Franskmennene vet å protestere.

Gøril
05.05.2019 kl 01:22 772

https://www.youtube.com/watch?v=Bo2MZ7VyAKw

Det protesteres for fullt på 25te helgen på rad.

Men dette bekymrer ikke USA EU eller Norge, i samme grad som, Venezuela, Syria, Libya, Irak, Afghanistan osv

Det vi har vært vitne til i mer enn tre måneder, er raseriet hos mennesker som aldri blir hørt og som blir stadig mer beskattet for å finansiere Frankrikes bananoligarki. Ifølge Frankrikes president, Emmanuel Macron, prøver Russia Today «å få verden til å tro at Frankrike er Tyrkia eller Egypt». I så fall er den statseide nyhetskanalen svært hensynsfull overfor Frankrike. For den mest nøkterne betegnelsen man kan bruke nå til dags for å betegne Macrons land, er jo «bananrepublikk».
https://steigan.no/2019/03/macrons-frankrike-er-en-bananrepublikk/
https://steigan.no/2019/04/de-gule-vestene-er-ustoppelige/

Den franske Staten er bankerott, slik en tidligere statsminister innrømmet, og likevel lever de utvalgte komfortabelt – uten frykt for ledighet eller hva som måtte komme.

Advokaten Juan Branco feller en klar dom over de franske makthaverne: «Mens folket viser sin vrede, kan vi slå fast en enkel sannhet: Disse menneskene er ikke korrupte. De er korrupsjonen selv.» Slik vi i Norge også har mange av.
Redigert 05.05.2019 kl 02:08 Du må logge inn for å svare

Vi er bare i begynnelsen av den økonomiske nedturen vesten nå opplever. Hva skjer om 2 til 5 år… Franske revolusjonen ble gjennomført i en tidsalder der informasjonsflyten var ubetydelig men idag… Ikke en sjanse at dagens elite overlever som elite når korthuset raser.

«Erna Solberg er tildelt «Global Citizen Award» for 2018 av den amerikanske tenketanken Atlantic Council, som støttes med millioner av kroner over det norske statsbudsjettet. Erna Solberg holder takketale i New York 24. september, etter å ha fått «Global Citizen Award 2018» fra tenketanken Atlantic Council.

Dette er en av de mektigste tenketankene i USA, med fritt leide til Det Hvite Hus. Den har vært involvert i alle amerikanske politiske og militære forbrytelser de siste 50 årene, og har i flere tiår arbeidet iherdig for å dekke over CIA-sponset undergraving, drap og politisk manipulering i alle verdenshjørner. Den sponses selvsagt av mektige krefter som våpenprodusenter, oljeselskaper og annen «big business», i tillegg til at de får pengestøtte fra mer enn 25 USA-vennlige regjeringer rundt om i verden.»
https://midtifleisen.wordpress.com/2018/11/13/erna-solberg-fikk-pris-av-atlantic-council-etter-a-ha-gitt-dem-stotte/?fbclid=IwAR1_QCT3WDJn7I0OG1GOymGC1f92sjTD-WfYPP428DtHJ6Z9k847XSsuYJs

Hun har to og tredobbelt bokholderi i forhold til allmuen – deres s.k. velgere. Et illustrerende eksempel var at hun i følge en venn, uttalte til en Dagblad-journalist under G 20 møtet i Hamburg for mer enn halvannet år tilbake at «vi må under ingen omstendighet forlate 2030-målene». Når har vi sett en politiker eller byråkrat tale om Agenda 2030? Gammelmedia er helt tause bortsett fra et unntak – DN hadde et referat fra en svensk professors forelesning om agenda 2030. Referatet avsluttet med å understreke at skulle 2030 bli satt ut i livet, vil vi få et meget utrivelig samfunn å leve i. Dette er Erma og Støre kjemper for å sette ut i livet.

FN’s Agenda 2030 – Rystende FAKTA myndigheter og media holder skjult for befolkningen. FN’s medlemsland har i følge Agenda 2030 forpliktet seg til å innføre “fri migrasjon i en verden uten grenser” innen 15 år. Agenda 2030 forplikter oss til innføring av en verdensregjering, et sosialistisk system uten kapitalisme, en verden “uten fattigdom og krig”, og full “kontroll over klimaendringer”!
https://norgesaksjonen.org/2015/11/11/fns-agenda-2030-rystende-fakta-myndigheter-og-media-holder-skjult-for-befolkningen/

Hvem trenger å frykte fiender med en slik en forsvarsevne, eller hva det er for noe?
https://www.vg.no/spesial/2018/helge-ingstad-ulykken/?utm_source=vgfront&utm_content=row-6

Derimot og Steigan erkjennelses-lys kaster over hva kjeltringene holder på med. Sannheten er fortsatt sann selv om den bare forsvares av ett individ på jorden. I dette ligger en enorm kraft. Det er derfor Trollene nå setter alt inn på full sensur. Vi har en nådetid nå før mørket kan senke seg helt. Stor takk til Steigan og Lindtner og medarbeidere – personlig er det mentalhygiene å lese Steigan og Derimot med alle gode innsiktsfulle kommentarer.

USAs-utenriksminister. Da jeg var sjef for CIA så løy, svindlet og stjal vi https://steigan.no/2019/04/usas-utenriksminister-da-jeg-var-sjef-for-cia-sa-loy-svindlet-og-stjal-vi/
Andor
05.05.2019 kl 08:53 630

Demokratiet er som en slange som biter seg selv i halen.Folk krever stadig mer velferd og poltikkerne som velges gir valgløfter må sette opp skatter og avgifter for og holde valgløfter.

Franskmenn må forstås i en kulturelt perspektiv og man bør helst være fransk boende i Frankrike for å oppleve hva en vanlig person lever i. Man kan henvise til "India caste system" hvorav folk fra ulike "rangeringer" ikke kan blandes med andre grupper. Man kan med andre ord si at Frankrike kan sammenligne med caste-systemet: Rike og adel (veldig lite i Norge - flest i Danmark) folk blandes ikke med andre folk. Det er større forskjell mellom rike og fattige i Frankrike enn i Norge.
Med Euro har prisene tredoblet. Folk sliter i hjel. Det er høyt arbeidsledighet og folk konkurrerer mot hverandre for å overleve. Når du har en sjef-stilling, har du ekstremt mye makt og den "bananrepublikk" som mange kaller det, driver med slavearbeid selv i Frankrike ;)
Parallelt økonomi: For å klare seg, har folk i mange tiår drevet med det. Finnes ikke (neste ikke i Norge).
Macron med sin pro-amerikansk tilnærming (slette eksisterende sosiale bistand) og på vegne av Euro-eco-veskt politikk (mer produksjon, mindre lønn). Mer skatt eller mindre for ulike grupper. Det er jo tross alt en demokrati hvor folk stemmer for å kunne leve på best mulig måtte og når man møtes med avsky og arroganse av en tidlige bankmann (la oss kalle ham Napoleon)), som er styrt av andre nasjonale og internasjonale krefter, møter man en tog 25 helg på rad med gule vester som sier nei takk! Napoleon gå tilbake til Saint Helene!
FRP har nettopp begynt å forstå at toget kan også starte i Norge. Man bør være forsiktig når man tjener en oligarki.

En liten betraktning: Protestantism versus catholicism. Å eie hus/hytta og å dele arven videre er sterkt preget i Norsk-kultur (weber, protestant ethic and the spirit of capitalism). De gir bedre forutsetninger for nye generasjoner (barna våres).
Redigert 05.05.2019 kl 10:00 Du må logge inn for å svare
Framtia
05.05.2019 kl 09:22 600

Ref. pensjonsreformen; Politikere prøver å etablere en spire i det norske folks underbevissthet; "Pensjonssystemet er ikke bærekraftige"...Dette er noe dagens "dessert generasjon" har vært klar over siden jeg gikk på barneskolen siste del av 70,- tallet...Problemet er ikke at denne generasjonen, som "bygde" landet vårt, bevilget seg fremtidige goder de hadde økonomisk dekning for...Pensjonene deres blir betalt av oss, som arbeider i dag! Dette kalles mangel på ansvar! Dagens unge arbeidere( ref. Debatten), må belage seg på å spare 1500-1800kr hver måned til de blir pensjonister og dette BARE for å være sikret 66% pensjon...som vår foreldregenerasjon fikk uten å spare en krone...
Med andre ord blir dagens unge bedt om å ta ansvar for egen alderdom, noe dessert generasjonen( som selvfølgelig også var pådriverne til pensjonsreformen) slettes ikke gjorde....
Dette er god sosialisme! " Del på andres goder, bare ikke ta mine!"

Inflasjons mål på 2,5%? Du kan da ikke spare i en valuta (kroner og øre) som stadig faller i verdi. Eks boligprisene har da 5 og 6 dobbelt seg på noen år, det gjør det ikke lenger. Penger som står og inflaterer på kontoer virker ikke særlig nyttig. Dopapir holder seg bedre i verdi enn dagens penger. Kapitalens forretningsmenn slåss om å gi anbud på repene de skal henges i. Lenin. Ifølge den samme har han sagt følgende den mest effektive måten å undergrave det kapitalistiske samfunn på, det er å uthule dets valuta, via vedvarende inflasjon slik kan staten (uten at de færreste legger merke til det) stille konfiskere sine egne medborgeres oppsparte penger. Lenin har helt rett sa JOHN M. KEYNES viss økonomiske” teorier” vår økonomiske problemløsende tid styres etter. (Symptom/diagnose). Det var derfor rentene ble så høy, fordi det var stjålne penger som var utlånt. Dette igjen gjorde eiendommene billige, fordi finansieringen hele tiden hadde vært illegitim! Økonomiske kriser........
Redigert 05.05.2019 kl 10:15 Du må logge inn for å svare

Macron er ingen Napoleon. Hva som skjedde da det kongelige tyranniet ble avløst av pøbelveldet i de parisiske gatene. Fanatikeren og jakobineren Robespierre sammen med halshuggingsmaskinen giljotinen ble statens hersker. Gatene fløt av blod til Napoleon ryddet opp i galskapen.

Macron sammenlignes med Napoleon; ikke fordi han har likt av "sine soldater (folket)" men fordi han forveksler hva det innebærer å være president. Han regjerer alene eller kun med sine nærmeste rådgivere. Han er autoritært og impregnert av en monarkisk syn på mennesker. Le prince..bør nok passe på giljotinen skal man tro gule vester..

Old article: https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/apr/19/emmanuel-macron-moderate-owen-jones
Redigert 05.05.2019 kl 10:34 Du må logge inn for å svare

Frankrikes «unntakstilstand» er blitt forlenget hele seks ganger, men nå er den innført permanent. Melder BBC.no. Frankrike var en av flere grisa-stater som så noen mangler med Gaddafis Libya
https://www.rights.no/2017/10/unntakstilstand-blir-permanent-i-frankrike/

Vestens økonomiske rikdom og industri brytes ned og skal fordeles utover resten av verden. Det er dette Parisavtalen dreier seg om.
Miljøsvin i unntakstilstandens Frankrike! Mad in noway er selvråde oppgitte Erna Solberg fra partiet Høyre på besøk i Parisavtalens opphav og arnested. Der er hun avfotografert sammen med «Jupiter» en velutdannet Jesuitt skolerte i «unntakstilstand nasjonen Frankrike» som er nyvalgte og helt "demokratisk folkevalgte" president. Selvråde oppgitte Erna vil overlate alt til unntakstilstanden Jupiter. Nærig-minister Monica Mæland vil selge alt landfast også, for som hun sa. Vi må maksimere verdien. Bare les. Ja, vi selger dette landet. http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2262486

Raseriet er da oppstått etter de blir avkrevd å betale, og betale får de intet tilbake. Altså de er blitt slaver, slik som vi her i Norge? Og USA The south took the blacks for slaves then the north came and made everyone slaves.

Egne råvarer gas og råolje raffinerte til bensin, må we the people «folket» som er eiere av de samme råvarene, betale mest (omregnet i den papirfillen, staten selv produserer i Frankrike, for å spare budsjettpenger her i kongeriket?) Den høyest pris i hele verden, for å nyttiggjøre oss ut av?

Råvare naturresurser” vi” tilfelles med de oljerike statene i Midtøsten er tildelt gratis av forsynet. (Gud for noen Gro for andre.) Noen bør ha et stort forklaringsproblem når 80 % papirpenge lønnen går tilbake til slavestaten. Helse foretakene har over 70 milliarder i gjeld over ti prosent av denne gjelden er kassekreditt i DNB respirator. Privatgjelden til det norske folk er 4-5 ganger høyere enn befolkningen i landene rundt oss. Hertil kommer bompengestasjonene nett leie og øvrige statlig utsugings foretak, av våre netto midler.

Obama vil bruke milliarder på nye jobber med midler fratatt folket som er blitt arbeid, hus, hjem og helseløs fordi midler fratatt/skapt/tilhørende det samme folket, var gitt videre i form av lønn og utbytte til Børs bank og finans driten i USA, slik som her i Norge. Helsereformen til Obama skal finansieres ved å pålegge et utplyndret folk og innbetale en avgift innen en gitt dato. I motsatt fall, vil de bli idømt en bot? Men hva skal de betale boten med? Eller er det de innkrevde ”bøter” som skal besørge finansiering av selve Helsereformen?