De "borgerlige" gruses i fersk gallup !


Er Erna mindre begavet ? Å lefle med KrF og V betaler seg nå, og dette vil påføre oss Tåkefyrsten, Mannslingen og Grautbonden !
Jeg gremmes...

Som man reder ligger man. Den borgerlige regjeringen og særdeles FrP har sviktet durabelig. Måtte hele regjeringsprosjektet til Erna og SIv drukne inn i glemselen.
børst
10.05.2019 kl 09:11 274

Svaret kan umulig være å stemme på partier som vil avvikle store deler av næringslivet i Norge og øke antallet kvoteflyktninger med flere tusen, som alle skal ha familiegjenforeninger. Innvandring fra muslimske U-land, økte kostnader og reduserte inntekter er korteste veien til status som feilet stat.

Enig ! Promillepartiene V og KrF er begge for å ødelegge oss med muslim-import ! En ren H/FrP regjering er det eneste levedyktige alternativ. Dessverre har sosialistene overtaket nå - dette kan forhåpentligvis endre seg ?
Melvind
10.05.2019 kl 10:40 250

Over to år til neste stortingsvalg. De rødgrønne "vinner" på feil tidspunkt.

Høyre er på farlige veier og har ikke forstått at globalizmen er den nye sosializmen som ved forrige fremstøt kaltes nazismen. Fordi grensene åpnes tror Høyre det betyr frihandel.

Erna er den største idiot norsk politikk har fostret! Snart sitter NWO-Jonas, landets jesuittiske (les: satanistiske) sviker ved makten, og Norges frihet er tapt for all fremtid! Ikke lenger norske oljepenger, men det norske folk selv, må betale "forpliktelsene" våre med skyhøye skatter - var det 5 milliarder de ensomme mindreårige fra 2015 koster vårt samfunn?
Vår frihet går tapt når ytringsfriheten igjen strupes av AP!
Redigert 10.05.2019 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
børst
10.05.2019 kl 11:55 235

Norge har et kjempeproblem med en generasjon nordmenn som aldri har opplevd hva sosialisme gjør med stater. De er for unge til å huske de lange brød- og kjøttkøene i Sovjetunionen og overvåkingsregimet til DDR, eller hyperinflasjonen i skakkjørte Latin-Amerikanske land, og Argentinas mange konkurser. Sosialistene har infiltrert skolesystemet og utelatt dette fra historiebøkene. Resultatet ser vi nå i form av en masseproduksjon av nye sosialister ut fra skolesystemet. Og dette må dessverre bare gå sin gang. De må selv få oppleve på kroppen hva det vil si å leve i en skakkjørt sosialiststat, der basisvarer er mangelvare, eller koster en dagslønn.
14.05.2019 kl 12:17 174

Du glemte Mao Tse Tung i Kina, som regjerte i mange år med sosialismen/kommunismen, og gjorde livet til kineserne til et helvete.
14.05.2019 kl 12:21 173

Du glemte Mao Tse Tung i Kina, som regjerte i mange år med sosialismen/kommunismen, og gjorde livet til kineserne til et helvete.

Høyre støtter sine bidragsytere, de rike fabrikkeierne og dem som vil ha flere innvandrere som kan jobbe svart. Hvis man trodde Høyre ville stanse innvandringen, har man ikke fulgt godt med. Det finnes kun ett innvandrerkritisk parti på Stortinget og det er Frp. Alle andre vil som mange her inne ødelegge landet, kaste homofile ut fra hustak, banke konene sine til å bli gode slaver. Pussig at konene vil akkurat det samme. Kanskje norske menn burde banket konene sine slik at de fikk tilfredsstilt sine lyster. Samme med lesbiske og homofile, de skulle kanskje blitt tvunget til å se på hva som skjer med dem i et muslimsk land, stått på fortauet der deres venner lander.
atnorhe
14.05.2019 kl 20:36 133

Jeg hørte Støre i debatt med Siv Jensen i NRK i dag i forbindelse med revidert budskjett. Støre pleier å få inn noen treffere her og der, men nå låter han som en parodi på seg selv. Han gnåler det samme oppkoket på autopilot han og AP har brukt ved alle valg de siste seks årene, og virker ikke lenger som han tror på noe han hører i fra seg selv.

Hen virker sliten og lei hele jobben som adm i araberpartiet og siden det går så tregt med ambisjonen hans om å bli statsleder, er det en liten mulighet han gir seg før neste valg, men jeg holder ikke pusten. Med nye 10.000 asylsvindlere får han igjen trampeklapp, og ny inspirasjon.

AP har null niks å fare med i 2019, og har ikke hatt det de siste 20 år, men de sitter trygt plassert i alle offentlige institusjoner og maktapparater, og hvis de siste målingene er å stole på, vil folk faktisk ha dette partiet ved makten enda en gang.
Hva skal en si..
Puta1n
14.05.2019 kl 22:30 120

Arbeiderpartiet har 50% av stemmene i enkelte bydeler i Oslo.

Tipper de nye bomringene fra 1.juni vil påvirke valget.
.777.
14.05.2019 kl 22:33 117

Støre er ut. Nå er det Moxnes og Sovjet versjon 2.0 som gjelder.

Norge har blitt et parasittvelde og stemmer deretter.