Skråmos svigermor vervet til IS


Skråmos svigermor vervet til IS, nå møter hun de syv barnebarna

Det er den svenske avisen Expressen som tirsdag kan avsløre at mormoren er på samme hotell som barna i byen Erbil i Nord-Irak.

– Mormor, mormor, skal barna ha ropt da de traff henne, skriver Expressen.

I to år levde hun i IS-hovedstaden Raqqa, og ble i 2016 avslørt da hun vervet vestlige kvinner til de ekstreme islamistene. I en kanadisk dokumentarfilm – «Undercover in ISIS» – avdekkes det at hun brukte navnet @JihadMatchmaker for å komme i kontakt med kvinner.

I dokumentaren hører man henne forsøke å overtale en kvinnelig journalist som brukte aliaset «Sara» til å bli svigersønnens kone nummer to. Hun sier også at datteren har akseptert dette. Hun forsvarer fortsatt IS i et intervju med CBS etter hjemkomsten til Sverige i 2016.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/05/14/195577653/skramos-svigermor-vervet-til-is-na-moter-hun-de-syv-barnebarnaOg hvor lang tid tar det da før disse barna også er blitt radikalisert?

Tror det er best at barnevernet griper inn om dette stemmer.

Barnevernsbarn har vel ikke akkurat det beste utgangspunktet ofte, men å bli radikaliserte av foreldre som hater alt Vesten står for er vel heller verre ja.
Dette viser som vanlig at problemet med innvandringen ofte ligger hos foreldrene.
Sotah
14.05.2019 kl 13:39 199

Mormor skal vel antakelig i fengsel. Og det er nok det beste for ungene også. Fæl kjerring det der.

I Sverige har de hverken forstand eller lover som kan putte denne mormoren i fengsel. Her i Norge hadde hun tross alt fått +/-10 år i fengsel, men svenske gir henne heller leilighet og trygd.

Hun har jo tydeligvis gitt faen i sin egen datter, så er vel lite trolig at disse barnebarna vil får det noe bedre. De kan blir brukt til levende kjøttbomber i Gøteborg slik at de kommer unna alle koranklossene i byen. Håper for all del at ikke dette avskummet kommer hit til landet. Noen vil vel kanskje hevde at de har arvet farens statsborgerskap.
Load
14.05.2019 kl 15:50 179

Og det ringer ingen bjeller hos "Refugees welcome" gjengen?
Hva skal til for at folk skal forstå at det kan være en idè å stoppe utdelingen av statsborgerskap som om det var gotteri på Halloween?
Det skal ikke holde å banke på døra og rope Trick or treat, du må faktisk vise at du kan danse i takt med han som åpner døra.
Redigert 14.05.2019 kl 15:50 Du må logge inn for å svare

Nei slike mennesker vil PST og Stortinget ha. Lenge leve ......

Så overraskende da at gamla er del av IS. Hvem kunne tru at Svigermor fra helvete var en del av dette da gitt. Kanskje IS-frøa skal vokse opp der da, fra NAV pengene og opplæring i knivbruk og underholdning fra Al-Jazeera. Ikke noe norsk barnehage blant de vantro selvsagt. Penger skal sendes til Halshoggistan. Muslimer er impregnert med islam og islamismens voldsforherligelse
Redigert 14.05.2019 kl 22:25 Du må logge inn for å svare
Sotah
14.05.2019 kl 19:14 146

Nå skal de strengt tatt ikke hit til landet. Så Nav går nok klar.