Bare prat

 

Hvor er det best å drikke seg full?


Grøftefyll er lansert på BP, likeså en togkupé. Sånt er fantasiløst. Hva er galt med å sitte på golvet i en heis på et sykehus og drikke seg full?

Ganske mye FF.

Mitt beskjedne forslag er rett og slett å drekka mengder med Pokal på den klassiske altanen, helt tell angsten for naboens illsinte og truende blikk gir seg.
Redigert 14.05.2019 kl 12:56 Du må logge inn for å svare

Av å tell er det gøtt å bare legge seg med en drell å en trakt under nærmeste parkerte bil å drekke øpp alt flytende øsså du. Det enkle er øfte det beste se.

Leiftiss, det er klart at altanen er den aller beste plassen, men av og til er det fint å variere litt, og da kan golvet i sykehusheisen være et fint alternativ.

Takk for tips, biolante. Jeg vil prøve det en av dagene. Jeg tror at dersom man drikker nok spylevæske, får man en fin liten rus. Supert forslag, takk igjen!
14.05.2019 kl 14:28 188

Jeg vet ikke hvorfor folk drikker seg full, hva er vitsen med det da? En løser ingen probemer med å drikke seg full. Tvert i mot.

Fordi det er artigere å være full enn å itte være full, Stølla.

En annen ting man kan gjøre i en togkupé er å åpne venduet og sette seg i venduskarmen og drite mens toget er i fart se.

*spPllllllløøøØørffFffrrtTtt*

Takk tell Reidulf-S. Det du beskriver her er best å gjøre når tøget entrer stasjonen/perrongen og det står mange folk der og ser på gett. Storkæll å se på slikt se.
15.05.2019 kl 01:27 157

Banslig snakk. Før i tiden drakk folk seg full fordi de var for sjenerte eller hadde for mange hemninger til å snakke med dama, kan det være det samme her? Prøver bare å hjelpe!
15.05.2019 kl 09:27 144

Å sette hjernen ut av funksjon, kan umulig være morsomt. Hvorfor??

Gøyalt og interessant å eksperimentere med hjernen for å se hvor mye den tåler se.
Korsar
15.05.2019 kl 10:06 138

Ællkohol er gøtt se