Bompenge-Mafiaen fra markedets partiet høyre?


Onsdag 24. april avslørte VG at Halleraker var visepresident i den europeiske bompengeorganisasjonen Asecap, og at dette ikke var rapportert til Stortinget.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0m5MB/hoeyres-veisjef-er-europeisk-bompenge-topp

Høyres veisjef er europeisk bompenge-topp
Har ikke orientert Stortinget
Øyvind Halleraker (H) tok ansvaret for å få vedtatt et bomprosjekt som hans egen kones selskap hadde ansvaret for å drifte, uten å varsle komitesjefen.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/7eWv9/halleraker-familien-tok-ut-millionutbytte
Redigert 11.05.2019 kl 17:29 Du må logge inn for å svare

Nå kan VG avsløre at Halleraker har unnlatt å rapportere til Stortinget at han er visepresident for bompengebransjens lobbyorganisasjon i Europa (ASECAP).

Da Halleraker ble stortingsrepresentant for Hordaland Høyre i 2001 var han daglig leder i Sunnhordland Bru- og tunnelselskap.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0m5MB/hoeyres-veisjef-er-europeisk-bompenge-topp

Hordfast blir et bompenge-mareritt
Det er samme karen som står bak dette. Mens veinettet på begge sider av fjorden er et mareritt å kjøre på og mangler milliarder i opprustning, så skal det bygge en bro over et havstykke som ikke jeg ville kjørt over, når det stormer som verst.
Utviklingen av Hordfast kan koste bilistene en million kroner i bompenger hver dag i 40 år.

En sterk drivkraft for å bygge Hordfast er å omgjøre Hordaland og Rogaland til en arbeidsmarkedsregion. Folk skal på daglig basis kunne pendle for eksempel mellom Bergen og Stord.
https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/8wapxw/hordfast-blir-et-bompenge-mareritt

Hordfast skal vi selvsagt ha ,men dette må bygges ut på ordinære veibevilgninger.


https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=996089304

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret
Organisasjonsnummer:

996 089 304

Navn/foretaksnavn:

HORDFAST AS

Organisasjonsform:

Aksjeselskap

Forretningsadresse:

Veiten 3
5012 BERGEN

Kommune:

BERGEN

Postadresse:

Internettadresse:

www.hordfast.no

Registrert i Enhetsregisteret:

28.10.2010

Stiftelsesdato:

20.08.2010

Daglig leder/ adm.direktør:

Øyvind Urheim Halleraker

Vedtektfestet formål:

Arbeide for å realisere fergefri kyststamveg - E39 i Hordaland. Selskapet skal særlig arbeide med tiltak som støtter opp om å få et vedtak om å bygge fergefri kyststamvei, samt få dette realisert, herunder bidra til eventuell forskuttering eller delfinansiering av utredniger og planer som er nødvendige for lokale og nasjonale vedtak.

Virksomhet/art/bransje:

Bidra til realisering av et samferdselsprosjekt.

Næringskode(r):

68.320 Eiendomsforvaltning


Sektorkode:

2100 Private aksjeselskaper mv.

Særlige opplysninger:

Registrert i Foretaksregisteret

Registrert i NAV Aa-registeret

Sist innsendte årsregnskap 2017

Styre:

Styrets leder:

Lars Solberg

Nestleder:

Marie Elisabeth Lunde Bruarøy

Styremedlem:

Bjørn Kåre Viken


Marit Warncke


Ove Tepstad


Gaute Straume Epland


Wenche Tislevoll


Kåre Martin Kleppe


Kurt Rune Andreassen

Varamedlem:

Steinar Røgenes


Laila Marie Reiertsen


Olav Svendsen


Tone Wåge


Atle Kvamme


Nina Askvik


Odd Harald Hovland


Marianne Møgster


Kristin Teigland Gjerstad Kleppe

Observatør:

Roger Martin Pilskog


Tom Knudsen

Signatur:

Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.

Prokura:

Daglig leder alene.

Regnskapsfører:

Autorisert regnskapsførerselskap
Organisasjonsnummer 980 511 219
PRESES ØKONOMI AS

Spelhaugen 12

5147 FYLLINGSDALEN

Vedtektfestet formål: Arbeide for å realisere fergefri kyststamveg - E39 i Hordaland. Selskapet skal særlig arbeide med tiltak som støtter opp om å få et vedtak om å bygge fergefri kyststamvei, samt få dette realisert, herunder bidra til eventuell forskuttering eller delfinansiering av utredniger og planer som er nødvendige for lokale og nasjonale vedtak....

Det er bare de fattige som straffes for å tigge. (Viktor Hugo) NB. Den største tiggeren av dem alle er staten selv. Den både” tigger” og raner folk på åpen gate påsto en oppgående person, men hvordan kan noe slikt tillates her ifølge FN verdens beste land? FN får årlig sine 100 talls milliarder fra fjøsnisse riket vårt her oppi iskanten, nå uten egen driftsbygning? Verdensbanken og det internasjonale pengefondet finansieres med bidrag fra statene og tiggete midler fra de samme statene. Skatt fra en Byråkrat: Ingen kan betale skatt som selv er en skatt.

Det offentlige Norge det er et sluk uten mål og mening. EN Opera i storskala format operaen får 500 millioner i direkte støtte, hvert eneste år og kostet nær 5 milliarder å bygge. Alle de ansatte i Operaen, betaler skatt slik de øvrige ansatte gjør, i de mengder av offentlig finansierte virksomheter. Da bør hver mann «i by og bygd», også de på tiltak og trygd, få hver sin egen Opera. Ikke minst for skatteinntektenes skyld, dermed få hvert sitt eget kontor, med god norsk lønn, for da betaler "alle" skatt, og ingen jobber "svart".

Alle nordmenn burde bli transportert slik som HMK Kongen og våre «folkevalgte» blir til del. Folkekongen som de "folkevalgte" blir kjørt rundt i hver sin panserbil, med egen sjåfør og sidemann som åpner bil-dørene, for dem. Vi er alle like, men noen er liker enn andre, se bare på folke kongen her i Norge og våre "folkevalgte" blir til del? I motsetning til hva dem selv gjør, må vi øvrige føre «kjørebok» om vi kjøre privat, eller til og fra arbeid?
Hadde du ikke fått lån i banken, da ville du ikke hatt råd til bussbillett/bensin på bilen, for å kunne kjøre til og fra arbeid? Årsavgift er noe du må betale, for å få lov til å betale bompenger.
Redigert 11.05.2019 kl 15:27 Du må logge inn for å svare

Idiot nivået er passert og innfridd, med gode marginer for flere tiår siden, men det vet dere vell til felles med meg selv ....

Om ikke idiotene går på markedene, vil aldri en feilvare bli solgt.
Markedsliberalistene hevder at markedet løser alle problemene for dette hadde kjempa igjennom med en total deregulering av banksystemet i årene før finanskrisa. Men når det «frie» markedet trua hele det internasjonale finanssystemet gikk statene inn for å redde bankene «hjertet» i kapitalismen. https://www.derimot.no/oyvind-andresen-hva-slags-krise-var-egentlig-finanskrisa/
USA hyller kapitalismen, men det amerikanske folk, måtte betale regningen for den politiker skapte finans og bank-svindelen kapitalismen i USA og verden ellers er bygget opp på. USA ble faktisk mer Kommunistisk enn Sovjet under Josef Stalin. I USA måtte låntakeren "skattytere og borgeren" redde storsvindler bankene og kjeltringene på Wall Street. Det samme skjedde her i Norge under Kåre og Gro griseriet i Norsk politikk. De 2 tapte tiår ifølge eks sentralbanksjef Gjedrem. Nordmenn ble avkrevd økt skatt og avgift, for å redde bankene. Demokratiet var i fare sa landsmoderen og økte momsen med 10% ...
Økonomen og markedsmannen høyremannen Kåre Willoch fikk fast jobb i DNB respirator (sammen med eks finansminister A Skauge. Pensjons og støvsugerselger uteksaminert fra forsikringsbransjen sitt eget dørselger-akademi) Kreditkassen (på folkemunne omtalt som krek og bandittkasse nå Norema). USA har gått til helvete og blitt Verdens største U-land. Demokratiet er ikke til stede, og en enorm fattigdom er innført i stedet samtidig som det er en eventyrlig rikdom for de få. For å bære til torgs bedraget, gir kongeriket Norge mer i økonomisk støtte til norske journalister, enn til norske bønder. Det er mediene lite opptatt av å fortelle. Jordbruksstøtten er altså på 434.000 kroner årsverk, mens mediestøtten utgjør 1,25 millioner kroner per journalist
http://stavrum.nettavisen.no/mer-til-journalister-enn-til-bonder/
http://stavrum.nettavisen.no/pressestotte-baronene-vil-ha-mer-penger/
Men på rente-settingen. Inflasjon deflasjon (pari) EKY- ERURO fastkurs, flytene......
brahman
11.05.2019 kl 17:48 436


Det er bra du bringer dette fram i lyset.

Bi-proff Jørgen Randers er ektefødt barn av Hylland Eriksen globale landsby.
https://www.nettavisen.no/na24/bi-professor-vil-gi-en-million-kroner-til-alle-norske-kvinner-som-ikke-foder-barn/3423577722.html
Begge skulle stått på balkongen den forstående 17. mai. sammen med HMK Kongen og viftet med flosshatten der de alle skulle sunget...
Ikke. Ja, vi elsker dette landet. Men derimot. Send In The Clowns
https://www.youtube.com/watch?v=ODqj9Mq39FM
Redigert 11.05.2019 kl 18:39 Du må logge inn for å svare

HMK Kongen sa med et smil at dette var fremtiden for Norge, når han ble konfrontert med at folk fra 130 nasjoner, hadde fortrengt hans eget folk i Groruddalen.
Thinky
11.05.2019 kl 19:10 408

Er det rart bompengeprotestpartiet har 20,6 % ?

Evolusjon eller degenerasjon.
Tyske tropper på paradegaten Karl Johan geleides av norsk politi til hest, slik at invasjonen skal gå pent å pyntlig for seg. Noen hester i front med norsk politi til hest er retusjert vekk. https://ndla.no/nb/node/129658

Men pr nå er de også bevæpnet? Hvem er de redd for...........

Hadde det ikke vært for FRP ville de hatt 50 % i følge løgnsalgslaget, uteksaminert fra norsk dørselger-akademi...........
Redigert 11.05.2019 kl 19:18 Du må logge inn for å svare

Av de 20 milliardene som skal samles inn fra bilistene, forsvinner nesten halvparten. Disse pengene går verken til bane, veier eller tunneler.

https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/K3WgnG/bompengene-er-en-klimatrussel-og-ekstremt-slsete

Invasjon Norge og klimafond med sugerør/slamsuger ned i felleskassen, men de blir ikke kritisert på samme måte som bøndene?

Klimafond får 100 millioner ekstra i revidert nasjonalbudsjett
Regjeringen gir 100 millioner kroner mer til klimainvesteringsfondet Nysnø i revidert nasjonalbudsjett.

Nysnø ?. VærSiri,s klimakirke