SjamanSjarmøren i aksjon - totalt useriøs!


Psychic Hollywood The Search for Truth. Shaman Durek clearing comedian Mark Curry from Spiritual Parasites (5 min):
https://www.youtube.com/watch?v=ymPuweet8t0

Total sjarlatan som bare skrullinger kan tro på. Totalt useriøs!

Selvfølgelig er det en gjeng kjendiser fra Hollywood som hiver seg på dette, hva annet har de å bedrive tiden med:-))
Er ikke rart de har "egne" psykiatere de bruker en formue på.

Han er da ikke useriøs, han har jo utrolige evner med å snu på atomer slik at vi alle kan bli yngre samt helbrede diverse sykdommer bare en tror nok på det budskapet han fremfører.

Det blir bare bedre og bedre.
Jeg visste at tvillingtårnene skulle falle to år før 9/11, men alle har sin egen vei og må akseptere sin skjebne, sier Durek Verrett i et intervju på hans egen hjemmeside.
https://www.nettavisen.no/okonomi/smalig-skepsis-mot-den-synske-sjamanen-som-overlever-doden-og-forutser-terror/3423685020.html

Han hevder at Marthas foreldre «elsker han», godt gjort det når de ikke engang har møtt han, vel det spiller vel ingen rolle for han har overnaturlige evner.

HA HA HA :)

Her er for alvor noen som "visste om" tvillingtårna's skjebne - mange tiår før. Tegneserier, filmer, reklamer etc etc. Supertramp :), en "1979 Pakistani Airlines ad" og mange flere. Laaang liste :)
http://tomatobubble.com/id884.html SHOCKING ADVANCE HINTS OF THE 9/11 ATTACKS

1993 / Movie: Super Mario Brothers: "The molecular disintegration depicted in the film matches the strange effect seen in the "vaporized spire" of 911."

Masse snadder.
Redigert 15.05.2019 kl 11:17 Du må logge inn for å svare
Sotah
15.05.2019 kl 11:56 1435

Kanskje han skal på balkongen til fredag? Da får folket andre ting å ergre seg over enn unger med utenlandske flagg. Jeg stemmer for balkong.

«Jeg har akkurat snakket med slottet. De fortalte meg at jeg ikke fikk gjøre intervjuer, ta del i videoer eller stille opp for noe som helst, så jeg må dessverre si nei for denne gang. Beklager så mye».

Jeg er ikke kjent med at Durek Verrett har vært i kontakt med noen her ved Det Kongelige Hoff, het det i beskjeden fra kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, Guri Ofstad Varpe.


https://www.dagbladet.no/kjendis/mrthas-forhold-vekker-oppsikt-i-utlandet/71075328
Han er vel ikke særlig nøye med sannheter heller

Daniel_K
15.05.2019 kl 12:18 1427

Kommer han til å bruke norsk eller utenlandsk flagg?? Haiti? Amerikansk? Og hvis han får lov, skulle vi kanskje gi lov til småbarna også?

Nå hadde nok menigheten her håpet på en kronisk norsk ektemann til martha men det ble ikke helt sånn gett.

DanielBenekte har for mye 'Spiritual Parasites' til å løfte hodet over rasefordommene sine. Han behøver å få besøk av shaman-panteren i magen så han kan spytte ut demonene sine.

Mannen snakker som en fjorten år gammel jente... "Like - you know - it's all about me! - Right?"
Vegetarianer selv, men kundene hans nyter saftig kjøtt på Cannibal Club i L.A.
Jeg må si han er veldig opptatt av mat og kropp til å være sjeledoktor (How much can you take of this 2 hour BS video?):
https://www.youtube.com/watch?v=4kAXDeWq7NE

SjarmørSjamanen hadde vært supersøt på balkongen 17. mai med et lite norsk flagg å vifte med! ;-)))

Jeg skjønner ikke hvorfor turtelduene må kreve 595kr for showet. Kan ikke bare sjamanen tippe 7 rette i Lotto hver uke ?

Er det Durex han heter?

Biskopen har besluttet at prinsesse Märtha Louise og sjamanen Durek Verrett likevel ikke får holde foredrag i St. Petri kirke i Stavanger, melder TV 2. – Det har kommet frem så mye nytt i media som gjør at jeg har brukt biskopens tilsyn og sagt at Menighetsrådet går tilbake på avtalen, sier biskop Anne Lise Ådnøy til TV 2. https://resett.no/2019/05/15/tv-2-sjaman-durek-og-martha-louise-far-likevel-ikke-holde-foredrag-i-kirke-i-stavanger/

Da gjenstår å se hva presesbiskopen sier på Torp i kveld. Blir det snurpetryne eller sammenknepet smil?
Litt research til Byfugllien (29 min): https://www.youtube.com/watch?v=achr9W0EN7s

Verden utenfor Hollywood fjaset kan komme som et sjokk på mange av aktørene der. Nå skrumper økonomiforventningene.
Men kanskje betaler kronprinsen godt for intensiv sjarmørbehandling av MM's cystiske fibrose, og kongen så ut til å behøve litt shamanenergi han også, han var litt puslete i går da han skulle inspisere kongeskipet, knapt så admiralsuniformen kunne holde ham oppe, stakkar.
Stephen
15.05.2019 kl 15:43 1357

Neste år er det ikke tåke i Kollen, Helge Ingstad er fikset for en pall med Jolly Cola , muslimske frisører betaler enda mere skatt; lærerne er lykkelige og masse annet. La oss bruke våres nye Norges venn for alt det er verd:)
børst
15.05.2019 kl 16:32 1344

Kongsnavnet hans er Durex - Den Knudrete. (Viktig å få med bindestreken!)

Durex den første av Hadeland , la Marta få noen fylker å styre med denne klovnen?

Om det er grunn for bekymringsmelding til barnevernet i dette tilfellet bør noen se på. Vet ikke hvor gammel de er ?

Kompetanse og kloke ord fra preses i kveld. Jeg får bite i meg min tidligere totale fordømmelse av henne. Hun er mer genuin nå enn når hun opptrer som "godhetstyrann" for å presse andre til godhet mot fremmede som medfører svik for eget land og folk. Ansiktet hennes er mer avslappet, og hun er mer vel i denne rollen med dagens tema. Det får meg til å lure på om hun tidligere har vært presset av noen eller av egen ikke-genuin samvittighet til å mene som hun gjorde mot Listhaug - hennes medtroende kristne søster.

"Den kristne tro trenger ikke noen mellommann mellom deg og Gud. Den veien er åpen!"

Takk, Helga Byfugllien! ;-)

Fikk så lyst å poste denne sangen fra Camp Meeting Live i Oslo i 1992,
Arnold Børud og Per Søetorp's "Reis deg"
https://www.youtube.com/watch?v=Yz8JJPrM9rI&list=OLAK5uy_lTYqulyXOZdeSwH9nD86H_mFdQIiE5S3k&index=3
convert
15.05.2019 kl 21:22 1249

Mange kvinner, ikke alle, men ganske mange, blir ofre for litt ville lyster når det nærmer seg menopause. Det rykker heftig i livmoren og hva er da nærmere enn en velrigget neger, attpå til shaman og atom-vender.

Det ryktes mye om slikt, ja! ;-)))

Selv lurer jeg nå litt på om dette er noe prinsessen gjør som (ubevisst) hevn mot Ari (jeg har litt vondt for å ta henne alvorlig, hun er tross alt trebarnsmor og landets prinsesse) - sistnevnte premiereklar på TV2 i dag med heisann-guttetur-serien "Ari, Moi og Magnus". Trond Moi er jo god venn av dem begge, og det må svi litt for Märtha at han drar på tur med Ari hvis skilsmissen ikke har vært så god som de har sagt til pressen. Da er det jo rimelig heftig å presentere en diger rugg av en sjarmør-shaman rett i trynet på Ari for å vise ham at hun jaffal ikke ser på TV når Ari kaster seg i senga oppå Moi. - Bare mine spekulasjoner, men jeg fikk en følelse. I distinctly can sense the energy of such a drama! ;-DDD

Oljefondet har tjent tusen millioner bare på trump.
Vi kan ta oss råd til at en prisnesse spriter opp den dorske flokesjelen.
Heia på ML
akp
vi trenger noen nullivere og ML ere.