Hjelp til boligkjøp

hknils1
06.05.2019 kl 22:29 485

Hei jeg vurderer å starte et nytt firma. Jeg opplever at megler alltid er på selgers side i en boligkjøps-prosess. Og at meglers kunnskap om boligens tekniske tilstand enten er fraværende, eller ikke kommuniseres objektivt. Dette har ført til at flere har kommet i problemer i etterkant av et salg.
Mange opplever lenge etter kjøpet av boligen, at boligen hadde mangler de ikke følte de ble informert om av megler, tilstandsrapport, eller annen info i prospektet. Boligkjøps-prosessen går utrolig raskt. I et travelt liv er det vanskelig å få tid til å finelese prospekter. Begrenset kunnskap om byggtekniske ting, og markedet gjør at man ikke har forutsetning til å avdekke feil og mangler i løpet av en kort visning. Jeg ønsker å tilby en tjeneste hvor folk kan føle seg trygge på at de vet akkurat hva de byr på når de legger inn et bud på en bolig. Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva dere syns om prosjektet. Og jeg er høyst takknemlig om du tar deg tid til å svare på undersøkelsen under.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF0rSu9U6gjMO_HG07Dux2lBW-muZ4yiDy9HigKHN6doTvkQ/viewform?usp=sf_link
Iz
07.05.2019 kl 18:55 362

Jeg har hørt om noe lignende. Tror det var noen som startet et firma som skulle hjelpe folk å kjøpe bolig. Vet ikke hvordan det har gått men tenker at det i utgangspunktet er en god ide og sikkert behov for et eller noen få slike firmaer. Men ikke for mange.