NAS- Dobler i Argentina


Nas dobler i Argentina. Lønnsom drift gitt! NAS viser at all omstrukturering gir resultat. Overskudd i 2019! 30.juni står den i minst 50kr! Nå kommer de gode nyhetene på rekke og rad! NAS kommer til å komme med resultat varsel for Q2 da det kommer til å være langt over guidingen til markedet!

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/05/Norwegian-dobler-i-Argentina
Redigert 14.05.2019 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
lektor79
14.05.2019 kl 23:37 1337

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/05/Norwegian-dobler-i-Argentina

Jaaaaaaa! Endelig!!!! Nå er det i gang!!! Kommer til å ta av direkt! Dvs dobling når det går i pluss..
CC
15.05.2019 kl 01:06 1259

Skrekk å gru. Dobler før nedleggelse. Siste krampetrekning. Negativ BNP vekst og 55% inflasjon høres ikke ut som forutsetning for en god modell. Lønnspress?
Hektar
15.05.2019 kl 08:06 1099

Ser denne saken ikke har blitt inkludert på E24 som forberedte drittpakken om MAX til etter stengetid i går og holdt den på topp-plassering hele kvelden. Lurer på om det fortsatt finnes noen som ikke ser på agenda her ?

det interessante var at en av de større aktørene (TT International) begynte å dekke short på mandag...

med en blå ose, et par gode nyheter (argentina + nas aksjekjøp) og et par aktører som begynner å dekke short, så kan nas få vinger ganske fort....:)
Redigert 15.05.2019 kl 08:09 Du må logge inn for å svare
signum20
15.05.2019 kl 08:28 1008

Alle vet hvem som eier E24 det er samme eierne som løy om Giske og mista all troverdighet. Bar så det er sagt så er VG den og Schipsted de største bløfferne.

Rett opp i dag. Norwegian tjener helhetlig penger igjen. En fantastisk nyhet og viktigste nyhet. Etter hvert kommer framtidsplaner ittakt med oppgjør fra Boeing og MAX innsett igjen. Frem til da er det full fart i sommertrafikken med innleide fly og konsentrasjon rundt lønnsom trafikk. Tipper hele greia selges innen kort tid når tallene kommer. Ny styreleder er rååå! Se tidligere meritter. Jeg ønsker også faktisk Bjørn Kjos med videre også.


Henger ikke på greip at Boeing, som er i deep shit, gjør det bedre på børs enn NAS som får kompensasjon fra Boeing....

Det kommer nok mer nytt. Ikke rart man er forvirret slik det skrives i pressen. Tenk om det detter ned et nytt fly problematikk. Dette går veien. Relax..
manet
15.05.2019 kl 09:39 812

Det kan umulig være nytt for noen at MAX-flyene blir stående på bakken til august. Se melding fra FAA, der de informerer om et samarbeid med internasjonale luftfartsmyndigheter i 90 dager fom 29.04. Da er det august og så skal det konkluderes:

4/29/2019 12:30pm Update
The FAA has convened today’s initial Joint Authorities Technical Review (JATR) meeting as it evaluates aspects of the original certification of the Boeing 737 MAX’s automated flight control system. This gathering of international civilian aviation authorities and safety technical experts represents the best spirit of cooperation and collaboration that have contributed to aviation’s strong safety record. All participants are committed to a single safety mission, and will not rest where aviation’s safety record is concerned. We expect the JATR to engage in a free and candid discussion that exchanges information and improves future processes. Their work is not a prerequisite for the 737 MAX to return to service. The FAA will continue to share its technical experience and knowledge to support the international aviation community and, specifically over the next three months, the JATR participants.

Trodde det hadde vært kjent lenge at MAX flyene blir stående på bakken til august. Plutselig nå så lager e24 overskrifter om forsinkelser og hodepine for Norwegian at de utsettes frem til midten av August. Også unnlater de å skrive om mye av de positive nyhetene f.eks Argentina.

Ingen tvil hvilken agenda e24 har..
Redigert 15.05.2019 kl 10:28 Du må logge inn for å svare

de drar frem en nyhet fra slutten av april.

de forteller ikke at boeing har satt av 8 milliarder kr til erstatning til rammede selskaper.

Det blir bare verre og verre i dette selskapet. Har ikke troen på denne ledelsen lengre. Bjørn må fratre han har så langt ført selskapets aksjonærer bak lyset, jeg tror han bløffer og lyger om ting for å redde seg selv på en eller annen måte shorterne har full kontroll med utviklingen og de øker. Kan se ut som om de prøver å holde skuta levende på en kunstig måte.

Ingen er tjent med dette som skjer nå uansett. Jeg følger kun selskapet jeg. Ikke det som skjer her pr.dags dato. Norwegian er et selskap som kommer og består. Det jobbes så klart hardt for å løse problemet som har vært. Ingen vet noe bortsett fra at selskapet selv ser at de kjører fulle fly.

Full tillit til ledelsen. De tar ansvar. Sparing på 2-3 milliarder, strategi i Arg fungerer veldig bra, stadig fullere fly. Momentum vil skifte. Shortere har jobbet hardt for å presse under 36, men så langt ikke lyktes. Før eller siden (les 1-2 uker) vil momentum skifte og veien opp blir kort med 7% short.