Hilde Frafjord Johnson slutter som generalsekretær i KrF,


15 milliarder rett i dass. Norge støtta begge sider i borgerkrigen i Sudan og skapte en ny stat som er herja av en ny borgerkrig.
https://www.dagogtid.no/little-norway/ Link ødelagt.

Ifølge Bistandsaktuelt beskyldes FN for å smugle våpen og landminer til opprørere i Sør-Sudan. Spesialutsending Hilde Frafjord Johnson får kraftig kritikk. Hvorfor dreper hun folket i Sør-Sudan?
http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter/2014/brende-tar-avstand-fra-anklager-mot-fn/

http://www.dagbladet.no/2014/03/11/nyheter/sor-sudan/krig_og_konflikter/utenriks/hilde_frafjord_johnson/32253163/

Brende i Sør-Sudan
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/boerge-brende/brende-i-soer-sudan-kan-ende-i-hungersnoed/a/23829979/
Hilde Frafjord Johnsen KRF har brukt 14 milliarder som vi vet om i Sudan og ikke oppnådd noe. Brende skal bruke 28 milliarder.
Brende i Saudi-Arabia: De har en nøkkelrolle i Midtøsten Jemens utenriksminister: – Vi forventer at Norge vil hjelpe oss. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/saudi-arabia/brende-i-saudi-arabia-de-har-en-noekkelrolle-i-midtoesten/a/23889685/


Etnisk rensing i Sudan
De slaktes ned av en gerilja som hevdes å være støttet av myndighetene, og nå mer enn aner vi konturene av en sultkatastrofe i området. Hjelpearbeiderne har store problemer med å utføre jobben sin, og risikerer livet fordi myndighetene ikke gjør noe for å sikre dem tilgang til de katastroferammet.

Mens den sudanske regjeringen i Khartoum gjør alt den kan for å bagatellisere situasjonen, Bistandsminister/utv?? Frafjord Johnsen. Har hatt kontakt med og betalt millioner til dem I følge Pravda (Nrk) Det som skjer i landet nærmer seg stygt folkemord? Hvor er Sidsel Wold. Karsten Tveit. TV2 Magnus og Græsvik Og denne GULE og øvrige nrk kontingent parasitt, krek..

USA, Israel og Europa har mye å lære av de arabiske landene om menneskerettigheter, demokrati, talefrihet, trosfrihet, pressefrihet, frie valg, osv..
Men hvorfor i all verden reiser millioner av muslimer til Europa?

Norge har siden fredsavtalen ble inngått i 2005 gitt milliarder kroner i bistand til Sudan det aller meste til Sør-Sudan. Hvor vel anvendte penger har det vært? Med Kronprins Haakon i spissen juli 2011, valfartet norske medier og dignitærer til uavhengighetsfeiringen i det nye landets hovedstad, Juba. I dag er norske medier tause. For fire år siden danset daværende utviklingsminister Erik Solheim og FNs spesialutsending Hilde Frafjord Johnson i gatene i Juba, hovedstaden i Sør-Sudan. https://www.document.no/2015/07/stille-i-dorene-om-drommen-som-brast/

Norge brukt over 15 milliarder ++ i Sudan. 2016

Frem til 2014 var Norge brukt 8 milliarder kroner som er litt mindre enn landets egne, skyhøye militær-utgifter for 2014. Kongeriket Norge har betalt hele freds-krigen i Sudan

Hilde Frafjord Johnsen, bistandsminister, har vært i Khartoum og hilst på visepresidenten i Sudan. (Sudan, 2 millioner som har flyktet fra Darfur -provinsen til Tchad.) En smilende Hilde som hilser på en afrikansk politiker i hyggelige omgivelser. Og meget rike, i hans palass...

FNs flyktning -organisasjon sier at hundretusener er myrdet: Vi har hørt om hundrevis av landsbyer som er utslettet, kvinner voldtatt, landsbyboere meiet ned av Janjaweed militsen. Vi har sett bilder av sundanesiske offiserer som leder denne islamske terror militsen.

USA sier at hvis det som skjer i Darfur ikke er folkemord, har begrepet folkemord/genocid mistet sin betydning. Men FN har ikke vedtatt noen resolusjon om at dette er folkemord. Heller ikke har de gitt landets regjering skyld for grusomhetene. Med FNs sammensetning er det ikke annet å forvente utfra prinsippet "man beskytter sine egne. Og hvilken venn er det som kritiserer sine venner?"

Og den norske bistandsministeren håndhilser hjertelig på sin politiske kollega som er et meget høytstående medlem av Sudans regjering....
Med Bondeviks oppførsel i Midtøsten friskt i minne, og nå Hilde Frafjord Johnsens oppførsel i Sudan, understøttet av NRKs Tom Kristensen, da er bunnen nådd.

Dette er uverdige personer som ikke har noe som helst i internasjonal politikk å gjøre. Personer som uten å blunke er villig til å overse de verste grusomheter bare det blir begått av de rette personer og regjeringer. De bøyer sine rygger for diktaturer og terror- organisasjoner som myrder og voldtar.

Hilde Frafjord Johnsen, en nasjonal skam som jeg er flau over å dele nasjonalitet med. Hennes "innsats" skal etter forlydende antagelig belønnes med en høy og fet stilling innen FN-byråkratiet.

Hennes besøk i Sudan er nok et ledd i hennes planer om en internasjonal karrière i FN-systemet. Og da er det jo lurt å sikre seg støtte der man finner den, ikke sant? Et slikt lavmål av integritet og prinsippfasthet" får meg til å føle meg syk. På vegne av de myrdede og voldtatte....mens Hilde Frafjord Johnsen hilser hjertelig på forbryterne.....

Ja heia norsk bistand, vel anvendte penger.
Drit og dra.....
Frafjord og hele tomsegjengen kan komme seg hjem og bli der.


https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/OpgzQ1/nesten-en-milliard-i-cash-funnet-hos-sudans-avsatte-president
Redigert 07.05.2019 kl 18:47 Du må logge inn for å svare

Hilde Frafjord Johnsen. Erik Solheim. Grethe Strøm Eriksen. Grete Faremo. Barth Eide. Bombevik og gullselger Sponheim, sammen med Per Kristian Foss. Jens og Jonas mfl. kan rote vekk 100 talls milliarder uten spørsmål? Men er det et stakkars menneske, som har fått en hundrings eller tusing for mye i løpet av året. Da skrives det stolp opp og ned i mente, hva og hvilken, uhyrlig forbrytelser som her er blitt begått? Hva er det som feiler oss SOM FOLK? Jeg bare spyr.