QFR uke 19


På dagens presentasjon av Q1 var siste webspørsmål til ledelsen om den fremdeles arbeider med andre om strategiske alternativer for selskapet. Svaret var veldig kort:

"Ikke så aktivt". Svaret må vel forståes slik at QFR fremdeles arbeider med strategiske alternativer.

https://www.q-free.com/investor_relations/web-cast/

For så vidt beroliget av forklaringen på den dårlige EBITDAen i denne omgang, men begynner å bli litt lei av at de liksom aldri får både ordreinngang, topplinje og bunnlinje til å klaffe. Håper det kommer noen saftige ordrer på tolling- og parkeringssiden framover. Hadde egentlig trodd vi hadde lagt sju-tallet bak oss, men Q-Free har en tendens til å henge lenge kursmessig. Får håpe ørkenvandringen går mot slutten
Fink
07.05.2019 kl 17:50 889

Volldals svar var "Not proactively". Altså "Ikke proaktivt". Det vil si at Q-free selv ikke tar noen initiativ. Hadde selvsagt vært ok for oss aksjonærer å høre mer utfyllende om dette. Men skjer det ikke noe mht overtakelse, fusjon, strategisk samarbeid el. likn, så er det vel heller ikke mye å fortelle. Og så lenge Q-free står stødig på egne bein, er det greit. Men det er klart at stødighet ikke må bli stillstand. Det bør absolutt skje endring i form av merkbar bedret lønnsomhet de neste kvartalene. Tålmodigheten har allerede nådd en grense for mange. Selv holder jeg ut og tror det kan begynne "å ligne noe" snart.

Takk for rettelsen Fink. Du har helt rett. Jeg hørte på det en gang til.
Jeg er tålmodig og ser at Atlantis Vest kjøper til stadig høyere priser. Topp 20 er opp i 80% snart.

Synes kursnedgangen stod i stil til rapporten. Ikke noen dårlig rapport,men det var nok noe mer forventninger til lønnsomhet etter hva som stod i q4 rapporten.

Veldig bra ordreinngang. Absolutt interessant å følge med videre.
Fink
08.05.2019 kl 17:22 738

I dag la hydrogenselskapet Nel fram sine q1-tall. Betydelig underskudd, og selv om omsetning og ordrereserver øker, er det godt under Q-frees tall. Nels markedsverdi er likevel over ti ganger Q,-frees (over 10 milliarder kontra under 1 milliard). Q-free er lite likvid (20 største eiere har snart 80% av aksjene). Der ligger problemet. Pluss den underlige psykologien hos investorer. Nel-feber mot Qfr-likegyldighet. Framtidstro på hydrogen er forståelig. Lunken framtidsinteresse for Q-free virker i dag nesten uforståelig.

Ja Fink, det kan virke litt merkelig. Jeg har ca. halvparten NEL og halvparten QFR. Ventet lenge før NEL tok av - men så gjorde den det ordentlig. Jeg holder meg i ro i QFR.

Sørgelig utvikling i aksjekursen. Q-Free bekrefter ryktet som OSEs kjedeligste aksje...
14.05.2019 kl 18:13 556

glad for at jeg solgte for mange år siden på 13 kr. tviler på at de får til noe i Jakarta.
Redigert 14.05.2019 kl 18:14 Du må logge inn for å svare

Jakarta sa de fra seg før jul i 2018, uansett.

Kjedelig ja. Det skal være sikkert, men finnes noen som fortsatt er sterk i troa...

QFR: Q-FREE- MANDATORY NOTIFICATION OF TRADE

17:36

AS Atlantis Vest has today bought 494,111 shares in Q-Free ASA, at an average
price of NOK 7.49 per share. The total shareholding of AS Atlantis Vest in Q
-Free ASA is 22,027,806 shares and represents 24.69 % of the shares in the
Company.

Bergen, 16 May 2019

Source Url: https://newsweb.oslobors.no/message/477288