BUM BUM

Akte
IOX 16.05.2019 kl 07:43 1280

Olien er over 72USD money in the bank for Iox
Borestart meget snart BUM BUM money in the bank for Iox.
PEK68
16.05.2019 kl 09:42 1067

Det ar ngt trafik i Persian Bukt , USA vs Iraq, det doftar lite 75-80 USD for olje inom kort tid. Borestart i besta fall om halv år
inadmah
16.05.2019 kl 10:06 996

Er det ikke regntid om et halvt år? Bør vel starte opp før det eller vente til etter jul. Uansett, på tide med litt action i aksjen så de useriøse kan tjene litt raske penger igjen før vi går videre opp før boring.

PIK68 dette har du ikke greie på så hvorfor ikke spare deg selv og din familie for flere ydmykelser. Pinlig dette oppgulpet du hele tiden kommer med.

Hvorfor blir vi ikke kvitt de som ikke vil tjene penger i IOX. Med den lave omsetningen, så er jo bare trekke disse pisse titals aksjene som er til salg hele tiden.
Aksjen burde ha vært 6-7 kroner minst, før vi får noen nyheter. Er tydligvis noen skarpinger som innbiller seg at 3,5 kr er nok. Lei er jeg blitt etter noen år, men vrang nok til å sitte noen år til. Selger ikke under 15 kr minimum.

Det er hele tiden noen som ikke vil ha opp aksjen. Det er et mønster som går igjen. Alltid når den rører seg litt opp, så selges den ned med en gang. Tja vet ikke hvorfor. Men jeg vet at ved skikkelige nyheter, som f.eks oppstart boring, oljefunn, partnere, avklaringer økonomi, etc. Da kan ingen holde denne tilbake. Derfor sitter jeg godt jeg også, den vil gå kraftig når melding ala det jeg nevnte, kommer. Har tro på ledelsen å selskapet. Det tar tid.

Aksjene går så det suser på casino børsen. IOX går selvfølgelig andre vegen, må jo bare småle av dette.

ikke til å forstå, hvem er det som sitter å passer på at den ikke stiger?

Det er jo en svært enkel jobb - om noen bryr seg med å passe på. Ingen etterspørsel.
Osnap
16.05.2019 kl 13:39 717

De som ikke kjøper «passer på at den ikke stiger» (utrolig merkelig,konspiratorisk fremstilling når det ikke finnes omsetning forøvrig, svaret er jo åpenbart). Det er null interesse, og derav liten stigning frem til avklaringer rundt borreprogrammet antar jeg, naturlig nok.

Kan ikke være fortjeneste på salget av IOX aksjer de er ute etter. Det må være noe mye viktigere som ligger bak.
Alle vanlige oppegående skjønner jo at IOX hadde gått opp kronestykker, hvis ikke dette kontinuerlige små salget hadde foregått.

Intet salg - intet kjøp

Eller omvendt. Det er vel egentlig uklart om 6,4 mill (av totalen) aksjer fra emisjonen er levert og registrert i VPS. Endringen var i det minste ikke registrert ved børslutt 8. mai. Om det er noen som leker så er det vel disse som har lagt en klam hånd over handelen. Men det synes først og fremst som vi mangler reell interesse/kjøpere.

Fluefiskeren skrev Intet salg - intet kjøp
Er jo salg hele tiden. Jeg får vel gå inn og hente meg noen K til. Blir tomt til slutt vettu. Om fler går inn og henter 5-10k og legger de i skuffen blir dette bra vettu.