PCIB - når forventes første avtale?

PCIB 11.05.2019 kl 19:42 7955

Etter å ha hørt podcasten i forrige uke, er PCIB klar for å gå til markedet. Med fantastiske resultater som kom, hvor lang tid tar det før første avtale er landet?

Vi vet jo at de har endel samarbeid, skulle ikke forundre meg om en av disse melder seg snart hjennom en kommersiell avtale!
Redigert 11.05.2019 kl 19:43 Du må logge inn for å svare
14.05.2019 kl 07:45 2918

Ny dag, nye muligheter:)

Som sagt...Det kan komme breaking news når som helst i PCIB. Og sannsynligvis er dette en tryggere aksje å sette penger i når vi ser at børs er ustabil om dagen.
fabian2
19.06.2019 kl 02:21 2509

Når forventes første avtale ? Ihvertfall i 2019....... F.ex. FimaVacc er klar for utlisensiering nå
gepard1
19.06.2019 kl 06:58 2454

Med fimaVacc har PCIB vist at de er verdensledende paa forsterkning av kreftvaksiner/immunteknologi. Og immunteknologi/kreftvaksiner er det nye store i kreftbehandlingsverdenen, med mer enn 300 selskaper som forsoeker og loese kreftgaaten,. og er selvfoelgeligi noe som staar oeverst paa BP liste. Det finnes flere forskjellige lveringsteknologier i verden. Blant annet noen veldig spesialiserte som ikke konkurerer direkete med PCIB som har blitt solgt for store beloep.

Slik at naar dette er det nye og viktigste (les hotteste) omraadet i verden for kreftbehandling, og PCIB viser at vi kan oeke effekten paa kreftvaksiner med 5-8 ganger, noen ingen andre kan, og hvor vaare naermste konkurent Hiltonol allerede har ett tresiffret antall kunder, saa sier jeg; do the math. FimaVacc er en verdenssensasjon. Noe som betyr at PCIB i loepet av faa maaneder vil bli annerkjent for sin leveringsteknologi. Det var allerede stor interesse for fimaVacc etter de sensasjonell resultatene i preklinisk. Resultatene i mennesker er ikke like gode, men gode nok til at resultatene er sensasjonelle maalt mot hva vaare konkurenter kan tilby. Og PW har sagt at interessen er stor, og at de blir kontaktet fra alle kanter.

Spoersmaalet blir da, vil BP sitte og se paa at PCIB utlisensierer fimaVacc til ett tresiffret antall selskaper, som hver for seg med fimaVaccs hjelp har sjansen til og loese store deler av kreftgaaten, eller vil BP sikre seg teknologien selv. Jeg tror mest paa det sistnevnte, og i saafall maa de bla opp med ett gigantisk beloep for aa sikre eksklusivitet. Om det kommer i aar eller neste aar vites ikke, men jeg tror ikke verdens fremste leveringsteknologi for kreftvaksiner vil bli vaerende paa PCIB eiernes hender veldig lenge. Dvs. vaare hender. Etter Mr. Burghs/Leidens presentasjon en gang antakeligvis i september eller oktober, kan alt skje. Jeg sier bare en ting. Last opp PCIB aksjer med begge hender, for dette kan gaa fra 0 til 100 rimelig fort.
Redigert 19.06.2019 kl 07:45 Du må logge inn for å svare

Vi er bare en liten menighet i Norge som følger biotek. Enda mindre som følger PCIB. Det betyr at aksjekursen kan være «uendelig» langt fra reelle verdier,,,,,,inntil markedet oppdager PCIB. Det vil trolig skje når hollenderen presenterer de sensasjonelle nyhetene til høsten.
Jeg mener vi akkurat nå sitter med en uoppdaget perle som kommer til å eksplodere i 2019. Trolig sept, okt, nov.

Tic tac
pyrrhos
19.06.2019 kl 08:12 2358

Jeg har forstått det slik at selskapet har delt informasjon om status blant sine nærmeste kontakter. Hvis noen av disse er interessert i å få kontroll på teknologien og plattformen vil de være interessert i få kontroll før de får for mange konkurrenter. Derfor kan det vel skje bevegelser før SvdB går på talerstolen.

Ja, det kan skje når som helst :-)
fabian2
19.06.2019 kl 09:32 2262

PCIB gikk tregangen på to dager for halvannet år siden , så nå synes nok mange begravelsesagenter at det er på tide med reprise

PCIB befinner seg i en enestående posisjon, både på godt og vondt. PCIB sitter på en teknologi som har vist seg å kunne fungere innen en rekke områder. Det siste tilskuddet er bruk av teknologien til å kunne bekjempe resistente bakterier. Hvilke verdier PCIB besitter er særdeles komplisert å beregne, men at de er enorme bør ingen være i tvil om. Jeg er ikke i tvil om at flere eksperter og selskaper innen farmasi følger tett med PCIB og sitter mer eller mindre klare til å slå til når tiden er inne. Og det kan skje når tid som helst.

Men som andre norske farmasiselskaper så er også PCIB notert på OSE. En børs der majoriteten av aktørene har fokus på selskaper engasjer innen olje, fisk ,shipping og finans. Kun noen få tar seg bryet med å følge med på farmasiaksjer og enda færre satser kapital på disse selskapene.

Kombinasjonen av PCIB sin banebrytende teknologi og selskapets notering på en børs der aktørene møter utspill fra farmasiselskapene med en gjesp, gjør at BP når som helst kan plukke opp godbiter for en skammelig lav inngangsbillett. For selv de som har kapital innskutt i norske farmasiselskaper viser at de er mer enn villige til å selge seg ut dersom de får noen hundre prosent avkastning på innskutt kapital. Og det gjør de uten tanke på hva dette kunne blitt til på noe sikt.

Jeg frykter derfor at PCIB vil bli en vare mellom oppkjøpskåte BP interessenter og bevisstløse aksjonærer. Aksjonærene vil trolig forære PCIB på søvfat til et BP og være strålende fornøyd når de får noen skarve glansbilder og glassperler som betaling. Og PCIB er lett ikke det eneste selskapet som trolig vil lide denne skjebnen på grunn av kortsiktige norske aksjonærer.

Personlig tror jeg langsiktighet vil kunne gi aksjonærene en betydelig bedre avkastning over tid, spesielt når en del av farmasiselskapene kan begynne å utbetale utbytter i bøtter og spann.
fabian2
19.06.2019 kl 09:50 2235

Håper at du tar feil denne gangen , LM :) Vi små norske har kanskje kommet oss. Mange som meg sitter i ro inntil eventuell tvangsutløsning.
fabian2
21.06.2019 kl 14:49 2017

En tredjedel av en promille av aksjene omsatt i dag........ "Berre lekkert"....(Du husker vel at en promille er en tusendel...he...he )..enjoy
Redigert 21.06.2019 kl 16:16 Du må logge inn for å svare
21.06.2019 kl 16:54 1921

Meget bra opsjonsprogram i hvert fall. De skal de ha. Her blir ikke styret og ledelsen tilgodesett på bekostning av aksjonærene.
Computum
21.06.2019 kl 21:06 1819

Nei? For aksjonærene fikk aksjene for 30+.
bravi
22.06.2019 kl 09:38 1653

Hollenderen presenterer de sensasjinelle nyhetene til høsten??? Hva er det denne hollenderen driver med? Er det ikke denne presentasjonen som vi allerede har ventet på i månedsvis? Makan til evighetscase skal man lete lenge etter. Det var vel disse resultatene folk satt og ventet på for snart ett år siden og som raskt skulle dra kursen over emisjons kursen som det ble hevdet av forståsegpåerne her og helt sikkert også av den selvutnevnte storkompetansen på Tekinvestor. Ingen trenger å lure på hvorfor kursen fremdeles er langt under emisjons kursen, selskapet leverer ikke, spørsmålet er har de noe å levere? Ser ikke slik ut.

Tror at her må man forberede seg på minst en emisjon til for denne sausegjengen greier å levere noe, men det forutsetter at de har noe som er brukbart å levere. Man kan tvile på det, med fimaChem skulle de få partneravtale osv. det gikk de ikke, det var ingen partnere som giddet å satse kr på dette caset.
Redigert 22.06.2019 kl 09:47 Du må logge inn for å svare

Bravi, fin start på dagen?!
Du har tydeligvis ikke peiling på Pcib. Hadde du hatt det, hadde du uttrykt deg annerledes.
Siden jeg kjøpte meg opp har kursen steget ca 500 %, hvilken annen aksje ville gitt meg det?
Og det er bare den spede starten.

Vår venn lider av Delirium i dag. Han er like morsom på Photocure-tråden.

Kjøper man på andres hausing,og skylder på selskapet så har man egentlig seg selv å være skuffet over.
fabian2
22.06.2019 kl 13:16 1510

Egentlig oppfatter jeg det ikke som haussing hvis kunnskapsrike mennesker på en relativt rolig og vennlig måte forteller hva som er i vente..... Ergo tillater jeg meg å gjenta mine ( og andres ) kloke ord : You have been warned ! Er du sur pessimist , så finner du sikkert noe forferdelig galt med disse ord :)
bravi
25.06.2019 kl 08:41 1165

Det ble heller ikke oppfattet som haussing når det var de mest kunnskapsrike skribentene som forsikret at emisjonen i 2018 var det aller beste for aksjonærene. De var strålende fornøyd med gjennomføringen og var glade for at det ikke ble noen partneravtale. Hva som skjedde etterpå med kursen vet alle. Nå tror jeg mange av de samme skribentene holder seg stort sett på Tekinvestor.
fabian2
25.06.2019 kl 09:20 1105

Hvor "skribenter holder seg hen" er jo uinteressant......veldig positivt med henimot null omsetning !
Redigert 25.06.2019 kl 09:36 Du må logge inn for å svare
Computum
25.06.2019 kl 09:56 1051

"De var strålende fornøyd med gjennomføringen"

Jeg kjenner ikke helt igjen din beskrivelse her, bravi. At selskapet trengte penger var åpenlyst, men at de ventet til like før en kraftig korreksjon med å gjennomføre den, ble skarpt kritisert. Hadde de somlet ennå noen uker kunne emisjonen blitt en fiasko.
Men nå står det ihvertfall tilstrekkelig penger på konto til at finansiering ikke er noen bekymring de neste årene. At vi aksjonærene kom svært dårlig ut er en annen sak. De "kunnskapsrike skribentene" du henviser til var kanskje i første rekke Nextmove og Snøffelen. De lever idag et mer tilbaketrukket liv på Tekinvestor, men har tilsynelatende ikke mistet troa enda. Nextmove (nå Abacus) er blant de store aksjonærene og kan derfor ikke tillegges særlig objektivitet. Snøffelen er en av få med kunnskap om det faglige innen denne sektoren. Jeg tror mange har støttet seg på hans anbefalinger og kunnskap i valg av nettopp denne aksjen.
bravi
25.06.2019 kl 12:09 985

Computum, det var ikke Nextmove og Snøffelen jeg tenkte på, de har kvalitet.
Det var andre som fikk piggene helt ute med en gang noen pirket borti gjennomføringen av emisjonen.