Bare prat

 

Å staten, et drit å dø du


https://www.aftenposten.no/okonomi/i/LAW2Gp/Siv-Jensen-gir-tre-millioner-nordmenn-okt-skatt-pa-jobbforsikringer-Bransjen-mener-den-er-umulig-a-handheve

I tellegg skal døm prøve å beskatte bønøspøengene je har øpptjent ved å fly tell kregssøner hvor je har risket sennstellstand, krøpp å sjel for å tjene pønger tell aksjønerene å statskassen du.

Utakk er verdens lønn se.

GØTT JE ER SÅ KØRRØPT AT JE FÅR ENRØN TELL Å LEGNE FENANSTELLSØNET SÅ JE FÅR MY POUND OF FLESH LELL DU! FETTESTAT! REVVØLØSJØN! ØPPRØR! MURSTEIN! ETNISK RENSING! GASS!

Bra. Det skal holdes balanse i regnskapet. Stjeler staten for mye penger på uredelig vis (bompenger, svada-avgifter osv) så svarer innbyggerne med økonomisk "kriminalitet". Og det kan man gjøre med rak rygg og stolthet. De juridiske spillereglene gjelder ikke lengre når det blir for mye feil beskatning som går ekstremt jævlig utover vanlige folk. Nørge er et bra land med en sterk tillit mellom stat og folk, til og med høy skattevilje, men det er ikke lov til å gå over streken og ødelegge tilliten (bompenger som det ytterste eksempel på ondskap). Det fører til "lovbrudd" fra folket der den enkelte tilegner seg midler på sleskete, spektakulære og finansakrobatiske røvermåter. Noe som er en sunn reaksjon.
Korsar
10.05.2019 kl 08:57 159

Tell høsten ska vi skremme pungbrokk på hele bunten!
Bygg dere opp med Harald Sverdups klassiker: Øvelser i hjemlig diskriminering
https://www.youtube.com/watch?v=iyxojuW8Cko


Forbannade Oslosniker!
Korsar
10.05.2019 kl 10:01 143

Odd Børretzen hadde en variant med Degos Calypso: https://www.youtube.com/watch?v=BKLympMc9tc

Vi ha'kke sånne storkæller lenger
Korsar
10.05.2019 kl 10:06 141

Æille ekte storkæller må kunne æille Odd-låter på rams.
Husk: Det sitter en død mann på Kaffistova
https://www.youtube.com/watch?v=UrSusnijr2A