Don Quijote heroiske kamp med vindmøller fortaper seg i Tyskland


29 000 vindmøller i landet, dekker de bare 3,2 prosent av Tysklands totale energiforbruk. Vindkraft utgjør hjørnesteinen i den såkalt grønne energiomstilingen i Tyskland.

Likevel opplever produsentene et økende kostnadspress og en usikker framtid. Tidlig i april gikk produsenten Senvion konkurs med over 9 milliarder kroner i gjeld.

Vind-turbin bedraget er etablert på subsidier.

http://www.oljekrisa.no/Tysk%20vindkraft%20mai%202019.htm
Redigert 09.05.2019 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Zürich kjøper norsk vindpark
Som i ledd av kommunens utfasing av atomkraft kjøper Zürich nå den norske vindparken Måkaknuten.
https://e24.no/energi/kraftproduksjon/z-rich-kjoeper-norsk-vindpark-for-aa-fase-ut-atomkraft/24574872

Det skjer enorme endringer i Europas kraftmarked. Tyskland skal fase ut både kjernekraften og kullkraften, og de fleste land må trappe opp fornybarinvesteringene for å nå sine klimamål. https://e24.no/energi/det-groenne-skiftet/tyskland-skal-fase-ut-kullkraften-statkraft-tror-ikke-paa-gassboom/24567851

Elektrifisering. På sokkelen benyttes gass for å produsere elektrisitet i Europa med elektrisitet fra land. Med dette mener klima fjolsene å unngå klimagassutslipp fra kraftverkene på sokkelen? Enorme mengder energi medgår for å pumpe olje og gass ned på kontinentet, hvor det blandes med forurensede kull og atomkraftverk, for så å levere det hele tilbake til the fool on the hill for å spare penger og miljøet «i hele verden, som Norge».

Om slike sviminger hadde fått muligheten til å regjere over ørken i Sahara, da ville de greid det kunststykke og sluppet opp for sand.

Det er jo innlysende at slik praksis vil skape strømmangel i Norge. En plattform til havs bruker like mye energi som 80-90000 husstander på land. Plattformen er en energibombe i seg selv får «landsstrøm» her fra CO2 drittsvinet og klimaklovnens hjemland. Vår egen gass energi i Nordsjøen får seg en tur til kontinentet «elektrifisert» og lagt i strømkabler fra Norge og ut på sokkelen hvor olje og gass leveres….

En vanvittig sløsing med energi til ingen verdens nytte, men derimot ødeleggende for både miljø og natur. Påståtte folkevalgte med millionlønninger kan altså gå god for dette. Skamløse mennesker eller hva det er for noe.
Redigert 09.05.2019 kl 09:39 Du må logge inn for å svare

Krig forurenser og bør i miljø fantastene norske navn, snarest bli batteridrevet.

Produksjonen av elbiler fører til større CO2-utslipp enn tradisjonelle biler. Batteriene er full av miljøfarlige stoffer. Og vrake en slik bil er maks miljøfarlig avfall. Det mediene og politikerne ikke begriper eller fortrenger, det er at elektrisitet ikke er en energikilde, men en energibærer.

Et sitat gjør susen. Massachusetts Institute of Technology (MIT): "Et batteri er en enhet som er i stand til å lagre elektrisk energi i form av kjemisk energi, og konvertere denne energien til elektrisitet. Batteri/energi https://www.derimot.no/kare-wahl-er-el-biler-miljovennlige/

Dum er den som gjør dumme ting sa Forrest Gump. Fossefall, kull, Olje, Gass og atomkraft det er ikke nok, om vi ikke har et batteri? Uten det første intet liv i batteriet, men det forstår de vist ikke.