Jeg fortår ikke at det går ann dette.det har vært blåe tall kun en gang i alle disse årene.ellers så er det blodrødt hvert eneste kvartall å det er ikke kødd engang. ?
Sector
11.05.2019 kl 16:56 7447

Ja for et sluk dette har vært. Utrolig at man aldri klarer å tjene penger, selv med høy oljepris og etter uendelig med lovnader, innsalg, emisjoner, utrolig at selskapet etter så mange år med gigantiske underskudd fortsatt eksisterer, ikke minst også fortsatt med samme sjef....

Det kan ta lang tid å få noe på beina, men helt enig i dette tilfellet. Det jeg er mest skeptisk til er stadig flytting av fokus fra hva selskapet skal drive med. Nå er det såkalt Clean Gas. Hva er det? Nobels Pris i applisert fysikk og kjemi eller verdensmesterskapet i luftslott?
Domus
11.05.2019 kl 18:20 7266

Ser at Silver er ute med sin dekning av Q1, og det er lett å lese at han nå er utenfor aksjen igjen.
Han krydrer også sitt innlegg med feilaktig info, men det er jo heller ikke uvanlig. Dog skal det sies at alt ikke kan finnes på Google, men den har vi vært gjennom før.

For øvrig er farm in avtalen med kck grei. 4 brønner som derisker store arealer før Qec får sin 50% andel.
KMGN
11.05.2019 kl 18:35 7204

Ja, silver er pill råtten fyr. Ikke rart at han ble bannlyst på HO.
Kjedelig med denne vinglingen etter som man er ute eller inne.
søkeren
11.05.2019 kl 18:47 7170

Er det ikke rart med Domus som aldri er inne og har så my "vettug" å komme med?
Domus
11.05.2019 kl 18:56 7149

søkeren, vet du er pro silver ;), men det hjelper ikke likevel. Feilaktigheter er det likevel i bloggen.

For øvrig er det feilaktigheter her også ref "Domus som aldri er inne". Det vet du ingenting om da jeg ikke har for vane å flagge posisjon. Gjorde et unntak her forleden...

Ps. Let etter feilene i Orlen seksjonen !
KMGN
11.05.2019 kl 18:57 7145

Domus har sagt engang at han ikke er inne, etter mye støy fra andre skribenter. Synes han har veldig mye konstruktivt å komme med om OEC både på godt og ondt.
Har det ikke vært for Domus så har det ikke vært verd å lese QEC-trådene. Stå på Domus. Du er gull verd for oss som har tro på selskapet.

Q1 modtages meget forskelligt, kan jeg se.
Men hvad mon kursen bliver på mandag?
Jeg tvivler på, at et selskab som NEL nogensinde har kunnet fremvise et grønt kvartalsregnskab. Alligevel har de oplevet en sand kursfest den seneste tid.
Sector
11.05.2019 kl 19:18 7075

Og her er hva Silver skriver, så får alle gjøre seg opp en mening om dette / Q1 presentasjonen til QEC
........
Rapporten inneholder en del informasjon som har vært mangel på tidligere, men det er vanskelig å finne noe positivt uten å bruke lupe. Den er preget av ytterligere utsettelser over hele linjen og en drift som fortsatt ikke kommer i pluss.

 

Det positive:Ingen nye nevneverdige avskrivingerSelskapet selv er optimistisk til Montney men det er ikke lystig lesning på kort sikt egentlig.Innlevert foreløpig plan for QuebecKakwa potensialet er godtØkt produksjon fra 2020

 

Det negative:“Utsettelse” i Quebec hvor en mer detaljert plan forventes innlevert senere i årNesten CAD $1 million i minusFlat produksjon resten av åretNok en utsettelse i JordanSosial aksept ikke tilstede?

 

Quebec:

Utsettelse resten av året?

We are hopeful by the end of this year to have made substantial progress on a partner and advancing social acceptability for our Clean Tech Energy project.

Repsol avtalen forventes sluttført før 31.12.2019.

Gitt utsettelsene er det tvilsomt om pilot prosjekt vil kunne starte før lovens frister for overgangsregler utgår, disse ville kunne gitt langt bedret økonomi.

Ellers må det bemerkes nok en gang at QEC tilsynelatende mener å ha funnet opp hjulet på ny med nær nullutslipp og null bruk av drikkevann. Hva løser dette? En kan lese at de ønsker pilot, ja det går fint som jeg har hevdet i lang tid, men det er fremdeles fracking det er snakk om. Hva da etter pilot? Skulle plutselig regjering og befolkning godta fracking i vanlige prosjekter? Vel, det kan skje men krever jo reguleringsendring eller at QEC finner hjulet opp nok en gang uten bruk av vannbasert fracking. De skryter av å ha kommet med noe revolusjonerende, men det er det ikke egentlig. Ta tegningen! Bort med vann så er alt løst og en er innenfor regelverket for fracking. Eller kjør på med rettssak. Men det kan også tenkes et mer eller mindre permanent boreprogram under pilotparaply, dvs. at det stadig kommer ny teknikk som kan testes på nye lokasjoner med regjeringens velsignelse. Jeg tror nok at regjeringen ikke brys seg om hva sosial aksept måtte være ved pilotprogram, her har de ryggen fri nok til test i mindre skala, det høres ikke så ille ut som fritt frem med utvinning opinionsmessig.

Jordan:

Questerre anticipates negotiations with the Government of Jordan for a concession agreement will begin in the second half of this year.

Nok en utsettelse her altså som er sørgelig siden potensialet er kjempestort!

Montney:

The Company anticipates that a fourth farm-in well could spud this
summer. Questerre holds a royalty interest in all farm-in wells converting to a 50% working interest after payout. Upon completion of the earning, the operator will earn a 50% interest in the Company’s acreage at Kakwa North and Kakwa South. The Company anticipates the operator will commence a joint drillingprogram late in the second half of 2019.

Slik jeg tolker dette er det muligens først den 5. (!) brønnen QEC vil få 50% inntekt av utenom royalties, dette er motstridende med det jeg har oppfattet skulle vært fra den 3. Hver 50% brønn ville kunne tilført selskapet minst CAD 1,5 million i kvartalet med snitt startflow på 1000 boed etter lett beregning så her er penger de går glipp av! Etter min mening ville dette gjort at selskapet kom over kneiken, dette ser nå ut til å måtte vente til neste år.

We anticipate the first joint well at Kakwa North could spud in the fourth quarter of this year.

I Kakwa JV med Orlen fortsetter det jeg mener er flow-through andel for gode venner.

Questerre hold an average 21% working interest in these wells. Her skulle jo QEC fått 25% men har gitt 4% til flow-through “venner”, det betyr tapte inntekter for selskapet.

En pekepinn for Kakwa kom i Orlen Q1 rapporten 25.04 og viser at QEC ikke deltar i alle brønner:

1Q19
Drilling of 2 wells (1,60 net) in Ferrier area and 2 wells (1,60 net) in
Kakwa area.
3 wells (2,20 net) in Ferrier area and 2 wells (2,00 net) in Kakwa
area were fracked.
1 well (0,60 net) in Ferrier area and 2 wells (2,00 net) in Kakwa
area were included into production.

En ser her at QEC ikke er med i enkelte brønner boret i fjor, økonomisk sett er det forståelig men det viser dårlig styring og mangel på langsiktig planlegging for å øke aksjonærverdier. Det eneste positive med det er økte reserver og det er bra! Som QEC skriver deltok de i kun 3 Kakwa central brønner i 2018mens det i 2017 var 7. Dette er alt for dårlig og det er altså heller ikke noen 50% brønner med full inntekt på en god stund. Lyspunktet er at KCK har god kontroll på optimal fracking, noe Orlen nå også skal vurdere i nye brønner.

We are pleased the operator of our adjacent Kakwa Central acreage plans to evaluate this
completion design on our joint acreage.

Lyspunkt:

Our inventory of undrilled wells is based only on two intervals in the Upper Montney. It could increase further if we are able to prove up a third interval in the Lower Montney. Just offsetting our Kakwa Central acreage, an industry operator (Min anmerking: 7Gen) recently announced a Lower Montney test with high condensate content similar to our existing Upper Montney wells.

Lower Montney kommer til å bli like bra som upper!

 

Det finansielle:

Regnskapet viser generelt det samme som tidligere, litt minus men de har også klart å ende Q1 med nesten oppbrukt kreditt, denne ble nok dekket inn etter Q1 med emisjonspenger og det i seg selv er urovekkende for driften. Det er forståelig med sparebluss på brønner men ærlig talt er driften dårlig. En kan se av andre selskaper som 7Gen og Nuvista hvordan de har økt produksjonen fra null til mange titalls tusen fat.

At March 31, 2019, $16.16 million (December 31, 2018: $13.90 million) was drawn on Credit Facility A.

Med ferske emisjonspengene burde selskapet nå økt på produksjonen, spesielt 50% brønner eller til og med økt på i Antler. I Montney ser det ikke ut som QEC kommer til å satse nok for positiv drift.

 

19. juni er det GF og mulig nye flow-through aksjer i sommer.

Stranger
11.05.2019 kl 19:21 3766

Hvad er så positiv i rapporten efter din mening udover Lower Montany som Silver er ind på?
søkeren
11.05.2019 kl 19:23 3755

Qec trådene er ikke mye å skryte av! Jeg leser de en gang i blant av kjedsommelighet. Silvers blogg kommer da med opplysninger som kan taes som leser ønsker. Det ligger arbeid bak hans skriverier, ikke bare synsing.
Domus
11.05.2019 kl 20:05 3689

Stranger - rapporten inneholder relativt lite både av positiv og negativ art. En kjedelig rapport.

Søkeren, ja arbeid, men likevel feilaktige spekulasjoner.
Les hva som skrives om Orlen og Kakwa sentral
søkeren
11.05.2019 kl 20:09 3670

Informasjonsflyten er på topp når Domus og "pikkene" diskuterer!
Domus
11.05.2019 kl 20:34 3613

Og feilene florerer når ikke Domus sier fra...

...men det er vel det søkeren Silver ønsker
Redigert 11.05.2019 kl 20:37 Du må logge inn for å svare
XL2016
11.05.2019 kl 20:38 3605

Gammelt jungelord
KMGN
11.05.2019 kl 20:48 3567

Enig at QEC-trådene ikke er mye å skryte av.
Leser ikke tråden for å bli underholdt, men for å få mer kunnskap om selskapet. Silvers blogg er sikkert interessant lesning det, men når det inneholder stadig feil info så blir det nytteløst for en QEC-aksjonær. Husker Silver fra den tiden han fikk skrive på HO og han kom med fantasikurser.
myrafta
11.05.2019 kl 21:00 3540

Hvorfor skriver Silver ikke lenger på HO
Domus
12.05.2019 kl 00:45 3309

Ketchup=ignore
Jeg gjør meg ikke dummere enn jeg er... sitat en eller annen.
Pick Up
12.05.2019 kl 01:02 3287

Gjør du deg dummere enn du er hvis du forklarer hvorfor du ikke er inne og har solgt deg ut? Emisjon, Q- rapport. Knegg, knegg!
Redigert 12.05.2019 kl 01:07 Du må logge inn for å svare

Gidder vanligvis ikke å kommentere på HO, men klarer ikke å holde meg. Hvilken forsinkelse snakker dere om? Questerre har hele tiden kommentert at de forventer progresjon på konsept planen sin om en pilot innen 4 mnd fra det ble annonsert. Videre skal den detaljerte planen være ferdig senere i år. Ikke noe nytt i dette. Jeg tror mange vil bli overrasket fremover, vi får se. Lykke til!
minsin
12.05.2019 kl 03:06 3207

hmm Generelt vil jeg tro Domus er inne når aksjen er investerbar .... når han ikke er inne er den mao ikke investerbar.
i forkant av Q1 var ikke aksjen investerbar , enkelt og greit.Domus kunnskap om QEC , gjør at han vet lettere enn mange andre når man kan sitte i aksjen .
Utifra Q1 rapporten tolker jeg det som om aksjen ikke er interessant før tidligst aug/sept , om ikke annet dukker opp.

Redigert 12.05.2019 kl 03:07 Du må logge inn for å svare
Stranger
12.05.2019 kl 08:53 3058

Det er en personlig vurdering og analysering af en aktie, der gøre om man vil invester i den eller ej. Domus kender QEC godt og vidste at piloten er meget langt væk, Jordan er meget langt væk og North Kakwa (50-50%) er meget langt væk. Hvad er så tilbage...faktisk kun meget lidt aktivitet i Monteny syd. Og disse oplysninger kunne man få ved at kontakte QEC inden year end rapporten før emission. Og da kursen blev løftet fra 2,5 til 3,40 på ingenting og der kom mange meldinger med 2-3 dags mellemrum, vidste mange at det betyder emission. Ved forrige emission havde jeg sagt til mig selv, at næste gange når jeg kan fornemme en emission i QEC, vil jeg sælge meste af min beholdning ud. For en gangs skyld, gjort jeg det som jeg havde tænkt mig og gik ud mellem 3,21-3,25. Jeg har kun 15000 aktier tilbage i en anden konto, men det er ingenting i forhold til hvad jeg havde før.
På et tidspunkt vil jeg igen hoppe ind, men ikke lige nu, da jeg ikke ser nogle umiddelbare grund til det. Et godt tidspunkt vil være, hvis der er noget positiv omtale i media om pilotprojekt eller på grund af dårlig børsklima QEC-kursen synker relativt meget, men QEC lige p.t. er ikke noget attraktivt investerings objekt. Måske efter det næste emission, når de skal starte 50-50% brønde senere i år, hvem ved. Tiden vil vise om det er rygter om piloten eller 50-50% brønde kommer første.
Redigert 12.05.2019 kl 10:11 Du må logge inn for å svare

Ikke noe nytt i dette. QEC har i alle år opptrådt på en lite tillitsfull måte. Hvis det dukker opp noe og kursen stiger kraftig blir det plutselig emi. Eller som nå. Historien gjentar seg.
Niky
12.05.2019 kl 09:19 2997

Binnion skal ha en ting. Han er et emisjons geni. Verdien stuper alltid rett etter den mannen sikrer emisjonspenger fra naive investorer.

Vi skal under 1.70 kr til uka.
Domus
12.05.2019 kl 09:38 2953

For det første er det totalt uvesentlig om jeg har aksjer eller ikke. For det andre er det uaktuelt å svare ketchup når han bruker betegnelser som dum om undertegnede. Det er bare patetisk, barnslig og viser manko på argumenter og diskusjonsteknikk.
Asroma87
12.05.2019 kl 09:56 2908

Flot Niky, igen en mand som er ude af aktien pt og kun ønsker at tale den ned for at få billig indgang. Faktum er dog der kan komme nyheder rundt om hjørnet. Bla energi møde i slutningen af maj. Derudover kommer der også nyt om pilot projekt nu her senest juni. Læs hele rapporten og I vil fonde svar. Det er yderst positivt der står senest d 31.12.2019 skal pilot projekt definitivt være godkendt i forhold til overdragelse af acres fra Repsol.
Asroma87
12.05.2019 kl 10:00 2898

Pursuant to the agreement, Questerre will acquire the exploration rights to 753,000 net acres in Quebec, associated wells and equipment, geological and geophysical data and other miscellaneous assets. Upon closing of the transaction, both parties will release each other from all claims related to outstanding litigation. Other consideration including cash and contingent payments and the security required for the assumption of abandonment and reclamation liabilities (“A&R Liabilities”) is approximately $11 million in aggregate. Questerre may post a letter of credit as security for the A&R Liabilities. Closing of the transaction is subject to the approval by the Government of Quebec for the transfer of the exploration permits and licenses to Questerre. Closing is scheduled to occur prior to December 31, 2019.
Asroma87
12.05.2019 kl 10:08 2882

Derudover har Binnion købt mere på kurs 2,40, whyV? For at tabe penge? Det tror jeg ikke

Har Hausera fått sove i natt? Qec og binna klarer fortsatt ikke å tjene penger etter masse emisjoner og drift i over 10 år. Binna er en elendig forretningsmann som burde fått sparken for maaange år siden. Qec lever av emisjoner og naive aksjonærer lar seg lure gang på gang, utrolig. Forstår ikke det er mulig og gjøre narr av aksjonærene over så mange år. I morgen er Qec på 1-tallet igjen og mitt kursmål 1,60 kommer om kort tid
,
Asroma87
12.05.2019 kl 10:20 2852

Jeg har oversat til dansk for din skyld.

Der står det er betinget af Quebec.

I henhold til aftalen vil Questerre erhverve udforskningsrettigheder til 753.000 nettovinduer i Quebec, tilknyttede brønde og udstyr, geologiske og geofysiske data og andre diverse aktiver. Ved afslutningen af ​​transaktionen vil begge parter frigive hinanden fra alle krav vedrørende udestående retssager. Øvrige vederlag, herunder kontant- og eventualbetalinger, og den sikkerhed, der kræves til antagelse af ophør og genindvindingsforpligtelser ("A & R Liabilities") udgør ca. 11 millioner dollars samlet. Questerre kan sende et kreditkort som sikkerhed for A & R-forpligtelserne. Lukning af transaktionen er betinget af, at Quebecs regering har godkendt overførslen af ​​efterforskningstilladelser og licenser til Questerre. Lukning er planlagt til at ske inden 31. december 2019
KMGN
12.05.2019 kl 10:26 2838

Du verden. Hva skjer spxl?
Et innlegg uten 4-5 ord ;-) Er det mammaen din som har blitt interessert i QEC og hjulpet deg.
Nok om det. du babler jo bare om de emisjonene og at Binnion lurer QEC-aksjonærene hver gang pluss at kursen skal på 1-tallet.
Vi har skjønt det nå og du trenger ikke minne oss på det igjen di pappegøye.
Redigert 12.05.2019 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

Jeg tolker dette som en investerbar rapport, brønn er spuddet og hva skjer med kursen om ny brønn strømmer 1000fat per dag? Nye nyheter kommer i løpet av kvartalet og ordrett står noe om approvment! Tolk den!
KMGN
12.05.2019 kl 11:56 2689

Enig aktivfinans.
Det for mange utålmodige lykkejegere i aksjemarked og tror de skal bli rike på kort tid. Nå tror jeg også (som Du) at QEC pilene peker nordover.
Virker på meg som Du har endel kunnskap om selskapet, og håper at Du vil dele den med oss :-)

Tror Questerre blir tvungna att vänta på resultat (FEL2 design) från Red-Leaf som kan komma när som innan de kan få en beviljad 40 årig concession. De är säkert väl förberedda både Jordans Energiminister och Questerre när resultatet kommer.

Red Leaf recently awarded Hatch a contract to complete the next level of engineering on this commercial project, a front-end loading or FEL2 design, which will be completed in first half of 2019.

and Red Leaf, as licensor of the EcoShale® process, is working with Questerre to support its concession filing.
Redigert 12.05.2019 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
Domus
12.05.2019 kl 12:54 2605

Aktiv, denne er også kun royaltybrønn dvs at Qec mottar litt royalty inntil brønnkostnadene er dekket ++ før den går over på 50-50 basis.
Jeg regner med at første rene 50-50 brønn påbegynnes nov/des i år.
Domus
12.05.2019 kl 13:00 2589

Ref Silvers blogg og feilaktigheter så kan flg nevnes :

Det er ikke slik at Orlen borer brønner på fellesarealer med Qec som Qec ikke deltar på. Orlen har også egne Kakwaområder som de borer på uavhengig av Qec. Derfor fremkommer tallene slik de gjør i Orlens presentasjon.

Qec har gjennomsnittlig 21% av de nevnte brønnene i rapporten. Da hevder Silver at de manglende prosentene har blitt gitt bort til flow through venner... feil. Her snakker vi om «pooling» av områder slik at eierandelen blir slik vi ser.

Flott og fint med blogg, men enda flottere hvis den har riktig info og ikke spekulativ feilaktig info som passer hans posisjon!
Domus
12.05.2019 kl 18:02 2400

Egentlig helt på grensen å beskylde Binnion og co for å dele ut 4% til flow through venner når man har null peiling hva det handler om!