PLCS - Når alt ser som mørkest ut


For oss som har holdt på denne en stund har vel denne investeringen gått nedenom og hjem. Det har vell heller ikke vært så lukrativt i hele sektoren. Ser man imidlertid på det tekniske bilde i et tre års perspektiv kan man faktisk finne argumenter for siste test av nedsiden rundt krona. Ser man nøyere på chartet har faktisk aksjen brutt ut på oversiden av en tre års trendkanal for så og teste øvre diagonal (bruddsted) fra oversiden. Dette er etter alle solemerker et signal på trendskifte. Så kursmål for denne rent teknisk ligger nå på henholdsvis +/- kr 3,00 kr 5,00 og kr 7,00. Min påstand er at alle disse kursmålene vil innfris innen to år. Selv har jeg dessverre ikke mere handle for men har et snitt rundt kr 1,55 som jeg føler meg komfortabel med. Skulle imidlertid gjerne kjøpt mer.

Du har nok rett i det meste. Men når jeg leser raporten fra PGS sin Generalsamling så ser jeg ikke bort i fra at det kommer forsøk på oppkjøp eller en sammenslåing ganske så snart.
Redigert 03.05.2019 kl 14:53 Du må logge inn for å svare
Stubben
03.05.2019 kl 14:59 602

Den tanken har slått meg mang gang. Rent markedsmessig er jeg sikker på at her kommer et oppkjøp. Forøvrig har jeg som GammelPu ikke mere å kjøpe for i skrivende stund. Har brukt alle middler for å snitte meg ned til der jeg er nu.

Denne må da vært innom bunnen nå.
Vurdere begynne handle litt igjen.
Oppkjøp ? Hvem skulle i så fall kjøpe ?
Lanse
03.05.2019 kl 16:28 501

Oppkjøp nok mest sannsynlig før vi evt når 3kr. Også skrevet mellom linjene når man ser på bakgrunnen til siste valgte styremedlem ;-)
Perpus
03.05.2019 kl 16:32 493

Lite aktivitet idag, men robotene har sikkert lagt inn og trekt ordrer i hele dag... Ingen som panikkselger i stor skal vertfall. Fikk tak i noen aksjer idag.