NANO: Svaret er ikke alltid bare ja eller nei

Slettet bruker
NANO 13.05.2019 kl 10:31 26189

Det helt sentrale tema for enhver som sitter i en uavklart farma utviklingsaksje er selvsagt: Vil selskapet lykkes eller ikke?
Utlagt: Lykkes selskapet med et reelt kommersielt produkt kan kursuttellingen bli stor. Mislykkes selskapet, er utfallet fort et rent kræsj (man får ikke mer finansiering).
Mange tror derfor at man her kan svare et enkelt ja eller nei på om suksess vil inntreffe.

Men svaret er ikke så enkelt:
- en farma utviklingsaksje kan levere mange hundre prosent netto i en prematur, optmistisk startfase (som NANO, TRVX, PCIB, osv. i en periode, uavhengig av om prosessen til slutt lykkes eller ikke).
- en farmautviklingsaksje kan lykkes med et produkt uten den store kursuttellingen, bl.a. når markedet har priset aksjen opp til et antatt salgsnivå god tid i forveien. Også dette finner vi eksempler på hos Oslo Børs

Masteklamring er historisk-statistisk idiotisk i farmaaksjer:
Statistikken sier faktisk at å henge seg på startfasen i en nynotert farmaaksje og delta i første premature rally der (og så sikre gevinst/hoppe av) er den sikreste mangeganger'n man kan få på OSE. Dette gjelder f.eks. alle de ovenfornevnte aksjer.
- De som så begeistret klamret seg på disse aksjene og ble med på de påfølgende fall har i praksis spilt bort det meste om aksjen så til slutt feiler. Og det vil aksjen i minst 6 av 7 tilfeller:

Pessimistene har statistisk sett historien på sin side når de dømmer NANO m.fl. nord og ned til slutt.
- bare 1 av 7 farmaselskaper ender med reell drift/kommersiell videreføring etter en utviklingsprosess på OSE.
- dette synes helt uforstått hos dem som blindt henger seg på en aksje og tror på tøvet om at "risikoen er nå omtrent helt tatt ut av aksjen", osv. Disse forstår intet om reell farmautvikling og tilhørende risiko.
- i praksis synes sannsynligheten for å lykkes NÅ faktisk enda svakere enn den historiske 1:7 etter som årene går; global konkurranse om å få fram kioskvelter-medisiner er blitt ekstremt mye tøffere de siste 10-15 år. Det er naivt å tro at lille Norge klarer å henge like bra med nå som for bare et par tiår siden. Herunder at finansieringsbehovene også er blitt mangedoblet. Les: Små norske selskaper vil på et gitt tidspunkt (stort sett) gå for småpenger til internasjonale giganter som bare vil "lugge ut" et delaspekt de trenger i en større prosess de kjører selv. Slik blir man stående betuttet igjen på OSE og lure på hva som skjedde. Eksemplene er allerede legio.

Likevel:
- max. to-tre farmaselskaper på dagens OSE kan klare å komme seg videre med å levere uttelling til tålmodige aksjonærer til slutt, dog i varierende grad.
- foreløpig er NANO med i håp-gruppen, men markedet viser økende tvil til selskapets evne til samlet framdrift (husk global konkurranse som rykker stadig nærmere); rekrutteringsevne, og resultatutvikling.

Det begynner imidlertid å haste:
- selskapet har gjort forsinkende feil og vist svakheter både med dosevalg-prosessene og rekrutteringsarbeidet, og har tapt over ett år ifht guiding noen få år tilbake. Markedet venter derfor fremdeles på relevante kliniske resultatdata som skulle vært fremlagt forlengst.
- dette betyr ikke at gode resultater ikke kan komme etterhvert. Men usikkerheten er økt, det er det bare de mest naive som vil benekte. Og som nevnt, en økende usikkerhet gjelder hvor langt konkurrenter kan komme mens NANO fremdeles snubler på langsiden.

Oppsummert:
- det er trolig feil både å betingelsesløst avvise eller velsigne NANOs videre løp.
- det må mer realisme inn i debatten om hvor lenge det vil ta å komme i mål for NANO, mye tyder på at vi nå fremdeles er minst 2-3 år fra signifikante avklaringer
- så lenge ikke selskapet bedrer informasjons-policyen sin - når markedet samtidig vet at de sliter med framdriften - kan kursen få ytterligere nakkeslenger det neste året
- jeg velger likevel å beholde mitt estimerte trendrom på 40-55 for 2019
- jeg er også åpen for kortvarige oppsving i kursen også i 2019, men ser at muligheten for noe sånt før ferien nå er skrumpet betydelig inn: det ligger ikke guidede triggere i løypa på lenge ennå. Så å hevde at sånt skal skje UFLAGGET og ut av det blå de nærmeste månedene er ikke troverdig.
- Markedet har etter hvert en mer sannsynlig nedside: Må selskapet innrømme ytterligere forsinkelser i løpet av 2019 (som egentlig da vil indikere at man ikke får de resultater man ønsker med dagens linje), så kan dette bli mye mer ubehagelig enn dagens kursnivå. Men som sagt, jeg tror ikke dette vil overstyre dagens avventende sideveis bilde. Jeg er mer usikker på hva som skjer på slutten av året, ren markedspsykologi tilsier at DERSOM NANO IKKE HAR KOMMET MED NYE OG GYLDIGE TRIGGERE i løpet av 2019, kan noen større aktører kjøre en brutal porteføljerotasjon og senke NANO mer enn godt er. Men jeg holder fremdeles på 40 ved årsslutt, dvs. at selskapet har klart å levere nok til å fendre av et kræsj. La oss derfor håpe at selskapet klarer akkurat det i andre halvår.

PS: Håper på dette kan gis en saklig debatt, og ikke de vanlige ubegrunnede halleluja- eller kræsj-argumentene. Viktigst: At folk forholder seg til reelle sannsynlighetsforhold og ikke innholdsløse besvergelser og psykiatribetegnelser på dem som prøver å vurdere nøytralt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.05.2019 kl 01:35 7739


Ledelsen i NN er noen av de beste i verden når det gjelder kreftforskning, utvikling og kommersialisering.
Du og dine andre venner her inne oppfører dere som komplette idioter. Makan til uutdannede mennesker enn dere skal man lete lenge etter. Blir flau på deres vegne når jeg leser det dere kommer med.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
frontal
17.05.2019 kl 13:16 7566

Er du da stolt over kursutviklingen og kommunikasjonen mot markedet?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Kappa3278
17.05.2019 kl 13:38 7549

'Ledelsen i NN er noen av de beste i verden når det gjelder kreftforskning, utvikling og kommersialisering. "
Dette er ikke du kompetent til å vite noe som helst om.
Om så var tilfelle ville BP i det minste samarbeidet med disse resurspersonene, men så langt null, og dette er fakta.
Når det gjelder dine fantasier om at nano skal opp 1000 % fra dagens kurs i løpet av 2020, blir det bare komisk.
Kanskje like greit at du holder deg til TI for der er man av den formening at aksjen skal i flere tusen kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
TeeJay
17.05.2019 kl 21:35 7398

KKK klanen da: Korsar, kappa og andre klovner ... slæpp off det er søttendes.

At NN ledelsen er ekstremt kompetente mennesker vet vi. Man trenger ikke hverken kompetanse eller særlig mye omløp i topplokket for å anerkjenne det.
Ta dere en softis, en pølse, en skål rømmegrøt eller hva som helst.

Vi går en fin tid i møte, både generelt og i nano.
Trump lander snart handelsavtalen med Kina.
Nano har alle sites åpen for rekruttering
DLBCL leverer snart overraskende preliminary

Følg med, det blir gode mndr.

Eller ikke...

Det spiller forsåvidt liten rolle
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2019 kl 10:33 7000

Ikke uventet er der idag et lite pre-Q1 forsøk på å rykke aksjen ut av monotonien.
- litt mer volum innledningsvis, i kombo med
- kvikke forsøk på å kjøpe opp kursen litt

Vel, vi får se om dette initiativet fader ut utover dagen, eller om det underbygges med litt mer muskler videre.
Uansett ville det vært hyggelig om mitt trendrom 40-55 fikk litt mer støtte under baken framover, jfr. historikken med kvartalsfremlegginger m/påfølgende fall som litt urovekkende for NANO. Man får satse på at så ikke vil skje denne gangen.

PS: Volumet har nå bråstanset, så det kan se ut som at dem som har dratt løpet i dag begynner å gå tom for krutt. Men nye kan selvsagt komme til.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
TeeJay
21.05.2019 kl 14:37 6848

Du Korsar, som er en rev på TA :

8-9 prosent opp på en omsetning som er så mye høyere enn normalen for tiden..
Hva indikerer det?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2019 kl 15:49 6752

TeeJay,
som flere ganger før kvartalstall tidligere, så ser vi i dag at noen posisjonerer seg i håp om bra Q1. Derav mangedoblet volum og kursdrivende intradag tendens. Jeg var litt mer usikker på trøkket i morges, men dette initiativet kan nå (teknisk sett) godt dras en krone eller to til. Og enda et par kroner fram til Q1.
Vi har sett dette mønsteret tidligere, men omtrent hver gang har markedet sviktet ETTER fremlegging. Umulig å si om selskapet vil skuffe denne gangen også, det kan man ikke bruke TA til :-)

Men det vil overraske om Q1 klarer å dra selskapet så mye mer i denne omgang, det er tross alt fremdeles en ventefase vi snakker om.
Men alle som sitter inne i aksjen nå bør jo glede seg over at den idag viser såpass tegn til liv etter langvarig stabilt sideleie.
Så får vi se om det blir mer godis eller om den synker sammen igjen om noen dager. Historien er litt nasty på akkurat det, men jeg har jo spådd mange ganger denne våren at aksjen bør klare en bra opptur før ferien. Ikke helt sannspådd ennå, men tipper vi over 50 på Q1-hype er vi der jeg trodde den kunne klare i disse dager.
Ser ellers ut som aksjen flater ut på 43-tallet i dag. Men i morra er det atter en mulighetenes dag. Tenker nok noen tar et lodd på 43 (hvis det lander der nå) før det stenger idag


Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2019 kl 15:55 6722

Dagens melding om utprøving av høyere dose i Archer 1-studien er forøvrig interessant, merk at avlesing her er satt til andre halvår 2020.

NANO(NY):ØKER BETALUTIN-DOSE TIL 15 MBQ/KG I NESTE KOHORT I ARCHER 1-STUDIEN
Oslo (TDN Direkt): Nordic Nanovector øker doseringen for neste kohort med pasienter i Archer 1-studien til 15 MBq/kilo, etter en sikkerhetsgjennomgang av de første pasientene.
Studien undersøker Betalutin med rituximab for pasienter med folikulært lymfom.
Studien er dose-eskalerende studie for å vurdere sikkerheten og foreløpig aktivitet som følge av kombinasjonen. Hovedmålet er en sikkerhetsvurdering, og sekundære mål er samlet responsrate, varighet på respons og overlevelse, opplyses det.
Dataavlesning ventes i andre halvår 2020.
"Vi er fornøyd med å gå videre med neste gruppe pasienter i studien, som vil gjøre oss i stand til å anbefale en dosering for videre vurdering av sikkerhet og foreløpige effekter i ytterligere pasienter", sier medisinsk sjef Lisa Rojkjaer i Nordic Nanovector.
BNS, finans@tdn.no

PS: Dette er en ny doseringstest som ikke må blandes sammen med tidligere av arten.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2019 kl 15:59 6688

Det anbefales forøvrig å heller bruke tekinvestor.no for å diskutere norsk biotech.

Meldingen er for de innvidde et nonevent fordi Betalutin allerede gjennom et langt Fase 1/2 studie har vist at den har en safetyprofil som er helt i front for langt sykere pasienter enn de som behandles i ARCHER-1.

Men det gir Eduardo Bravo et flott talking point for kvartalspresentasjonen, som underbygger hans guiding om at stålfokuset i 2019 er feilfri execution av kliniske studier.




Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
SørvestInvest
21.05.2019 kl 20:38 6502

Denne meldingen var alt annet enn en nonevent. Dette er enormt - selv om det var ventet!
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
SørvestInvest
21.05.2019 kl 20:38 5720

Denne meldingen var alt annet enn en nonevent. Dette er enormt - selv om det var ventet!
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 10:14 5573

Teknisk positivt at kursen holdes oppe idag tross fallende volum ifht. i går.
På 45+ er vi nå på nivå jeg lenge har ment teknisk 3 mnd historikk kan forsvare. Underforstått: Da aksjen var nede på rundt 39-40 var dette for lavt iht de samme tekniske føringer. Skulle likevel helst sett at aksjen dro noen kroner til, i tilfelle vi får negativ reaksjon ifm Q1.
Jeg sier dette fordi aksjen trenger all den støtte den kan få i en kommende lang venteperiode, og trolig en emisjon i god tid før våren 2020 (selskapet har så langt guidet at de har kasse til juni2010). Men selskapet kan selvsagt ikke vente til kassa er tom med å oppfinansiere det videre løp. Derfor er det svært viktig at en slik emisjon ikke må kjøres til gi-bort pris til høsten/vinteren.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
22.05.2019 kl 10:26 5537

RT opp 2,91 %til kurs 45,28 omsatt 1,73 mill...…...
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 10:32 5515


Korsar: Nordic Nanovector er etter hvert et godt kjent selskap som over tid har vist til meget gode konsistente data. Ser du ikke muligheten for at det kan komme en partneravtale med BP som kan være verdt flere milliarder? Denne avtalen kan komme når som helst. Det har skjedd før i selskap som er startet av Roy Hartvig Larsen og Øyvind Bruland...Det kommer til å skje igjen.

Jeg tror selskapet allerede er i tett dialog med et Big Pharma, men det skjer ikke noe før nr to kommer på banen. Det er helt sikkert flere som ønsker partnerskap her. Det kan bli en kamp om å bli partner med Nordic Nanovector.

Du som stort sett helgarderer alle kampene på tippekupongen bør vel også ta med denne muligheten? Eller?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Fra Sidelinjen
22.05.2019 kl 10:33 5508

En samarbeidsavtale i Europa med BP vil ta bort ett hvert behov for emisjon, og de tekniske vurderingene gitt med uendelige forbehold har kun verdi for korte tradere som bestandig mener de er bedre enn markedet til å forutsi kommende bevegelser. Til tider ispedd krydder hvor man hevder at det innen neste to - tre år ikke kommer signifikante nyheter. Snakk om å vite mer enn alle andre!
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 10:57 5452

Litt om de senere års tekniske mønstre og hva vi kan forvente videre ut fra dette:
- aksjen falt voldsomt høsten 2015 etterfulgt av jubelåret 2016, med vedvarende oppgang helt til årsslutt 2016 der man toppet ut på 129
- derfra er hovedtrend fallende helt til nå
- men i denne fallende hovedtrenden har aksjen hatt noen midlertidige oppturer (særlig mai/juni 2017; juni/juli 2018; og ikke minst okt/første uke i des 2018)
- middelverdi for aksjen i perioden 2015-d.d. (som spenner over sjiktet 14 via 120-tallet til dagens 45) er ca. 50-55 kroner.
- dagens kurs på ca. 45 er altså noe under 3 års historisk gjennomsnitt
- markedet synes altså roughly å ha lagt seg på det trendrom jeg har snakket om siden i fjor; 40-55.

Det betyr at markedet forventer en dokumentasjon på et signifikant medisinteknisk gjennombrudd før man skifter kursleie.
Debatten vil da selvsagt dreie seg om dette: Vil selskapet klare det, og evt. når?

Jeg forholder meg her til både selskapets guiding og historiske markedserfaringer med tilsvarende utviklingsprosesser, og venter derfor den type informasjon tidligst til sommeren 2020. Nå har det nylig også kommet inn melding om at doseendringstest i Archer-1 vil gi første avlesing på slutten av 2020, noe som kan gi følgeeffekter for det man så langt har guidet til sommeren 2020. Uansett vil dagens kasse og guiding kreve en emisjon i god tid før senvåren 2020, dvs. i høst/vinter.

Jeg har derfor satt en forventet kursutvikling for 2019 som følger trendrom 40-55 som før (med en midlertidig opptur fram til sommer 2019), men tar forbehold om kurseffekt av en emisjon som vil komme/ligge i bakgrunnen utover mot slutten av 2019, og tror da kursen max. vil være rundt 40, litt avhengig av om emisjon allerede kjørt eller meldt.

Disse vurderingene av utviklingen underveis vil selvsagt (som alltid i utviklingsaksjer) bare gjelde fram til kursbruddskapende nyheter meldes, det være seg negative eller positive. Mye tyder på at selskapet ikke vil melde kursødeleggende nyheter (av typen "må begynne på nytt") i oversiktlig framtid, mens faren for forsinkelsesmeldinger samtidig har historisk relevans.
Samtidig er det uklart hvor langt fram det er til skikkelig kursdrivende nyheter. Som kjent mener jeg at folk er altfor utålmodige her, og lanserer den ene forhastede og urealistiske påstand etter den andre. De som mest drev med dette - og bommet desto mer - har imidlertid dratt sine revne 4000+ skinn over til TI og fortsatt uskikken der. Her på HO får vi heller prøve å debattere ut fra velkjente utviklingstekniske og børsrealistiske metoder.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
22.05.2019 kl 12:14 5335

Opp 4,75% nå...kurs 45,74..omsatt 5,19 mill. Vil dette vare eller er det bare et litt blaff?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
frontal
22.05.2019 kl 12:21 5335

Du vet selv at det er en blaff
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 12:27 5328

I tråd med tidligere bevegelser ifm kvartalsframlegging.
Veldig bra at det bygges opp buffer mot et evt. fall etter framlegging.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 15:56 5167

Investtech

Nordic Nanovector (NANO) sluttet på 44.00 kroner etter å ha steget 6.64%. Forrige gang aksjen steg like kraftig var 26. november 2018, da den var opp 7.85%. Det var dessuten høy omsetning.
Totalt ble det handlet for cirka 20 millioner kroner i aksjen, noe som er fire ganger så mye som vanlig dagsomsetning.
Teknisk ser det også bra ut. Aksjen er trendmessig positiv på mellomlang sikt og en videre oppgang indikeres.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
22.05.2019 kl 16:27 5129

Opp 2,14%...kurs 44,94...omsatt 9,44 mill. Hva vet så du om selskapet siden du uttaler deg så eplekjekt?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
frontal
22.05.2019 kl 16:34 5114

Erfaring. Se også tekinvestor der er de klare med salgsknappene :-)
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
22.05.2019 kl 16:36 5123

Vi får se hvordan dette utvikler seg.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 16:37 5119

Du som er så tøff med short bør vel heller konsentrere deg om å kjøpe. Tror ikke du vet hva en short er engang.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
frontal
22.05.2019 kl 16:40 5115

Urelevant Tex.

Fokuser på NN. Jeg tipper 6% ned etter q presentasjonen.
Folk vil forstå snart at det går for sakte. Hvem vil vente til 2022?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Fra Sidelinjen
22.05.2019 kl 16:56 5082

Godt tegn, du tippet 10 % ned på at Kjeller skal legge ned reaktor også. Det var old news for oss som følger med, og aksjen steg 3 % dagen etter ?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.05.2019 kl 17:25 5035

Nei det skal ikke være enkelt, men det kommer vel nyheter kanskje snart?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Panis
22.05.2019 kl 17:45 4995

Nyheter snart kanskje? Det kom vel en igår i min innboks ihvertfall, og jeg forlanger ikke nyheter hver dag...

Oslo, Norway, 21 May 2019

Nordic Nanovector: Archer-1 phase 1b Betalutin®/rituximab combination trial advances to next cohort

Oslo, Norway, 21 May 2019

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) announces that following a safety review of the first patients in the ongoing Archer-1 (LYMRIT 37-07) trial investigating Betalutin® (177Lu-satetraxetan-lilotomab) in combination with rituximab (RTX) in second-line follicular lymphoma (2L FL), the Betalutin® dose has been escalated to 15 MBq/kg for the next cohort of patients.

Archer-1 is a Phase 1b open-label, single-arm, multi-centre dose-escalation trial to assess the safety and preliminary activity of combining CD37-targeted Betalutin® with CD20-targeted RTX in 20-25 patients with relapsed/refractory FL who have received one or more prior therapies. Starting doses of Betalutin® and lilotomab are 10MBq/kg and 40mg, respectively, with the option for dose escalation.

Following Betalutin® dosing, patients will receive 375 mg/m2 RTX once per week for four weeks. The primary endpoint is safety, and secondary endpoints include overall response rate, duration of response, progression free survival and overall survival. Data read-out is expected during the second half of 2020.

Lisa Rojkjaer, Chief Medical Officer of Nordic Nanovector, commented: “We are pleased to be moving ahead with the next group of patients in the study, which will enable us to recommend a dose for further evaluation of safety and preliminary efficacy in additional patients.”

Rituximab is a CD20-targeting monoclonal antibody that is administered to patients with newly-diagnosed or relapsed FL as a single agent or in combination with chemotherapy. Over time, patients may develop resistance to RTX, thus alternative targets and new treatments are important. The combination of anti-CD37 and anti-CD20 modalities could therefore represent a novel dual immunotherapy approach for the treatment of 2L FL patients, and potentially avoid or delay the use of chemotherapy.

For further information, please contact:

IR enquiries

Malene Brondberg, VP Investor Relations and Corporate Communications

Cell: +44 7561 431 762

Email: ir@nordicnanovector.com

International Media Enquiries

Mark Swallow/David Dible (Citigate Dewe Rogerson)

Tel: +44 207 638 9571

Email: nordicnanovector@citigatedewerogerson.com

Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.05.2019 kl 08:45 4763

Dagens melding bekrefter det jeg har advart om en stund: Rekrutteringen går slett ikke som tidligere guidet.
Jeg forventer ingen unnskyldning fra dem som har som har skjelt meg ut for min korrekte vurdering denne gangen også, men hvis man kan bli spart for det videre vil jeg takke på forhånd. Så får vi se hvordan markedet reagerer denne gangen på at selskapet til slutt - etter lang tids hemmelighold - igjen må innrømme at de ikke mestrer rekrutteringsprosesser:

NANO:74 SITES ÅPEN FOR INNRULLERING I PARADIGME-STUDIEN, LAVERE ENN VENTET

Oslo (TDN Direkt): Nordic Nanovector har pr 22. mai 74 sites åpen for innrullering av pasienter i Paradigme-studien, fordelt på 23 land. Det er lavere enn selskapet ventet på dette tidspunktet.
Det går frem av selskapets kvartalsrapport torsdag.
Blant annet er sites i USA og Canada åpne, og selskapet fokuserer på å innrullere pasienter ved disse sitene.
Selskapet har som mål å innrullere 130 pasienter på 80-85 sites i mer enn 20 land.
"Selv om god fremgang har blitt gjort med å åpne sites, er selskapet nå bak hvor vi trodde vi ville være på dette tidspunktet", heter det i rapporten. Selskapet har tatt flere grep for å akselerere åpningen av sites, i samarbeid med Contract Research Organisation som leder studien.
--------------------------------------------

Kommentar:
Dette betyr, selv om selskapet ikke vil skrive det direkte foreløpig, at foreliggende dataavlesing til sommeren 2020 selvsagt må utsettes tilsvarende.
Men hvis de ikke i oppfølgingen av dette raskt kommer med en revidert (utsatt) framdriftsplan er jeg redd markedet vil straffe hardt. Det er opp til selskapet å drive best mulig skadeforebygging på kursen nå.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Fra Sidelinjen
23.05.2019 kl 08:55 4714

Topp 10 blant hårsåre på HO??

Ingen endring i guiding på avlesning Paradigme, hva er viktigst? Antall sites til enhver tid eller at de følger gudingen?
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.05.2019 kl 08:59 4538

Fra Sidelinjen,
ser at din kommentar kom før mitt tillegg om krav til endret guiding. Noter deg hva jeg skriver der.
Du vil vel ikke bli enda en av dem som fornekter realitetene i dette?
Er det ikke mulig å skjønne at aksjeforvaltning krever nøytral, saklig observasjon av fakta i stedet for blind fornektelse?

PS: Markedet (som jeg) ser selvsagt det du blindt prøver å fornekte; aksjen åpner ned over 5% nå. Jeg har tidligere sagt det var bra at aksjen la på seg litt før dette.
Så får vi håpe at markedet ikke høvler aksjen enda mer ned før selskapet kommer med presisering av effekten av disse forsinkelsene, jeg vil jo gjerne beholde mitt trendrom 40-55 som tidligere. Disse forsinkelsene har jeg som kjent forlengst regnet inn i mitt kursestimat.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Forum forum
23.05.2019 kl 09:06 4498

Korsar.
Enig med deg om at det er en mulighet for at rekrutteringen tar lengre tid enn tidligere/og nå annonsert.

Det jeg tok med meg i spørsmål/svar delen er at de faktisk henter ut interim resultater, noe de tidligere har sagt de ikke vil gjøre.
Antar dette vil brukes aktivt mot FDA etc. Det vil også stemme med Bravo sitt utsagn om at han forventer umiddelbar (midligtidig) kommersiell tilgang ved innsending av søknad.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
23.05.2019 kl 09:09 4491

Korsar
Jeg tror deler av markedet lar seg skremme, i motsetning til deg og flere andre, av selskapets spenstige underskudd. Kursen vil nok korrigere opp ila dagen.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.05.2019 kl 09:16 4475

Anders,
underskuddet er jo helt som forventet, og ingen proffe analytikere vil reagere på det.
Det alvorlige er selvsagt at timeplanen sprekker igjen. Fordi rekrutteringsplanen (antall sites + pasienter) er satt for å tilfredsstille godkjenningskrav, der den intelligente delen av markedet vet at selskapet ikke får noen godkjennelser før nødvendig testvolum er nådd. Vi vil nok etter hvert her få det ekstra året jeg har snakket om lenge.
Sommer 2021 begynner å avtegne seg for avlesing i stedet for sommer 2020. Dette er ikke noe amatører bør fortsette å fornekte enda en gang her på HO, slik som forrige gang.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.05.2019 kl 09:16 4475

dobbelpost
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
23.05.2019 kl 09:26 4446

Jeg ser at denne Fase 1 LYMRIT 37-05 Estimated Primary Completion Date :June 2019 er utsatt til 2.halvår.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare
frontal
23.05.2019 kl 09:36 4427

Nå er alt klart for 20 tallet! Endelig.
Vi har laaaaaaang og kjedelig tid foran oss og robotene vil gjøre jobben. Garantert.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare