Magseis trenger ikke høyere oljepris


Når olja lå på 50 dollar

Ticker: MSEIS
Endret: 06.07.17 21:55
**MAGSEIS CEO: VI TRENGER IKKE HØYERE OLJEPRIS!
Knallbra artikkel om Magseis i finansavisen 26 mai! Les den!!!

CEO sier blant annet at selskapet ikke trenger høyere oljepris!!

- Vekst på bunnen
- Lønnsom vekst
- Dobler antall ansatte
- Ny båt


STRONG BULL!

Spennende tider fremover
Redigert 20.11.2018 kl 19:38 Du må logge inn for å svare
Odi.1
05.09.2019 kl 08:56 612

REVENUE er i 1H på hele 251 USM , så da er der kun 149 USM fordelt på 2 q , opp til " 400" :) = ( 74,5)
35 kr er ikke langt Unna hele ASSET til Magseis nå, KR 28,46 ( 9$ )

Problemet som Mseis har hatt , er tydeligvis den tidligere Økonomisjefen som har vært litt "GLAMOOR" I tankene , litt for fort, litt for ivrig.
På presentasjonen q1 kunne en lese dette mellom linjene fra Per Cristian, " vi må tone dette ned fremover "

Nå skal en bare glede seg over hva som ligger på Trappene , og ikke minst Q3 , regner med en har satt seg riktig godt inn i aktiviteten der? :)

Innsidere kan tydeligvis ikke handle , ene og alene på en Grunn , snart kommer det Nok noen meldinger som vil gi bakoversveis på enkelte...
Helt tydelige og klare Børs regler på hva Innsidere kan handle når dem vet hva Selskapene forhandler om av Store og betydelige kontrakter/avtaler.
Redigert 05.09.2019 kl 08:57 Du må logge inn for å svare

Jeg tror egentlig at jeg har avslørt deg nå Odi. Du er en liten smarting som skriver med små og store bokstaver om hverandre, evige gjentakelser om hvor bra dette skal bli og helt uforstående innhold. Alle vet at innsidere har mange vindu i løpet av et år de kan handle på, men i MSEIS lar de være.

Jeg tror egentlig du er short og prøver å prate aksjen ned med dette "bare vent til neste kvartal, det blir helt fantastisk for aksjonærene"-pratet. Jeg er kun skeptisk til ledelsen og at markedet er for smalt, derfor oppfordrer jeg investorer til å se bort fra blind haussing, men jeg må si den agendaen din er hakket hvassere og mer sofistikert. Det er vel en grunn til at du skriver at aksjen skal ned til 7.7 også, det er vel der du skal dekke deg inn? :)

Odi.1
05.09.2019 kl 09:32 577

kr7,7 aksjene er allerede handlet inn igjen, da må det i hvert fall komme nye overføringer , med dagens tikkende klokke , og som kan ringe for full kraft om gigantavtaler ,vil det nesten bli umulig for noen å presse dette lenger ned, de fleste analytikerne nå, har kursmål mellom 18 kr og 23 kr
hovd teorien nå er at noen på topp 20 låner ut til shorter , som ligger å skraper inn flere aksjer til dem.

ps helt uten store bokstaver:)

edit: regner med du fikk med deg svaret til per cristian grytnes ,på spørsmål om innsidekjøp?
Redigert 05.09.2019 kl 09:37 Du må logge inn for å svare

Selvfølgelig fikk jeg med meg svaret til PCG, og det er kun amatører som går i fellen med å tolke dette som at de da aldri er i posisjonen til å handle hadde de ønsket seg det. Det er mange perioder i løpet av et år hvor markedet har samme informasjon som innsiderne, og da kan alt fra vedlikeholdspersonell til CEO handle aksjer i eget selskap. Hadde PCG ment at MSEIS var underpriset på 11 kroner hadde han handlet for lenge siden. Dessverre for de som tror at ledelsen bare kribler etter å handle, men ikke kan....

Er antagelig en av amatørene i dine øyne, men - om det stadig arbeides med anbudsprosesser - er ikke innsiderne da låst fra handel ? Markedet vet ikke hva som foregår av tilbudsprosesser før evt kontrakt er signert. Med dagens tilsynelatende høye aktivitet rundt seismikk ser jeg for meg at det kan ha vært tilfelle i noen mnd at innsiderne er låst fra handel. Jeg er dog enig i at det bør ha vært tidspunkt siste 6 mnd hvor kjøp har vært mulig ...

Chention, det er stor forskjell på å være en amatør / nybegynner som ikke forstår det og de som egentlig skjønner det, men som bruker det som et hausseargument for å bortforklare hvorfor ledelsen ikke handler i eget selskap.

De fleste selskaper på Oslo Børs lever av omsetning som følge av kontrakter og løpende salg / nysalg. Det vil ALLTID pågå prosesser for fremtidige inntekter for alle, men at man sitter i store anbud som man ikke vet utfallet av, er ikke å handle på innside. Det er først i tidspunktet fra man vet at noe ramler på plass og til det er børsmeldt at man er i innside. Se bare på handlene i BDRILL og PGS. Der har innsidere handlet flere ganger det siste året, og det er klart at BDRILL som har 25 rigger i porteføljen til enhver tid forhandler på 15 - 30 anbud eller mer.

Og det er dette som er essensen i hvorfor jeg av og til engasjerer meg i ulike tråder; oppegående(?) mennesker forsøker å villede andre personer for å redde deres egne investeringer ved å få de til å kjøpe aksjer i selskaper på grunnlag de VET er feil.
Jeg synes det er provoserende, og det er definitivt et varselstegn for alle noe mer oppegående investorer når man ser at dette brukes som unnskyldning for at innsiderne ikke handler. En ting er å være oppriktig positiv til et selskap og tro sterkere på et marked enn annet (noder vs tradisjonell seismikk), men å drive med ren bullshit for å lure andre ut på glatta er ufint. (Kan hende jeg er alene om å mene dette, og at alle synes at alle triks i boka er lov så lenge det løfter aksjekursen. Jeg er muligens for "ordentlig")
Redigert 05.09.2019 kl 15:35 Du må logge inn for å svare

" det er dette som er essensen i hvorfor jeg av og til engasjerer meg i ulike tråder; oppegående(?) mennesker forsøker å villede andre personer for å redde deres egne investeringer ved å få de til å kjøpe aksjer i selskaper på grunnlag de VET er feil."

Jeg har vært investor i mange selskaper i mange år og har klart å plukket ut gode vinnere før. Jeg mener kanskje Magseis er et av de mest spennende casene på Oslo Børs de neste 6-9 mnd. Du kaller meg kanksje hauser - men jeg kommer med, er fakta. Å påstå at folk som ser litt lengre frem enn 4 uker - bevisst anbefaler og skriver om aksjer som de VET er feil.. er jo en helt hårreisende påstand. Magseis er en aksje som markedet ikke helt forstår hva driver med - og da er det på sin plass med litt motvekt.
Matsern
05.09.2019 kl 20:46 388

Dagens vinner på OSE, er et firma som skal selge helt verdiløse linser. Det er utrolig hva folk kaster bort penger på.

Da skjønte du ikke min referanse, jeg svarte på et spm fra Odi som lurte på om jeg hadde lest svaret fra CEO Grytnes angående den fraværende handelen fra innsiderne.

Jeg har full respekt og forståelse for alle som ser oppside i et selskap / marked / sektor med mer, og klandrer ingen for det. Mange med god teft der ute, og som kan snappe opp og dele ting andre ikke ser.

Men å vise til at innsidere i MSEIS ikke har handlet i aksjen mens den har halvert seg skyldes det faktum at ledelsen i et helt år ikke har hatt mulighet pga voldsomme forhandlinger og megakontrakter, er rett og slett lureri og ren bullshit. Det ødelegger troverdigheten for skribentene og caset, hvis det i det hele tatt er noe igjen av det...

For dere som tror på MSEIS og har noe vettugt (?) å komme med, vil jeg ikke tro at dere ser på det som positivt for seriøsiteten at de som har ropt KJØØØØP 360 dager på rad, mens kursen bare faller og faller, utviser så lite kritiske blikk på managementet og svelger alt de sier rått.

At ledelsen ikke kjøper aksjer etter fusjonen og halvering av verdsettingen viser at markedet har hatt rett i å selge ned aksjen.

(Hadde ledelsen vært av den oppfatning at verdiene er kraftig rabattert gjennom aksjekursen, hadde de tatt grep og handlet.)

Ser noen at innsiderne tenker at markedet tar feil?
Redigert 05.09.2019 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
Odi.1
05.09.2019 kl 21:58 337

omg, dere har åpenbart ikke lest Prospektet Desember 2018 , hva som ligger i karantener osv...
kritiser gjerne, men sett dere litt inn i helt åpenbare lover og statuetter.

Jeg mener jeg har pløyd gjennom det meste, men kan ikke huske at det ligger noen sperrer på kjøp av aksjer pr nå? Eller gjør det ? Intet er bedre enn om manglende innsidekjøp har en naturlig forklaring !
Matsern
05.09.2019 kl 23:58 280

Den naturlige forklaringen, er at Grytnes er en rødruss med en helt vanlig lønn. Det blir nok ikke innsidekjøp før det kommer noen form for bonus, kanskje våren 2020. i 2018 hadde Grytnes 111.111 aksjer i Magseis
Redigert 06.09.2019 kl 00:00 Du må logge inn for å svare

Ja ikke særlig med overbetalte blåruss i det selskapet nei.