Spark ledelsen i selskapet


Tilliten til selskapets ledelse er tynnslitt, De fører selskapets aksjonærer bak lyset, de sier ikke hele sannheten om selskapet, de holder tilbake info om Boeing sin kompensasjoner (om de i hele tatt for noe). Aksjen stuper flere % hver dag, hvor mye skal vi tåle som eier av selskapet før vi kaller inn til EOGF kan presse frem en endring av ledelsen her ved legge føringer for styreleder

Bare 0,67% til laveste pris på aksjen og bryter den det så er helvete løst, da er det ikke noen bunn og Bjørn Kjos må tvansselges.


nei det må han nok ikke.

merklig hvordan noe blir en sannhet bare fordi noen påstår noe nok mange ganger uten å ha satt seg inn i hele bildet.

Behold de fleste, få inn dansken for fullt. Ellers går NAS på skinner om dagen. Kommer dette. Boeing også. Det hele illustrerer en trygghetskultur uten framtidige ulykker. Lykke til!
Hektar
15.05.2019 kl 12:56 487

Når du har fått litt flere år på baken og blitt tørr bak øra på børsen så skjønner du hvorfor det ikke kan sendes ut opplysninger og meldinger om ting som ikke er avklart ?
Redigert 15.05.2019 kl 12:57 Du må logge inn for å svare
CC
15.05.2019 kl 13:27 434

Sjekk regnskap til HBK Holding for 2017 så ser du at NAS aksjene til Kjos er så høyt belånt at det neppe er mye egenkapital igjen. Det går faktisk ann å gjøre litt analyse og ikke bare forsøke å komme med ubegrunnede utsagn.

sett deg inn i hele bildet.

men for min del bare supert at shoterne tror på tvangssalg. wont happen.
Hektar
15.05.2019 kl 13:30 424

Kommer alt an på hva som stilles til sikkerhet. Innsyn i Kjos og Kises private økonomi har du ikke, det er helt sikkert. I tillegg kan man se at Kises aksjer i NOFI er verdt intet mindre enn 500 millioner. Jøss, den var stygg for "tvangssalg"-gjengen.

Det er tross alt mer enn én person i HBK ?