Nel ASA vil nok ikke overleve


Hvem står bak Clearstream Banking S.A sine 16,3 % av aksjene i NEL ? Har hørt at det skal være flere tyske investorer som kjøper. Men at disse tyske investorer handler NEL aksjer i store mengder uavhengig og uten samkjøring tror jeg ingenting på ?
Omsetting av NEL på OSE siste uke har bare blitt slått av EQNR flere dagene ?
EQNR har børsverdi på over 600 milliarder. NEL 10 milliarder, likevel har NEL nesten like mye i omsetting på OSE som EQNR, og ligger flere dager som nest mest omsatt ? Er det tilfeldig ?
Greit at NEL er en trading aksje, men det kan ikke forklare den høye handel i papiret.
Tipper at Clearstream har 17-19 % når ny aksjonærliste over topp 20 kommer på mandag.
Det å ha kjøpt opp en god del av aksjene i et selskap før oppkjøps bud blir gjort er ikke ukjent fremgangsmåte.
Vi får se ?
JosefK
12.05.2019 kl 04:01 4212


Jeg velger nå å se på clearstream som en kostnadsfri dual notering.
Ajax1
12.05.2019 kl 04:15 4200

Det forstod jeg ikke helt ?. Hva er en kostnadsfri dual notering ? NEL aksjen omsettes også på Tradegate Exchange i Tyskland. Men jeg tror ikke at alle kjøp Clearstream har gjort for sine kunder kun er på tradegate. Dessuten spiller det ingen rolle fordi det er ingenting som heter "dual notering". Andelene (%) av aksjene eier de som har kjøpt dem uansett hvor de er kjøpt på lovlig vis.
Redigert 12.05.2019 kl 04:16 Du må logge inn for å svare

Det at De kjøper aksjene på OB uten å betale for dette, og omsetter de på en dual notering.
En dual notering er en situasjon der verdipapirer i et gitt selskap er notert på mer enn én utveksling. For eksempel kan verdipapirene bli oppført på både New York Stock Exchange og NASDAQ. Vanligvis er begrunnelsen bak en dobbel oppføring å gi investorer flere alternative for å handle aksjene, noe som igjen kan øke likviditeten i disse.
Det har vært en meget stor omsetning av NEL på Tradegate de siste ukene. Nesten det samme som det er normalt på OB før bruddet. Etter min mening vitner det om at det ikke er en stor aktør som kjøper, men mange mindre. Enkelte dager har den vært opp i 90 millioner. Dette gjør at aksjen er meget likvid og interessant for tradere. Stigningene kommer også av at vi som er inne ikke ønsker å selge på disse nivåer. Vi får se.
Redigert 12.05.2019 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Nottet
12.05.2019 kl 08:04 3952

Løkke fikk spørsmål rundt Clearstream samt Tradegate på nettmøtet med Nordnet onsdag denne uken.

https://www.youtube.com/watch?v=3eTS4dLCs0o

Spørsmål kom 23.15 inn i intervjuet.

Redigert 12.05.2019 kl 12:42 Du må logge inn for å svare

God sending fra Nordnet i motsetning til Hegnars "muppetsshow". Klare svar/fremtidsutsikter/utfordringer/potensiale...bra!!!!

Den største enkeltposten i Clearstream er ca en prosent, kan være en stråoperasjon, men kan også være "bare" en enorm interesse blant europeiske fond og investorer! Håper vi kan fortsette å vokse på egne bein noen år til?
Wrold
12.05.2019 kl 12:34 3015

nel er en enorm vekstaksje ingen tvil.
Var fint å høre fra løkke og et god framstilling.
Tigeren
12.05.2019 kl 17:05 2592

Linde Group kan kjøpe Clearsteam Banking sin 15,4 % eller 17.4% andel i Nel - for så å fremme et fett bud på Nel. Det må bli et skyhøyt bud. Jeg selger ikke under kr 30. Da dette er vekstaksje nr 1.
Kursmål kr 32. Nå gleder jeg meg til børsåpning imorgen. Nye Nel innkjøp for kr 1 mill skal jeg gjennomføre. Håper på å kunne laste opp mere under 8.60. Men det kan bli kilent?? Hydrogen er den "nye oljen." H2 veksten blir nå uhemmet vill, rask og eksplosiv?
Redigert 12.05.2019 kl 17:07 Du må logge inn for å svare

Bare en betraktning: Jeg lurer på om noen av dere som eier Nel kunne tenke seg å bytte strøm mot hydrogen bil. For min del eier jeg en del aksjer innen Nas men om det finnes raskere flyruter dit jeg skal så benytter jeg ofte andre selskaper.
12.05.2019 kl 17:39 2490

Du mener noen vil betale over 30 milliarder for NEL? Og hvor har du det kursmålet fra, annet enn din egen synsing? Må roe litt ned og forholde deg til fakta, ikke bare drømmer :)

Nel vil overleve i høyeste grad. Tror heller at flere selskap med tiden vil bli bli oppkjøpt av Nel. Innen 10-20 år vil Nel være større enn Equinor. Bare le til det, og si at det ikke går. Men se på alle områdene, som Nel har foten innenfor. La oss ikke se blindt på Nikola. Nel vil etter hvert vise at de ikke er så avhengig av Nikola for å lykkes. Om 20 år er de nok en av de store på USA børsen.
Flere store investorer vil nok våkne i tiden fremover, og innse det store potensialet i Nel. De vil nok være med å bygge opp dette selskapet til å bli den giganten det kommer til å bli. 9,- kr i dag, er bare blåbær. Vi snakker om store verdier! Så er du tålmodig, vil du bli belønnet for den. Men det er lov å gå av toget, for vi har en lang reise foran oss.

Det er vel åpenbart at Clearstream banking står bak Tradegate? Hvor eller skulle Tradegate ha nok akjser fra. Når det er fastslått er det vel heller ikke vanskelig å se at kurssvingningene der er litt mer ekstreme enn oslo børs i.o.m at de har begrensede antall aksjer tilgjengelig? Virker for meg at det er en sjukt sugende flaskehals som til syvende og sist får medvind herfra på forumet når prisen skal bestemmes på NELs opprinnelige børs... Pyramide deluxe
Bjella
12.05.2019 kl 19:09 2218

Pyramidegutten TigerFaces rir igjen , hesten er låghalt.

TRADEGATE® er et registrert varemerke for Tradegate AG Wertpapierhandelsbank

Tiger
Clearstream Banking eier ikke aksjene i NEL, så vidt jeg forstår, det gjør deres kunder som trader på deres plattform.
Jeg har derfor vanskelig å forstå at de kan selge de til Linde Group, med mindre de gir et bud til aksjonærene som benytter Tradegate.
Dersom LG er interessert i NEL, tror jeg heller de starter med et bud til de største aksjonærene, utenom CB, for deretter å gå ut med et generelt bud til øvrige aksjonærer.
Et annet spørsmål er om et slik kjøp kan godkjennes?
Vet du hvor stor del av hydrogen markede LG har i dag?
Du har truffet godt med oppgangen med dine kreative estimater i noen år nå så jeg håper jo selvfølgelig at du får rett med hensyn til dette siste også, men uten oppkjøp. Det trenger vi ikke. NEL vil vokse på egne premisser uten å bli oppkjøpt.

Så åpenbart var det vel ikke. Du sier Tigeren farer med løgn, men du er ikke noe bedre selv.

Du må gjerne komme med en forklaring på hvordan man kan ha en underliggende børs i Tyskland på et selskap utelukkende registrert med aksjer på Oslo Børs...? Og med det i tankene forklare hvordan man kan ha den omsetningen man ser på Tradegate?... Er Tradegate bare en spøkelsesbørs? Er det svartebørshandel med fiktive aksjer? Eller har faktisk Tradegate reelle aksjebevis?
Redigert 12.05.2019 kl 19:53 Du må logge inn for å svare

NEL ASA
NELO
Markedsplasser > Sverige > Stockholmsbörsen

Vi vet Clearstream er tysk. Vi vet Tradegate er tysk. Vi vet det omsettes for titalls millioner der.... wake up and smell the fish
Redigert 12.05.2019 kl 19:59 Du må logge inn for å svare

Som du ser er Nel registrert på Stockholm børsen med ticker NELO. Ser ikke bort fra at den er registrert på Tradegate også.

Til informasjon: I følge Wikipedia; Clearstream godtar ikke fysiske personer som kunder, og ingen konto åpnes i navnet på en fysisk person
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Clearstream

Tradegate: Tradegate Exchange er en verdipapirutveksling tilpasset behovene til private investorer.
Link:
https://www.deutsche-boerse-cash-market.com/dbcm-en/secondary-market/tradegate-exchange

Det er ikke lett å forstå sammenheng uten å sette inn i det
Bjella
12.05.2019 kl 20:32 1848

Hvem bryr seg sålenge aksjen går opp? Shorterne men de tør ikke shorte nel !
❤️?❤️

Eigentümerstruktur:
Deutsche Börse AG: 75,01 %
Tradegate AG Wertpapierhandelsbank: 24,99 %

Utrolig morsomt hvordan Løkke avfeier spørsmålet om linken tradegate og clearstream.... utrolig naivt

Skulle nesten tro at du var Spetalen, som har panikk for å komme inn igjen for en billig penge.

Skulle nesten tro jeg var ute etter å finne et marked som ville generere masse penger tilslutt.... Åhnei, Spettet trakk seg ut før første GF. Hvilken idiot,...?
Sørøya
12.05.2019 kl 21:52 1519

Tigerfacts
Du kommer jo stadig med såkalte facts om hydrogenmarkedet og NEL. Da er du vel også såpass
oppegående at du lett selv kan gå inn på tyske databaser og relativt enkelt finne ut av både Tradegate og Clearstream. Det er ikke ikke mye hokuspokus. Hvorfor prøver du stadig å spre konspirasjonsteorier på dette forumet. Satser du på at vi alle er naive dumskaller? Trenger du opplæring så snakk med din egen megler, er det et seriøst firma så får du all den informasjonen du trenger. Det å prøve å forklare deg noe her på forumet virker nytteløst