kommer alltid til kort, føles det trist?

Der har du det! Salah er en pappegøye. Steng krekaren ute så slipp dere lese sprøytet.
mini3
07.05.2019 kl 17:54 884

Lenge siden han ble blokkert, har ikke kommet med ny info siden november. Ingen som leser bibelen 1200 ganger.
Salah
07.05.2019 kl 17:58 876

Jeg har heldigvis ikke blokkert deg, så jeg har fortsatt gleden av å lese alle løgnene dine og advare andre om hva slags stakkarslig figur du er.

Stå på Salah, du er en friskus

Er noen snill å forklare meg betydningen av at Fredriksen har TRS-avtaler i Archer til kurs 7,2857 (forfall 6. des i år) Betyr det at han helst ser at kursen i markedet er høyere enn dette på den datoen?

Hehe, du viser deg fra toppen av pyramiden når det gjelder patetisk opptreden, Salah.
Lurer på om du hadde vært slik ansikt til ansikt også? Det hadde vært en ille kollega eller medmenneske i så fall.
Lykke til på ferden din. Om du lever i din lille lukkede verden i tro på at det pågår en kamp på HO som du tydeligvis skal ofre all din tid på å vinne, så ver så god. Du er i mine øyne eneste spiller på banen. Jeg og andre her har ikke denne kampen. Du får kose deg med repetisjonene dine; om ledelse som forårsaker kursfall og indoktrinerte personer på HO som mener at aksjen kan ha oppside...så får vi plukke deg frem om 4 år og se om du har lært å skrive andre læresetninger.
Jeg ser du føler deg hardt angrepen i kampen din slik du forsøker å forsvare et eller annet omkring deg selv og angriper alle andre som visstnok har bommet og feilet langt mer enn perfekte Salah. Igjen, lykke til i den verden der kun du regjerer og bor-ditt lille ensomme univers med en planet og en sol som begge heter Salah...
Salah
07.05.2019 kl 18:12 850

Er det noen som blir angrepet her konstant, så er det meg, så litt festlig at du klarer å snu dette trillrundt. Jeg har dessverre for de indoktrinerte hatt helt rett og det svir, når alle unnskyldninger og løgner er brukt opp, så er det kun angrep som gjenstår, Det skjer nå hver dag og det forteller meg at man ikke er voksen nok til å innrømme at man tok feil og er tom for unnskyldninger og løgner.

Kan fortelle deg at jeg er godt likt og verdsatt, både som leder og som privatperson.
mini3
07.05.2019 kl 18:48 816

Nytter helt sikkert ikke å prøve å hinte om at han er alene om å mene han er perfekt, siden ingen orker å si han imot tror han sikkert alt er 100% perfekt i jobb eller familieforhold mens folk egentlig ikke tåler han.
Det er garantert mer eller mindre 0 ubesvarte anrop på hans telefon, ikke fordi han er veldig flink til å ta telefonen, men på grunn av at ingen ringer.

Foreslår da som mitt avsluttende bidrag å bruke tiden på dem som bryr seg om deg og som forhåpentligvis du bryr deg om i stedet for å generere dødtid her.

Stakkals salo....snuffs....