Kjøp sier min megler


Hadde et møte med min megler. Han mente jeg burde kjøpe Tech nå. Bakgrunnen var at de har fått flere store ordrer som ville slå inn for fullt på resultatet fra 2Q. I tillegg var det en "sikker" investering.

Ja og hva tjener din megler penger på? 90% at du bruker han til å trade aksjer (du betaler han transaksjonskostnader), og 10% at du tjener penger i ny og ne, slik at du fortsetter å handle via han. Om 3 måneder vil han at du skal selge igjen for å kjøpe noe annet.

Foretar kjøp og salg selv, men har god erfaring med megler som rådgiver.

Litt skuffende at de ikke greide positiv bunnlinje i 1Q-19. Hadde forhåpninger om at den positive trenden fra fjordåret skulle fortsette.
Velger likevel å sitte med aksjene mine videre til kursen bikker over 5 kr.

Synes også det er interessant at styreleder i Crayon også sitter i styret i Techstep, i tillegg til at en av grunderne og største aksjonærene i Crayon også sitter med over 5% av aksjene i Techstep.


Det ble vel gjennomført samlokalisering av ansatte, effektiviseringstiltak i 1Q som kostet en del, men der en får gevinsten fra 2Q. Dette var vel grunnen til det lille underskuddet.
johnar
12.05.2019 kl 19:51 761

Har fulgt med litt på Techstep siden våren 2017, men har fortsatt ikke investert i aksjen. Synes dog fremtiden ser lysere ut for selskapet nå. Spørsmålet for hvor bra denne aksjen blir er om Techstep lykkes i snu "hardware" salg til "service" salg i fremtiden og jeg synes de viser veldig pen utvikling for tiden. Ikke så overraskende egentlig, da Middelborg har solid track-record med aktivt eierskap i turn-around cases som dette tidligere.
thiima
15.05.2019 kl 10:38 618

Tydeligvis noen som hørte på megleren. Ble nettopp kjøpt en kjempepost.

Så har Sevencs AS ( Rune Syversen, grunder i Crayon Group) og RugZ As (Jens Rugseth, styreformann i Techstep) overført at antall aksjer, tilsvarende 9,99% av totale antall aksjer i Techstep til et "felles" selskap, Karbon Invest AS. Eierne av disse aksjene er også 2 av toppfolkene i Crayon Group.

Noen som har en formening om hvorfor de har overført aksjene til et felles selskap, i stedet for å beholde hver sin tidligere andel på ca 5% av aksjene i Techstep?