Siv Jensens avskjedssøknad?

børst
05.05.2019 kl 12:50 1235


Talen der Siv Jensen oppfordret salen til å brette opp ermene og knuse disse jævla sosialistene kan ha vært hennes avskjedstale som stortingspolitiker. Jeg holder fast på hva jeg har sagt tidligere, at jeg ikke kommer til å stemme på Frp så lenge Siv Jensen er partileder. Jeg mener hun setter egen personlig vinning og maktambisjoner foran velgerne, noe som fører til at Frp i regjering har ført en politikk i motstrid med nesten samtlige punkter i partiprogrammet. Og dette har i sin tur ført til at partiet nærmest er utradert i enkelte byer. I Bergen har konkurrenten Bompengelisten nå over 20% på meningsmålinger.

Den eneste som kan redde Frp fra undergangen, er Sylvi Listhaug.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/rAd1ve/sylvi-listhaug-naermer-seg-partitoppen-kan-overta-etter-siv-jensen
Sotah
05.05.2019 kl 13:00 1100

Det er det samme hvem som gjør hva i det partiet, børst. Du tror du stemmer på færre innvandrere og får et rikmannsparti. Som så ofte ellers; follow the money. Og om litt skal Erna stå skolerett i stortinget og si at hun ikke ville valgt akkurat de ordene.
Redigert 05.05.2019 kl 13:02 Du må logge inn for å svare

Enig. Lavmål. Trodde hun hadde lært etter dette vulgære skriket Morna Jens.
DavidM
05.05.2019 kl 13:05 1091

Man hører knapt at hun uttaller j**** i talen.

Og det hele ble gjort som en spøk og med glimt i øyne, slik man gjør i alle andre medier og kanaler nu til dags.
Men venstresiden vil selvsagt misforstå og misbruke saken for alt det det er "verdt".

Men bringer det landet videre?

Siv Jensen beklager utsagn om «disse jævla sosialistene»
Siv Jensens (Frp) refses fra flere hold for sin sosialist-kommentar. Nå vil hun beklage utsagnet, som hun understreker var spøkefullt ment.
Dum som en sekk poteter. https://www.bt.no/nyheter/innenriks/i/dOqedz/Siv-Jensen-beklager-utsagn-om-disse-javla-sosialistene

Selvsagt skulle alle politikere slutte å bruke skjellsord ol når de omtaler sine motstandere, men slik er det altså ikke og skjellsord av forskjellige valører henger løst dessverre.
Men det pussige er at når FRPere blir kalt nazister, rasister, brunt grums ol så fører det aldri til en opphetet diskusjon men nå har det har sikkert noe med at folk er i valgmodus.
Change14
05.05.2019 kl 14:06 1057

Er ikke «disse jævla sosialistene» innenfor mangfoldet som hylles av sosialistene? Trettebergstuen hørtes ut som ei snerpe.

Hun er blottet for folkeskikk. Hun burde ligge unna flaska når hun skal holde tale. Tenk, her har politiske motstandere hyllet henne, via videoopptak, på dagen og svaret hennes er et slikt utsagn. Hun er i alle fall ikke tilregnelig i fylla. Hun burde ta et kurs hos sin tidligere nestleder, Per Sandberg. Der var det i det minste et snev av verdighet der han rallet i fylla fra stortingets talerstol.
Redigert 05.05.2019 kl 15:11 Du må logge inn for å svare
dirken
05.05.2019 kl 15:17 1096

Det ble stor oppstandelse da noen sa fuck sylvi listhaug.

Hva har hun sagt feil?
Sosialister er jo noen jævla sosialister.
Sier man noe annet så juger man jo.
atnorhe
05.05.2019 kl 16:35 1065

Hun må rett og slett være dum som et brød, hvis hun trodde dette ville gå upåaktet hen. Jeg har ikke hørt talen, men antar det er sant. Forrige gang var det det tåpelige skriket "morn'a Jens. Det beklaget hun, og sa det var dumt sagt. Faktisk var det tåpelig, og nå er det på'n igjen.

Listhaug vil aldri få med seg andre partier med mindre det er de andre sin politikk hun vil føre. Hun er alt for enkel til å bli tatt alvorlig, med sine støyende utspill som har 7% oppslutning på stortinget.
Siv har en helt annen status, men hun er blitt sur og lei av de dårlige målingene, og tar til kjipe utspill for å oppildne bøgen. FRP er på vei tilbake til start. Det må komme mange millioner asylanter på en dag hvis FRP skal få flertall, men jeg tviler.
atnorhe
05.05.2019 kl 16:40 1061

Selvsagt, vil de det, hvis hun sa det . Hvis Støre sa de jævla høyrevridde FRP ene, tror du noen ville reagert?
convert
05.05.2019 kl 16:42 1057

Siv sier det som de fleste mener; At sosialister er noen jævla sosialister. Tullepartiet KrF sammen med Jonas´ egen avis VG, forsøker å lage en sak av dette.
balder72
05.05.2019 kl 16:46 1053

"Jævla" sosialister er et uttrykk for å fortelle hva man mener om deres politikk. Sosialisme er en ulykke for land og folk. Sosialistene selv kaster om seg med kallenavn mot høyresiden, men det går gjerne upåaktet hen. Nå kommer nok krokodilletårene til disse jævla falske sosialistene de neste dagene.
Sotah
05.05.2019 kl 17:02 1047

Jævla sosialist har blitt en slager på nettet. Jeg skal ha meg t-skjorte. Gjett hva det skal stå?

Jeg gjetter: JÆVLA SOSIALIST!
Melvind
05.05.2019 kl 19:10 1018

Kan ikke skjønne at jævla sosialist er så ille? De er jo verre i virkeligheten enn uttrykket sier.

SV bruker dette til å verve medlemmer. Frøken Jensen kan glede seg over vær eneste en som melder seg inn. For ei nepe!

Hvor mange tror du hopper fra Frp til SV?

Kronidiot. Eller kanskje jeg skal si jævla kronidiot?
Redigert 05.05.2019 kl 20:26 Du må logge inn for å svare
Melvind
05.05.2019 kl 19:38 997

Det er vel pokker ingen som ikke synes Lysbakken, Andersen, Fylkesnes & co er noen jævla sutrete sytepeiser av noen misunnelsessosialister???
Redigert 05.05.2019 kl 19:51 Du må logge inn for å svare
DavidM
05.05.2019 kl 19:55 986

Det komiske er at hun knapt uttalte ordet j****.

For de som har sett opptaket fullfører hun ikke ordet, knapt hvisker det.
Det blir som når Nytt på Nytt-gjengen forteller en vits på rim, men trenger ikke fullføre ordet fordi alle tar humoren.
Melvind
05.05.2019 kl 19:58 983

Stor sutring fra folk som elsker å kalle frp'ere for rasister, nazister eller høyreekstreme;-))))
convert
05.05.2019 kl 20:29 965

Sosialisme som ide døde vel allerede da muren falt, i 1989. Da var det slutt. Siden har sosialistene funnet trøst i en annen totalitær ideologi, islam. Kommunisme og sosialisme har ført med seg nød og død for hundrevis av millioner mennesker. Så å kalle svineriet for "jævla" er helt innenfor - faktisk helt på sin plass. Bra, Siv.

Hvem som er død? Politikk i kapitalismens tid, er Et bunnløst svineri. http://oljekrisa.no/stoltenberg%20mar%202014.htm
https://www.dn.no/okonomi/bankfallitt-banet-vei-for-hitler/2-1-587203
Kapitalismen har kollapset som det suser etter. Det har den gjort i sykluser siden pengevesenet ble innført. USAs våpen/krigsindustri har øket med 60 % de siste 5 årene, men har bare skapt stor arbeidsledighet, med boligprisfall og påfølgende kollaps i hele det økonomiske systemet. Under Finansbankkrisen ble USA faktisk mer kommunistisk, enn hva Sovjetunionen var på sitt verste. Tenk noe så forsmedelig og ta de konfiskerte avgift/skattemidler (og pensjonene) til sine egne landsmenn og medborgere å gi dem til bankene og kjeltringene på Wall Street? Bankkrisen i Norge (Kåre og Gro "griseriet" i norsk politikk) ble akkurat det samme inn og utført her i kongeriket. Hva hadde Norge vært uten funn av olje og gass?

Hvem er de jævla sosialistene dere snakker om?
De som i hovedsak har ført landet frem etter krigen til et mønsterland med solid økonomi og en levestandard for folk flest som andre land misunner oss? Er det dem dere bruker så nedverdigende uttrykk om?

Det var vel det dere kaller jævla sosialister som ga grobunn for Siv Bløff Jensen og hennes likesinnede til å få seg godt betalte stortings- og regjeringsposter. Alle andre kjørte jo Norge i grøfta het det jo så da måtte Frp komme til.

Set er sundt med litt forandring, men når Frp kjører i samme spor som de jævla sosialistene gjorde, da skjønner folket bløffen Frp bygde på.

Det var ikke AP men et helt folk av overivrige i å bygge landet som møtte presis på jobb i overkant arbeidsvillig med hjemmesmurt matpakke (brun ost og gul ost) ikke noe unnasluntring osv mens Ap la restriksjoner i hytt og pine på skapertrangen som på tross av restriksjoner tok del i å utnytte teknologiske fremskritt som også løftet landet tross AP bremser i hytt og pine, jævla sosialistbremser, og AP kaller stadig flere av disse som bygde landet jævla rasister fordi de ikke er helt med på den islampakken trampeklappen.

Det er uansett ikke redelig å bruke vrangvridd tolking av en spøk på internfesttale som egentlig er lukket elns, det er til og med lov å dra flaut dårlige vitser i slike taler med rett til at den ikke brukes mot deg. En festtale skal bare tales, den skal egentlig ikke høres. Iallfall ikke igjen.

Det er journalistene som opptrer fulle her, men de kan ikke unnskylde seg med fest. De mener de har en seriøs sak, noe det ikke er. Siv har balansert bra, og får ståkarakter selvfølgelig.

Jeg forstår godt hun ikke velger trump-løsningen som ville være å doble innsatsen. Men trump har backing av Fox, det har ikke Siv her er alle i flokk.
Joda vi har resett men de er ikke så farlig som Fox enda.
ULV
Resett kunne kalt seg Ulv og skremt litt mer slik som Fox.
Fantomet sa: Ulv er menneskets beste venn (han hadde ulv som hund)
Redigert 05.05.2019 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Melvind
05.05.2019 kl 22:32 907

Ubetalelig å se journalistflokken (les idiotene) kaklende flokke seg rundt Siv Jensen. STOR skandale!!!

Siv Jensen har visst ikke forstått at det er mange i dette landet som ikke bruker slik språkbruk og som ikke liker det, også blant FRP velgere. Dette var en stor tabbe av Siv Jensen. Sylvi Listhaug snakker rett fra leveren, men hun er ikke direkte uforskammet og vulgær.

Hvis du ikke tåler slikt i en internfesttale da er du festbrems av en annen dimensjon.
Flokken har fått blood frenzy IGJEN og gjentar her spinning etter VG metoden med giskeklippet.

sharks, such as the lemon shark, to enter into a feeding frenzy.[1] This can cause the sharks to go wild, biting anything that moves, including each other or anything else within biting range. Another functional explanation for feeding frenzy is competition amongst predators.[2] This term is most often used when referring to sharks or piranhas. It has also been used as a term within journalism.[3]
Redigert 05.05.2019 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
brahman
05.05.2019 kl 22:42 899


Men hun mente vel det hun sa ?

Det gir jo et signal.

Hun mente det ikke, hun bare (lettere animert) spøkte oh hvisket og fniste, antagelig hvitvinssnurr. Jeg og donald derimot, vi mener det. Jævla kommunist er en mening jeg har sagt og ment før.
Redigert 05.05.2019 kl 22:44 Du må logge inn for å svare

OK, får så være, men det er mange festbremser av en annen dimensjon i dette landet.

Kun ett parti og det eies angivelig av Lysbrent og er fullliberalistisk nullsosialistisk parti. Cirka 0.1% (feilmargin 3)

Ja, du er ikke alene som festbrems av en annen dimensjon.
Dere burde komme sammen og lage en stor fest. Hold kjeft.
Nuka
05.05.2019 kl 23:29 869

Når Høyre, Frp,Venstre og Krf er sosialistiske partier, så blir det jo litt rart av Siv å si jævla sosialister.

En rakrygget person kan godt spøkehviske om seg selv også, det kan ryggen bære. Det går fint med hvitskvipsvin til maten.
Nuka
05.05.2019 kl 23:57 845

Av og til, så er du ikke helt bortevekk.

Jeg sverger til hvitsnipsvin
ikke den jævla skvipvinshviten.
Redigert 06.05.2019 kl 00:00 Du må logge inn for å svare