Bare prat

 

En tråd for religiøs vekkelse gett


Alle tullkuker og hedninger, følg med! Her skal det daglig publiseres rettledende ord fra Bibelen slik at dere slyngler itte roter det til mer enn døkk allerede har.

Når en mann har en ustyrlig og trassig sønn, som ikke vil høre på sin far og mor, og ikke adlyder dem selv om de tukter ham, da skal foreldrene ta og føre ham til byporten, til de eldste i byen og si til dem: -Denne sønnen vår er ustyrlig og trassig og vil ikke høre på det vi sier. Ødsel og drikkfeldig er han også. Da skal alle mennene i byen steine ham i hjel. Slik skal du rydde ut det onde hos deg. Hele Israel skal høre om det og gripes av frykt. (5. Mos. 21:18)

Se, dagen kommer, den brenner som en ovn. Alle frekke og ugudelige skal da være som halm, og dagen som kommer, skal brenne dem opp, sier Herren, Allhærs Gud, så verken rot eller gren blir igjen. Men for dere som frykter mitt navn, skal rettferds sol renne med legedom under sine vinger. Dere skal gå ut og springe som kalver når de slippes av fjøset. Da skal dere tråkke de ugudelige ned, de skal være som støv under sålene deres den dagen jeg gjør mitt verk, sier Herren, Allhærs Gud. (Mal. 4:1-3)

Når en mann treffer en ung pike i byen, en som er jomfru og forlovet med en annen mann, og han har samleie med henne, skal dere føre begge to til byporten og steine dem i hjel, piken fordi hun ikke ropte om hjelp enda hun var i en by, og mannen fordi han krenket en annen manns kvinne. Slik skal du rydde ut det onde hos deg. (5. Mos. 22:23-24)
Korsar
13.05.2019 kl 14:30 417

Detta var storkæll gett
Lærte mange nye gode tips der ja gett
Man må bære ha trua se

Å er det byporten i Bergen du mener du?
Zorin
13.05.2019 kl 14:31 416

*Snur korset opp ned*

biologiske våpen-biolante: Ja det stemmer, bypørten i Bergen brukes tell steining og annen passende straff for slendrian-virksomhet og dårskap.

Nå: samle opp passende store steiner slik at det tar lang tid før offeret dør, men store nøkk tell at det gjør vondt se.

Det klassiske er å komme trekkende med moselover om at man ikke skal ha klær av samme stoff samt heller ikke spise visse dyr gett.
Men noen bør lese seg opp på Mosaiske, rettslige (moralske) og seremonielle lover se.

Men at dagen kommer som en brennende ovn burde ikke overraske noen.

Å kæll du. Je kaster like gøtt noen stein der senere når je turer forbi på vei tell reskøkerene hos Sze Chøan Høuse du.

Enig gett. Det er byhømoer som kommer trekkende med avleggs regler fra møselovene som man itte følger lenger se. Stort sett venstrevridde islamvenner som drar frem slike ting i sin klassiske whataboutism: "men hva med kristendommen da?? har dere lest at man ikke engang kan gå med ull og bomull samtidig??" og "hva med kristendommen og korstogene da???" Nei! det er faen ingen som bedriver korstog i dag eller følger avleggs regler i en reformert religion tilpasset dagens korrekte vestlige levemåte.

Krestendøm er lotion og storkæll. Religiønen for den vellykkede delen av verden. Alle døm andre religiønene er byhømo se.
13.05.2019 kl 15:03 402

De som laget moselovene visste hva slags trussel de skulle bruke. Å koseprate fører ingen steds, nei det må død og pine til hvis det skal gjøre inntrykk.

Akkurat korstogene var det katolikkene som bedrev. Mot muslimer.
Muslimer var gale den gang som nå.

N'Møses du, hankatten. Søskenbarnet hans Pøntus Pelatøs renskrev døm i Wørd se.

Jeg holder en knapp på Gud du.

Moses var forresten kæll og knuste for øvrig førsteutgaven av de 10 bud se. Visste du det? Joda, Han måtte hamre dem i stein på nytt se.
Redigert 13.05.2019 kl 15:20 Du må logge inn for å svare

Storkæll å knuse og ødelegge ting for så å så bli tatt og må lage døm på nytt se.
Zorin
24.05.2019 kl 11:30 322

Jeg ser på Lucifer på Netflix, og lar meg forføre av the dark side.

Je også gett. Sesong 1. Håper han blir mer ond snart og myrder uskyldige.
Stephen
24.05.2019 kl 11:57 319

Denne traaden trenger litt munter musikk; med klang.


https://www.youtube.com/watch?v=Ue3o4q_rwlw
Mvh. Stephen

Skal printe ut det første sitatet og henge det på rommet til poden. Når han lærer seg å lese vanskelige ord, vil han forstå.