Verdien av Nano ved ev. oppkjøp av BF


Fra 2015 og fremover har vi sett at BF har betalt mer og mer for selskap som utvilker nye medisiner og som enda ikke har fått igangsatt salg.
Har denne trenden fortsatt inn i 2019?
Ref frontmasta sine linker blir Nordic Nanovector nevnt som en av fremtidens viktigste selskap i kampen mot NHL.
Nordic er helt klart den billigste blandt disse bedriftene, neste på listen er verdt 35 milliarder om jeg ikke husket feil.
Så hva er da realistisk sum dersom BF legger inn et bud på Nano i 2020?
Grau
09.05.2019 kl 13:59 2263

Verdien av nano baserer seg etter min mening på noen skitne og tilgrisede reagensglass oppe på kjelsåsn, en 5-klasses ledelse og noen mentaltutfordrede aksjonærer. Med andre ord mener jeg at selskapet ikke er verdt mer enn noen ruller first price dasspapir men det er bare meg...

De blir så klart ikke kjøpt opp. De hadde kanskje en ørliten sjanse høsten 2016 men valgte emisjon i stedet. Men et realistisk bud ligger rundt 55,- til 65,- for rubbel og bit. Men det skjer så klart ikke.

Forresten, Costa mente i 2017 at Nano var neste mann i køen om å bli solgt. Må bare humre av Nano historien.
Grau
09.05.2019 kl 14:15 2194

Hadde de fått solgt dritten hadde de ikke vært fullstendig udugelig men det skjer nok ikke
Kula
09.05.2019 kl 15:34 2103

Skal du ikke skrive en kommentar med brukeren frontal også? Eller gadd du bare å logge inn på 2 av brukerene dine denne gangen? Saklige og gode argumenter du kommer med her må jeg si :-) Håper virkelig ingen tar seg seriøst.

Det er ikke enkelt å anslå i dag hva Nano kommer til å bli solgt for. Dog er det ikke lenge til Betalutin er på markedet for 3FL, et marked som anslås å være verdt 600 millioner dollar årlig. I denne gruppen er det mange pasienter som har vært gjennom tunge behandlinger før, og som også slutter å respondere på for eksempel Rituximab. Det er rimelig å anta at en så "snill" og effektiv behandling som Betalutin kommer til å være ledende innen dette segmentet.

2FL-markedet (Rituximab+Betalutin) anslås å være verdt 1,5 milliarder dollar årlig. Her har museforsøkene vist helt ubegripelig gode resultater, og om vi kommer noe i nærheten av like gode resultater i de kliniske forsøkene så er det utrolig lovende.

DLBCL-markedet anslås å ha en årlig verdi på 2,7 milliarder årlig. Her er konkurransen noe tøffere, men markedet er enormt og betalutin skiller seg (som vanlig) fra konkurransen ved å tilby en veldig enkel behandling som inneholder få og små bivirkninger. Dette er en svært viktig faktor i samtlige markeder Betalutin skal inn i.

1FL-markedet anslås å være verdt 1,4 milliarder kroner årlig. Her har man ikke fått igang kliniske studier ennå grunnet begrenset kapital (Som man må prioritere på de andre studiene akkuratt nå), men museforsøkene her har vært veldig gode.

I tillegg har man også siktet seg inn på leukemi som et mulig marked.

Legger man sammen verdien på alle disse segmentene (Sett bort ifra leukemi-markedet) havner man på 6,2 milliarder dollar årlig i potensial. Hvilken andel av dette man kan forvente seg er vanskelig å si, men produktet viser svært god CR og ORR, og har en vesentlig konkurransefordel ved at det er "snilt" kontra konkurrerende produkter. Flere av disse markedene er flere år frem i tid, så om det kommer et bud i 2020 vil det i så fall bli plukket opp relativt billig om man tar Nano sitt fulle potensiale med i betraktningen. Dog bør prisen vært mange ganger høyere enn dagens prising, det forstår jo alle. Til og med mannen bak brukerene Nanovekter, Grue og frontal er fullt klar over dette

Pk2k
09.05.2019 kl 15:48 2061

Og her sitter du, og ramser opp dine meninger om noe som ikke er verdt mer enn first price dassruller i dine øyne. Påtide å finne på noe mer fornuftig å gjøre eller?

Grau; Er du aksjonær i NN ? Lite tyder vel på det. Hva er det da du holder på med ? Språket ditt og måren du fremstår på hører ikke hjemme på en slik side,
På Resett tror jeg derimot du finner match mht dine tunge og gjennomarbeidede analyser og språkbruk.
frontal
09.05.2019 kl 16:48 1899

Kan dere tenke dere slutt kurs imorgen når stoploss raidet setter i gang og 40 bryter sammen? Mange skal selge da, både store og små. :-)

Jeg tipper 38,50 imorgen.

Vil nok være lettere å forsvare støtten denne gangen enn sist. Siden det ikke er lang tid siden vi var på det nivået er det neppe mange som nærmer seg tvangssalg. Videre retning avhenger av børsene. En ny twitring fra Trump kan sende børsene oppover igjen, eller fallet kan eskalere. Spesielt forutsigbar er situasjonen ikke. NANOs potensiale ligger uansett fast.

Fikk kjøpt noen tusen aksjer til i dag med snitt under 41.40, kommer til å være ivrig kjøper av mer (og mer) skulle dette være starten på en generell 10 % i markedene.
Blir ikke akkurat skremt av de tunge salgsargumentene som florerer på formuet om dagen.

Kjøp når alle er «redde» og selg når alle andre skal kjøpe, så slår man resten av markedet 8 av 10 ganger ?

Flott at noen er smarte nok til å kjøpe. Selv solgte jeg 5000 aksjer i dag. Ble "bad timing", men fikk plutselig muligheten til å kjøpe en aksje til "symbolsk pris", dvs. den er verdt 150% mer hvis jeg selger den imorgen. Heldigvis har jeg plenty av NANO å ta av.
frontal
09.05.2019 kl 17:28 1800

Får vi en 10-20% korreksjon i markedet så vil alle kjøpere forsvinne og NN vil falle ned til 20 tallet. Det er ingen som vil sette sine pengene på et skyhøyt risiko aksje som NN er.
Flere vil følge DoktorS spor og forklare sin exit med at de valgte å gå i noe bedre eller vil de bare forsvinne helt fra forumet.

Jeg lover å bli til min short er dekket.

Som kjent er jeg største aksjonær i et svært lovende unotert selskap, men det hindrer meg ikke i å snappe opp løse aksjer i nevnte selskap hvis noen får et plutselig ønske om å kvitte seg med aksjer til irrasjonell underpris. Salget av NANO var enkeltstående, og utgjør godt under 10% av min posisjon.
Grau
09.05.2019 kl 23:18 1493

Jada det er du helt sikkert i din imaginære drømmeverden. Du har mast om dette i uttallige år nå så de fleste har fått med seg at du arvet noen aksjer i et eller annet søppel. Det skulle jo ifølge deg gå så veldig bra en stund tilbake, rart det ble så stille. Bra du er ærlig med nano salgene men særlig smart er du ikke. Selge 10% på høy kurs og ta med resten til 0? Typisk stockman det!
Redigert 09.05.2019 kl 23:21 Du må logge inn for å svare

Dine skriblerier har vel stort sett ingen mening, og er egentlig ikke verdt noen kommentarer, men hvis du er ny så kan jeg jo minne om at de fleste av mine NANO-aksjer ble kjøpt til 12-13 kr. Når det er sagt ville det utvilsomt vært en klokere strategi å ta gevinst nå og da med en del av porteføljen, særlig når man i bakspeilet ser at de to siste årene har vært nedslående for farmasiaksjer.
Kongen
10.05.2019 kl 11:48 1202

Her er det 17 innlegg. Og ikke ett av de er i nærheten av å diskutere det trådstarter spør om. Høyt nivå på nano trådene om dagen må jeg si.

Noe produseres da av OSE biotech selskaper påvente av andre triggers og BP ... det er restricted stock unites (RSUs) to the board of directors
Grau
10.05.2019 kl 14:03 1081

Sannsynligvis i tillegg til tilgrisede lokaler og toaletter på nano hq fy f....
Redigert 10.05.2019 kl 14:03 Du må logge inn for å svare
Korsar
10.05.2019 kl 14:07 1068

Jeg regner med det er dagens melding om nye tildelinger til ledelsen som har avfødet all denne aggresjonen?
Ikke helt ugrunnet det: I min verden skal man først levere, så høste.
Kongen
10.05.2019 kl 14:24 1034

Ja merkelig at aggresjonen og halmstråene kommer fra baisserne, det pleier jo å være omvendt.