Kina ødelegger moskéer og muslimske minnesmerker !


Ikke tapt bak en høyvogn - disse kineserne !!

Det kommunistiske diktaturet har også fått velsignelsen fra Saudi Arabias Prince MBS. Det gjør deg nok varm om hjertet.
Zorin
14.05.2019 kl 09:39 376

Nå har kineserne ikke stort til overs for kristne heller. Faktisk så har de kun en gud, og det er Mao.
14.05.2019 kl 10:28 365

Tror ikke Mao er kinesernes Gud, det var alt for mange som led og døde under hans styre.

Kineserne har fått samme "Gud" som alle oss andre, unntatt kommunistene ifølge seg selv, nemlig Mammon !
Poenget var; å valse opp med trusselen fra Islam er på høy tid - også her i Vesten !

Og hva med de overgrepene som GRB tildelte dem og USA var med på dette? https://no.wikipedia.org/wiki/Bokseroppr%C3%B8ret

Ni soldater fra de åtte stater, 1900. Fra venstre: Storbritannia, USA, Russland, Britisk India, Tyskland, Frankrike, Østerrike-Ungarn, Italia, Japan.

https://no.wikipedia.org/wiki/Bokserprotokollen
Redigert 14.05.2019 kl 14:39 Du må logge inn for å svare

Men Gro er ikke å kimse, av blant småsinn og smalahode!

Jeg kjenner for det første på en bekymring for demokratiet i stort, at det ikke fungerer så godt som det burde. Vi ser det på flere områder.

https://www.document.no/2018/12/16/gro-harlem-brundtland-vi-er-i-ferd-med-a-miste-kontroll-over-hva-folk-blir-fortalt/

Sjamaner og homseballer gift i norske kirker, det er mad in noway........

Det viktigste stridsspørsmålet var den britiske handelen med opium, den kinesiske keiseren hadde forbudt handelen grunnet opiumets skadelige virkninger på befolkningen. Keiseren greide det ikke, men Mao fikk slutt på dette, og slik reddet han sitt eget folk.
https://no.wikipedia.org/wiki/Opiumkrigene
Redigert 14.05.2019 kl 15:00 Du må logge inn for å svare

Mao har mye å gå på før han når igjen...

Nanjing-massakren lever fremdeles
- Mens tyskerne har betalt milliarder i erstatning, bygd minnesmerker og bedt om unnskyldning, fornærmer Japan sine ofre med å tilbe krigsforbrytere som guder, sier kinesisk-amerikansk forfatter. Les om bakgrunnen for dagens kinesiske demonstrasjoner.
https://forskning.no/krig-og-fred-holocaust-historie/nanjing-massakren-lever-fremdeles/1046322

Gro er skrevet inn i historiske bøker som norges første kvinnelige landsmoder. Siden har hun vært den største innen kategorien.
Hun var som en moder for folket sitt som hun fikk skikk på.

Oliver Stonheg
I dag kl 14:49 1

Men Gro er ikke å kimse,
Zorin
14.05.2019 kl 14:59 319

Det var mange som led under Stalin også. Likevel så hylles han som den sterke mann i Russland. Ikke undervurder diktatorer. Det er en grunn til at de ender opp i de posisjonene de er.

historiske bøker? På norsk, og hvem andre enn neper, tåper og tullinger referer til noe slikt, og gjør krav på å bli trodd? Idioter som står med hodet ned i lakkboksen.

Ukjent for deg ja. Snakk om å være belest.
#kunnskapshull
#tomrom

På HO kan du lære noe gammelt nytt hver dag. Du kan øse av kunnskap og fylle tomrom fra kilden

Mennesket er rar sånn. Under hele denne krigen var det jo våre egne samme med "de allierte", som var dem som bombet og drepte oss. I alle år side har de vært våre helter i over 70 år? I 1807 -12 sultet de oss alle ut, men, men who cares?

Slaget om Narvik ble utkjempet fra 9. april til 8. juni 1940 og var et frontavsnitt i fjellområdene i Ofoten omkring Narvik og en serie sjøslag i Ofotfjorden. https://no.wikipedia.org/wiki/Slaget_om_Narvik

Det er nå utgitt en ny bok om Narvik. Der fremkommer det at britisk krigsskip beskjøt sivilbebyggelsen og drepte nordmenn an mas. Det etablerte løgnen er jo at det var tyske fly som gjorde dette.

Holen skole 9. april 1940: Her ble 193 sivile nordmenn drept på 11 minutter
152 britiske fly slapp 1432 bomber over Laksevåg
Onsdag 4. oktober 1944 kommer en luftbåren britisk
armada inn over Laksevåg og sprer død og ødeleggelse. Ingen annen dag under krigen døde flere sivile på norsk jord.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/vMevm/9-april-1940-her-ble-193-sivile-nordmenn-drept-paa-11-minutter

Nordmenn lot seg innrullere i de krigserklærende stater styrker og i deres uniformer og fartøyer, raidet de sine egne hjemlige farvann. I minusgrader og isvann skjøt og drepte de sine egne landsmenn som de hadde torpedert i forkant. Det gjorde «gode nordmenn» mot sine egne landsmenn som «de gode» mente var dårlige nordmenn, og ikke stakk av slik de selv gjorde, da de med dette etterpå ble «gode nordmenn» For dumt og dum var nordmenn som «bodde igjen» i fedrelandet. Astrup krigshistorie Landssvik svineriet mad in noway er bygget på overstående. Tullinger.

De var ikke løsemiddelskadet engang?

Redigert 14.05.2019 kl 19:16 Du må logge inn for å svare

Pakkeselet Torbjørn Jagland «arbeidsmann her fra APe land» møter Dalai Lama! http://snl.no/lama%2Fdyreart

Tibet og Norge har mange likheter i stat og styringsform. Lama er valgt av noen munker og norske ledere, er velges av «pakkesler» utmeldte statskirke medlemmer og medlemmer i humanetisk forbund. De er det like mange av i Norge, som det er munker i Tibet. Etter nisselua ble innført som standard tilbake fra 1812-14 gleder vi oss alle til hver eneste 17. mai. For da ifører selveste H M K kongen seg ”flosshatten” og lar seg bejuble av alle sine egne. Tar man vekk olje, gass, kraft og fisk, fortell meg hvor i all verden, noe slikt ville overlevd andre steder på kloden?
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/jagland-ja-jeg-skal-moete-dalai-lama/a/10122603/

Dalai Lamaer. PakkEsler og annet pakk generelt, storting og nobelkomité spesielt, eller hva det er. Et muldyr er en hybrid etter en eselhingst og en hestehoppe. En hybrid etter en eselhoppe og hestehingst kalles et mulesel. Muldyr brukes som trekk-, laste- og ridedyr verden over. De er sterkere og hurtigere enn esler, og er samtidig tål modigere og kraftigere enn hester. De kan vanligvis bære ca. 20 % av sin egen kroppsvekt uten problemer. De finnes i alle størrelser, fra 50 og opp til 500 kg. Esler har 62 kromosomer og hester har 64. Muldyr har 63 kromosomer og er normalt ikke forplantningsdyktige. Her kan kostnaden ved selve aborten spares inn. For i en av forelesning kåserte Hylland Eriksen over hvem som var fetter og kusiner med hvilke og hvem som endte «hva» mellom Hester esler Lamaer pakkesler og sau-skolter på 2 og 4 bein. muldyr.
børst
16.05.2019 kl 19:33 238

Min neste mobiltelefon blir definitivt en Huawei. Ikke bare på grunn av deres politikk mot Islam, men også fordi deres kamerateknologi har gått forbi USA og Japan.
.777.
16.05.2019 kl 21:23 227

Du får nok din egen mappe hos de kinesiske myndighetene også.

Du kan slippe unna mye byråkratiske trade forsinkelser om du kontakter en agent som kan legge inn enn selfieinfopakke som sparer deg for mye herk. De er byråkratiske men effektive til å stimulere effektiv selvdeltagelse i samarbeidet. Du velger, vrang eller god, eller bare mye kriminiminelt å skjule? Du kan legge inn livet på Pro Buddy P 30 men du må skifte p.ord hvert skuddhår for å lure deg trygg.
#uskyldig, du?
svar JA