Oslo Børs solgt til EU/NWO


Da ble mest sannsynlig Oslo Børs solgt til globallistene i EU/NWO. Siv Jensen sørget for dette og ikke til Amerikanske Nasdaq. Norge prøver i distanserer seg fra USA noe som de kommer til å betale dyrt for i fremtiden. Den EU globaliserte regjeringen til Erna Solberg sager av grenen de sitter på. Det vil ende med forferdelse i fremtiden.

https://www.nettavisen.no/okonomi/kilder-euronext-vinner-kampen-om-oslo-bors/3423683927.html

Utrolig! Siv Jensen behøver ikke engang lure på hvorfor FRP mister oppslutning! USA på full fart opp - EU et synkende skip!

Da har vel EU kontroll over både finanstilsynet og børsen da?
Farvel oljefond, andre vil trenge deg mer enn oss..
Normalt sett burde en slik handel vært nedstemt og nektet av stortinget.

Men stortinget inklusive Siv Jensen er elite globallister som overgir landet til EU/NWO og viser sitt hat og forakt for Trumps USA. Dette vil Norge måtte betale dyrt for i fremtiden. Norge limer seg på det synkende EU skipet.

Nidarosdomen og slottet bli det neste som skal selges.

Ja, vi selger dette landet. Revidert tekst på nasjonalsangen. Jeg var stolt av mitt land og tok det for gitt, men tanken ble avvist for EØS kameratene (AP H KRF og FRP) fikk omgjort det til en dritt. http://e24.no/makro-og-politikk/maeland-vil-ikke-invitere-folket-til-aksjekjoep/23235936
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2262486
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2312952
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2412452
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeiderpartiet/salg-av-statlige-selskaper-de-roedgroenne-17-de-borgerlige-13/a/24006256/
Alt hva fedrene har kjempet og mødrene har grett. Hårde tider har vi døyet, ble til sist forstøtt; men i verste nød blåøyet, til frihet ble oss født. Det gav faderkraft å bære hungersnød og krig, det gav døden selv sin ære. Ja selv «emigrantstaten» fikk forlik?
Jeg var stolt av mitt land og tok det for gitt, men det ble avvist av EØS kameratene (AP H KRF FRP) som sitt svik fikk det omgjort til dritt.

https://still4hill.com/2009/09/21/secretary-hillary-rodham-clinton-at-the-nyse/usa-3/
U.S. Secretary of State Hillary Clinton rings the opening bell with NYSE-Euronext CEO, Duncan Niederauer (L), at the New York Stock Exchange, September 21, 2009

NYSE Euronext, Inc. var et internasjonalt finansselskap som drev flere børser i USA og Europa, blant annet New York-børsen og Paris-børsen. Selskapet ble opprettet 4. april 2007 gjennom en fusjon mellom NYSE Group, Inc. og Euronext N.V. Hovedkontoret lå på Wall Street i New York. I 2012 ble selskapet kjøpt opp av Intercontinental Exchange, som senere la Euronext på børs som et selvstendig selskap. Globalismen snor seg frem.

Intercontinental Exchange er altså et amerikansk selskap. Det samme som driver NYSE.
Hva hadde vært forskjellen om OSE ble kjøpt opp av Nasdaq?

Man selger ikke hva som hører folk og land til. Men du selger vel både din Mor. Kone og barna dine også.

Tilfelles med dårlige skodde trailer, er norske «folkevalgte» endt å bli som gamle bildekk. De er så nedslitte at de ikke lenger har noen profil!
Redigert 13.05.2019 kl 09:55 Du må logge inn for å svare

Jeg spurte om hva som var forskjellen på å selge til Nasdaq fremfor Euronext, som enkelte argumenterer for lenger oppe?

Jeg bifaller ikke salg verken til Nasdaq eller Euronext, forsto du ikke det?
Redigert 13.05.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare

Jeg spurte ikke deg. Jeg spurte de som argumenterte for at et salg til Nasdaq var bedre.
Feks Balder i åpningsinnlegget.
Redigert 13.05.2019 kl 12:53 Du må logge inn for å svare

Så lenge Trump eller en Trump-tilhenger er president er Nasdaq bedre. globalistene forbereder nå total kontroll over verdens finansmarkeder.
Redigert 13.05.2019 kl 13:01 Du må logge inn for å svare

Hvorfor? Som sagt er begge selskapene amerikansk eid.
Zorin
13.05.2019 kl 13:19 308

Vi, hvis OSE først skal selges til utlandet er nok dette det beste. Det jeg ikke skjønner er hvorfor den absolutt må selges til utlandet. Her burde staten gått inn som eier.

Ingen globalister i våre aksjer.
Norske aksjer for Norge. Altfor Norge.
Heia Norge
Statsei det

Selge Oslo børs? Hvorfor ikke selge Norges Bank? Nidarosdomen og slottet har jeg nevnt før. Meningsløst, like spinnvilt som å flytte seddeltrykkeriet til Frankrike. Og der trykke norske penger, med norske råvarer og energi, fraktet frem og tilbake, med norsk olje som drivstoff. Fool on the Hill