***FAKTISK.NO*** ARABERPARTIET LØY OM LISTHAUG - IGJEN

*JBJB`
14.05.2019 kl 18:38 171

Hei folkens:))

Og...nå forlanger vi at Araberpartilederen him self kommer på banen og bedriver den nye fokesporten blant politikerne nemlig å beklage at Tellevik Dahl og rørleggern i Araberpartiet påstod at Listhaug la ned kjøkkene på alle sykehjemmene i Oslo - når radizzene i Faktisk.no konkluderer med løgn fra andre radizzer er det alvor - beklag Araberpartileder...ZnageZz....


Nei, Listhaug la ikke ned alle kjøkkenene på sykehjem
Det er feil at Sylvi Listhaug (Frp) la ned alle kjøkkenene på sykehjemmene da hun var byråd for helse og sosiale tjenester i Oslo, skriver Faktisk.no.
I en artikkel Nettavisen publiserte 13. mai kaller Listhaug påstanden om at hun la ned sykehjemskjøkken for en løgn.
Faktisk.no har bedt Tellevik Dahl om dokumentasjon på påstanden fra twitter-meldingen om at Listhaug la ned alle kjøkkenene på sykehjemmene. Vi har fått svar fra Ellen Rønning Arnesen, byrådssekretær for Tellevik Dahl, på e-post.
Som dokumentasjon viser Rønning Arnesen til en artikkel fra Nettavisen og en sak på Groruddalen.no.
Artiklene beskriver situasjoner der Listhaug smaker på maten fra storkjøkken som leverer mat til sykehjem i Oslo. De inneholder ikke opplysninger om hvor mange sykehjemskjøkken som skulle nedlegges.
https://www.dagbladet.no/nyheter/nei-listhaug-la-ikke-ned-alle-kjokkenene-pa-sykehjem/71076146?fbclid=IwAR2656xXKQw8e7My--SlWU63iHQlIMIKxqcT7VwlN7pvMwgDE99SbArXwvw

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
14.05.2019 kl 19:40 148

Hei folkens:))

Og...hehehe - som dokumentasjon viser Arabermedløperne til en artikkel i Nettavisen og Groruddalen.no, smak på den - nå må det beklages minst fire ganger med overbevisende stemme Araberpartileder - helst fra Stortingets talerstol, hvis ikke kan noen av pasientene føle seg krenket, støtt og kreve rørleggeren må gå...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
SCK
14.05.2019 kl 19:44 145

At Hellevik Dahl lyver er nå en ting. Syns det er verre at APs nestleder Tajik påstår det var Listhaug som bestemte nedleggelsen av kjøkkenene, når det var sykehjemsetaten.
Lishaug grep inn så vidt jeg forstår og lot sykehjemsetatens direktiv være opp til de enkelte sykehjem å følge.

Har Tajik vandret så lenge med Fyrsten at hans lemfeldighet med sannhet har smittet over?
Redigert 14.05.2019 kl 19:45 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
14.05.2019 kl 20:53 128

Hei CK/folkens:))

Og...Tadjik har gått i en god skole ja...ZnageZz...


Ja, jeg har hatt flere samtaler på telefon med Norges utenriksminister.
- SNAKKET MED STØRE: Topplederen i Hamas, Khaled Meshaal, bekrefter overfor TV 2 at han har hatt flere samtaler med Jonas Gahr Støre. (Foto: TV 2)
Støre svarer i et intervju med TV 2 først «nei» på spørsmålet om han har hatt samtaler med Meshaal.
https://www.tv2.no/a/3400055/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.05.2019 kl 20:58 Du må logge inn for å svare

Araberpartiet har våte drømmer om palestinsk frigjøring - og - en palestinsk STAT ! Jøss, det er knapt mulig å fjerne seg lengre fra virkeligheten, men det er jo denne idiot-sammenslutningens varemerke !
Israel valser opp med muslimfaenskapet så det holder, og palestinske selvmordsbombere skal holdes unna siviliserte folk !
Har noen lurt på hvorfor INGEN andre arabiske land støtter disse geitepulerne? Palestinere er mindre estimert enn sigøynere der i gården - og det er fakta !