Etterretningssjef Kjell Grandhagen er død. Han ble 64 år gammel.


Generalløytnant og tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen er død. Han ble 64 år gammel.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Jon808/tidligere-e-sjef-kjell-grandhagen-er-doed

Rip

Han satt navn på folke-retts-forbrytelsen initiert av Killary og Obama som Jens Jonas Judass-staten fikk bidra med å skape.
Norges bidrag til Libya sitt nå nye demokrati, sa den gang sjefen for forsvarets etterretningstjeneste generalløytnant Kjell Grandhagen rett ut på NRK. Libya var nå fullstendig ødelagt og styrt av religiøse avarter av ekstrem karakter, men de var Norges alliert for få år siden? Libya regjerer nå 1700 røverbander uinnskrenket og over 5-6 millioner libyere er drepte, eller på flukt. «Terrortrusselen mot Norge og norske interesser i utlandet forventes å øke i løpet av 2015. Det er da ikke en stat i verden enn Kongeriket Norge, som arbeider mer energisk og målrettet, for å oppnå nettopp dette.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1waL65aMOQ
Redigert 03.05.2019 kl 14:22 Du må logge inn for å svare

Man kan spørre seg hvilken side vi var på under krigene i midtøsten. Mye kan tyde på att våre venner har vært de onde.....

RIP

Synes tydelig å erindre at hele Stortingspartiet støttet opprørsstyrkene i Syria også - som med tilførsel av vestlige penger opprettet Kalifatet!
Norge gir hundrevis av millioner til Hamas, palestinernes foretrukne ledere, utpekt av FN som terrororganisasjon. Vi gir styrke til terror for å rydde av veien ledere som med streng disiplin holder styr på ville hester; vi kan slett ikke forstå at primitive folk må styres med en viss hardhet; Libya var Afrikas mest vellykkete land under Gaddafi!

RIP
børst
03.05.2019 kl 18:13 169

Grandhagen var en norsk "deep state" plante, som viderebragte budskapet fra CIA og andre amerikanske etterretningskilder.