Bare prat

 

Healing & Woodoo

Stephen
14.05.2019 kl 09:59 156

Blitt innspirert av Mr. Durek; kjøpte tromme i går. Har tross alt erfaring med punk på Blitz. Har ikke helt fått dreisen på det enda, men satser på rene gulv, uten barnåler; og extrem positiv energi før nationaldagen. Håper naboene setter pris på dunkelydene og rallinga; og det dukker ei naiv prinsesse på døren:)

PS God Jul

Mvh Stephen

Je har vært lisensiert eksørsest i snart 6 år du. Mye penger å tjene på slikt du.

Trekset er å finne nærmeste katølske familie, deretter dosere drekkevannet deres med LSD eller gi barna dømmes godteri spiket med DMT. Deretter steller du deg opp utafor nærmeste katolske kjerke når døm kommer å skal be om tellgivelse å tellbyr dine tjenester i bakgrunn av at du detekterer en ond ånd i deres nærvær se.

GOD JØL STEPHEN.

MVH LEIF (DEN EKTE)

God idé. Trommespill kan snu atomer ifølge den nye gemalen. Men du trenger altså ei naiv (les: dum) prinsesse som døråpner og PR-agent.
Saken minner meg om hva mange hundre års innavl i de monarkistiske familiene har ført til når det gjelder IQ. Oppvekst i ei boble har sikkert også hatt noe å si.
Stephen
14.05.2019 kl 13:54 132

Vokser man opp i en bubble der foreldre raller og dasker på tromme, blir man fort boende på en enorm plen ja.
Mvh. Stephen

E9, Stephen, men jeg tenkte helst på slottsboblen, dvs. den monarkistiske tilværelsen der man ikke trenger å tenke på studier, husgjeld og handleturer på REMA.
Redigert 14.05.2019 kl 13:58 Du må logge inn for å svare