«Uten løgn ville Nato gå i oppløsning! »Og med Nato, Stoltenberg og Clinton, – og løgner, gikk altså Libya i oppløsning.
Var Libya en fare for verdensfreden?
Nei, men Nato og krigshisseren Stoltenberg er en fare for verdensfreden.
Hent ham hjem og få ham dømt.

https://www.derimot.no/professor-chossudovsky-uten-logn-ville-nato-ga-i-opplosning/

Hva er medias rolle nå, og hva vil den bli i fremtiden?
Michel Chossudovsky: Uten kringkastingen av desinformasjonen gjennom nesten alle medier, ville USA og NATOs militære program kollapse som et korthus. De overhengende farene ved en ny krig med de mest moderne våpnene og atomvåpen er ikke den slags nyheter man tillater at det lages overskrifter av. Krig presenteres som en passiviseringsmetode. Krigskriminelle er avbildet som fredselskere. Krig blir fred. Virkeligheten er reversert. Når løgn blir sannhet, er det ingen vei tilbake.

Den øverste allierte sjefen i Europa (SACEUR) er alltid en amerikansk general utpekt av Washington. Generalsekretæren, for tiden Jens Stoltenberg, er i hovedsak en byråkrat som håndterer PR. Han gjør ingen beslutninger.
Et annet tema du tok opp var de amerikanske militærbasene i Italia og andre europeiske land, inkludert i øst, til tross for at Warszawa-pakken ikke har eksistert siden 1991. Dette også til tross for løftet gitt til Gorbatsjov om at ingen utvidelse av NATO ville noen gang skje mot øst. Hva er formålet med disse basene?

Den norske regjeringen er helt enig i at NATO skal kunne være de første til å bruke atomvåpen. Og de har full støtte fra den andre NATO-partiene på Stortinget. Men Nobels fredspris tildeles Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen.
https://www.derimot.no/fn-vedtaket-om-forbud-mot-atomvapen-strider-mot-natos-strategi-om-forsteslag/
https://forskning.no/krig-og-fred-utenrikspolitikk-atombombe/nobels-fredspris-tildelesden-internasjonale-kampanjen-for-forbud-mot-atomvapen/318294

Når Russland må forsvare seg mot USA aggresjon kommer Norge til å bli flatbombet tilbake til steinalderen. Et tidspunkt vi faktisk passer helt klart best i.
Krever ikke logikken i NATOs ekspansjon en fiende, eller flere? Og leder ikke USA verden i å bekjempe fiender? Det sies at ens fiendes fiende er ens egen venn. Island Reykjavik Gorbatsjov- Reagan. (Tilgi dine fiender for intet irriterer dem mer.) En russisk diplomat sa så treffende. Vi vil gjøre det stygge med dere, at dere vil stå igjen helt alene, uten å ha noen fiende å skylde på? Men nå er USA NATO Ukraina blitt Russlands fiender, sammen med Nord Korea. Etter Afghanistan, Irak, Syria, Libya, Jemen, Somalia Sudan Venezuela osv og Norge følger etter USA i deres krig for fred. Norge har også ryddet plass for USAs raketter, på norsk jord. Norge har betalt/ USA sin kamp og angreps fly til 256 milliarder inkl. vedlikehold i Italia? Norge har da spart USA for tilsvarende beløp. Flyene som koster milliarder skal plassere i telt, ubeskyttet uten Antiluftskyts? Luftskyts har man ikke råd til før om 9 år. Når dette står på norsk jord vil kongeriket Norge bli et bombemål i en tilspisset situasjon Russlands forsvarskamp for USA aggresjon.

Gro 1997 Årets Peer Gynt
Peer Gynt av Henrik Ibsen. Fortellingen beskriver hovedpersonen storløgneren Peer Gynt som har vært med på å forme bildet av tradisjonell norsk kultur, og nordmenns oppfatning av seg selv, som «det typisk norske å være god», enten det er sneversyn eller i utferdstrang. http://no.wikipedia.org/wiki/Peer_Gynt
Mor Åse beskrives av Hedvigs «som en oppofrende og selvutslettende kvinne». Det kan man trygt si om Gro, før hun ble dr. Who opphav som hun er til Abortlovens fortreffelighet som var hennes mesterverk. En periode bodde hun selv I Frankrike under familie navnet Brunt-land, om det er riktig hva som sto på postkassen hennes. Landsmoder Gro who changes the swhite stupid Norwegian people black. Om vi ikke er blitt et Brunt-land, er vi ivertfall blitt et Brunt-folk..........


Jeg husker en video hvor Herman filmet skilet med Brundt-land..i Frankrike..mener det stod Brundt. Den videoen forsvant....eller vet du hvor den kan sees?

Det stemmer. På you tube var den en snutt, men er fjernet og gjort privat? Men Den viste en bil opp en innkjørsel hvor en stål-port festet i betongmurer, åpnet seg (fjernkontroll,) hvor bilen kjørte inn og porten, den ble stengt med "fjernkontroll" der portene slamret igjen som et festning verk. Eller Mausoleum. Der bodde landsmoder Gro som Dr Who.

Justisminister Jøran Kallmyr snakket om den kalde krigen og «frihet mot kommunisme og sosialisme» i sin 8. mai-tale. Det får Ap-ordfører til å reagere. https://www.tv2.no/a/10596440/

Tanken bak NATO er jo sosialistisk En for alle, alle for en. NATO ble opprettet i skyggen av den gryende trusselen fra kommunistregimet i øst. Den kalde krigen var preget av ideologiske motsetninger. Demokrati mot diktatur.

NATO ble opprettet i skyggen av den gryende trusselen fra kommunistregimet i øst...................? Har du hørt.
Og hvordan overlevde den?
Når tid ble de en trussel, som engang var våre frelser og befriere og gode allierte? Slik som IS ble i Libya og sist i Syria, klovneriket Norge sine allierte.

Skal du skrive om alle tapte historier og da kommunisthistorien også?
Noe sier meg at du er en dårlig taper