På trynet har alle andre gått lenge før Moxnes


Målet vårt er et klasseløst samfunn, der ikke familien din avgjør hvilke muligheter du får i livet, men der folk stiller mye likere.

For vi er alle like, men noen er likere enn andre?

https://www.nettavisen.no/nyheter/--rodts-mal-er-kommunisme/3423681398.html

Én svale gjør ingen sommer.................

Animal Farm (1954)
https://www.youtube.com/watch?v=YGCo5Tva39s

Bak sentralstyret i samtlige "partier" står et samlet og forenet DAB radio folk? Folket tilfelles med alle sine radioapparater er så selvutslettende at de fortsatt stemmer på DAB radio politikeren sine. Og det tiår etter tiår, selv om de samme DAB radio «folkevalgte» har gjort motsatt, hva folket uttrylig har bestemt å si NEI til hele 2 ganger, i to separate valg.
Redigert 12.05.2019 kl 16:09 Du må logge inn for å svare


"The worst form of inequality is to make unequal things equal." Aristotle.

Påtvunget kunnskap blir aldri sjelens varige eie. Platon. Nordmannen har stupt på trynet inn i det 21 århundrerede.

I begynnelsen av de forrige var Norge en flekk på Kloden hvor Hjulet og kruttets geniale oppfinnelse aller sist ble registrert. Pr nå har også vi sett lyset. I tusener av år har de/vi ellers gått rundt i mørke. For 100 år siden viste nordmenn knapt at hjulet var oppfunnet. Ved unionsoppløsningen i 1905 er det referert et utsagn av Norges «Mesen» den tyske keiser Wilhelm den 2. som i samtale med den svenske ambassadør Taube dengang skal ha sagt.

Tramp engang skikkelig til nordmennene, så kommer de til fornuft. Forøvrig trenger man ingen landstyrker for å hærta landet, det er bare å sulte dem ut ved å blokkere sjøsiden med et par flaggskip/orlogsfartøyer og dermed avstenge all innførsel. I landet blir det knapt produsert noe! Det gjelder fortsatt.

Takket være oljefunn har freds-nasjonen kongeriket Norge betalt 270 milliarder i en gitt periode, for kamp angreps-fly som vil gjør oss selv til angreps mål.
Redigert 12.05.2019 kl 16:19 Du må logge inn for å svare

Kristiania for 100 år siden var preget av slum, sosial nød og store klasseforskjeller. Hovedstaden var i ferd med å bli en skikkelig storby, viser en ny bok med unike Oslo-bilder. https://e24.no/makro-og-politikk/norges-bank/kristiania-krakket-da-boligboblen-sprakk/23709685
*JBJB`
12.05.2019 kl 16:42 276

Hei folkens:))

Og...gjeeeeeezp...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Som førstemann er en av de løsemiddelskadet, nå Vell oppstanden fra lakkboksen..........Men hva med veien videre etter gjespet ditt er ferdig? Fortell Tille Tulla
Redigert 12.05.2019 kl 17:12 Du må logge inn for å svare

Jeg er ikke tilhenger av noen "Ismer" men i Rødt er Karl Marx med 
Rødt har vedtatt nytt prinsipprogram og strategien frem til 2026. Ordet kommunisme lever videre, stikk i strid med Rødt-ledelsens ønske.
Forslaget som fikk flertall er: «Rødt støtter grunnprinsippene «yte etter evne, få etter behov». Det var dette Karl Marx kalte kommunisme». https://www.nettavisen.no/nyheter/--rdt-har-fatt-211-nye-medlemmer/3423683828.html

Dette er også hele NATO grunntanke bygget på. En for alle, alle for EN.

Oliver Stoneheg på sitt beste her! Smil og ingen gjesp fra meg.

Bjørnar Marxnes avkledd! ;-D


Barnehage Asyl og Eldreomsorg milliardærer er oppstått og etablert i lite fåtall, med hovedkontor i det store utland. Som tar utbytte som intet er av det gode for vi som bor i landet. Tvert om, så hva pokker dette blitt for en stat?
Redigert 15.05.2019 kl 05:49 Du må logge inn for å svare

Med postboksadresse et advokatkontor i «pestbyllen» hovedstaden Oslo, er klart at det britiske selskapet Go-Ahead filial registrert 2016 Brønnøysund får
en 7 milliarders kontrakt for å drifte Sørlandsbanen de neste ti årene. https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=917132577
https://www.nrk.no/norge/sorlandsbanen-blir-britisk_-_-na-far-vi-ryanair-tilstander-pa-skinner-1.14252240
https://e24.no/naeringsliv/nsb/go-ahead-sjef-ingen-togansatte-vil-miste-jobben/24468358


I sin ungdom forvillet samferdsel-stuten fra FRP seg inn i et stuta-sjå på Vestlandet et sted. Der hadde han blitt avbildet av og i bygde-avisene med teksten under. Premieoksen og dens eier. "Stuten til høyre".

Sylvie Listhaug sto bak og tok seg en røk. Og bak der igjen (i gjødslebingen) sto Siv Jensen og hadde meninger om sosialismen, eller hva det er.