Bare prat

 

Vurderer å handle noe på Dressmann


Der er det billig gett. Tvilsom kvølitet på chinosene døms før i tia, men nå er døm blitt mye bedre. Det er byhømo å handle dyre bukser, unntatt Morris for døm tåler alt og har usedvanlig god passform samt litt stretch.

Nå: drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa breivik drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa drite i buxa

Hm. Så har også leiftiss problemer med lukkemuskelen fordi han ble maltraktert av Ali og vennene. Det spørs om det hjelper med bukse fra Dressmann. Kanskje du heller skulle kjøpe bleier, leiftiss?

Å du å du, du, Flatulens-Frødrøkk. Hva skal man med bleie eller bøxer når man har buxe se?

E9. Gølv hølder øsså se, man bare gjøre på gølve å ruller seg i det etterpå gett.

Driter man lenge nok i boksa har man saccosekk og slipper å betale for geltrekk på Rallarvegen. Mulig man blir en pariakaste av all dritlokta, ihvertfall på de dyrere restaurantene blant fiffen på Theatercafeen.

Å jasså ja, SexOffender, hva slags forbrytelser har du begått i ditt liv se?

Kællete å være registered sex offender se.

*ppprRrrfffFfrrrRttttTttt*

Etter bekømringsmelding fire hundre å noe fra diverse russestyrer i Nørge så har je itte løv tell å øpphølde meg på fastlandet under røssetiden du. Je får derfor betalt ferie på Bouvetøya av staten du. Er man storkæll så er man storkæll se.

Ekstremt storkæll å terrorisere russen gett. Je husker når je var russ, je fortjente straff. Gjerne itte via buxebioløntes sex offending, men læll.
Korsar
10.05.2019 kl 16:03 333

Je liker itte russ
Dagens russ er noen uvitende pappskæller som vaser rundt i gatene og skriker om klimakrise.
Og skriker rem itte klimakrise så erre noe annet rem syter over, og seff med handa gøtt neri pappas hardt tilkjempede lommebok.
Sprrrrfftttfræææsssss
Redigert 10.05.2019 kl 16:04 Du må logge inn for å svare

BT skriver negre gett

Å lære ordet neger et good integration se

Nå: integrere

Storkæll å si forbødte ørd gett

Nå: si neger og høttentøtt

Døm ola er ikke forbudt du

Je føretrekker nigger