Representanter fra Venezuela er i Oslo og forhandler.


Den etablerte løgn det er:

Opposisjonen i Venezuela mener Maduros vanstyre er årsak til den dype økonomiske krisen i landet. Maduro rår over et land som stadig trues av økonomisk kollaps og matmangel. Millioner har flyktet og hundretusener risikerer å sulte i hjel.

Dette skyldes USA forbrytersk sanksjoner mot landet.

https://steigan.no/2019/05/usas-sadistiske-skryteliste-om-venezuela/

USA skryter her av at de har sørget for at Venezuela «ikke kan drive forretninger» gjennom USAs finanssystem, at USA har frosset «3,2 milliarder dollar av Venezuelas utenlandsformue». Og at USA har sørget for at «Venezuelas oljeproduksjon falt med 736.000 fat olje per dag i mars … og reduserte landets inntekter betydelig».

Dette tapet i oljeproduksjonen representerer et fall på 36 prosent over to måneder. «Hvis jeg var State Department, ville jeg ikke skryte av dette,» sier Mark Weisbrot, som er medredaktør ved Center for Economic and Policy Research. «Dette betyr enda flere premature dødsfall enn de titusener som var resultatet av sanksjonene i fjor.»

Weisbrot forfattet CEPRs rapport sammen med Jeffrey Sachs som sier at sanksjonene har ført til mer enn 40.000 dødsfall i 2017–2018.
https://steigan.no/2019/05/usas-sadistiske-skryteliste-om-venezuela/


Som ikke nevnes av høyresida 2016 nasjonalforsamlingens hadde flertall, som den nåværende opposisjonen, godkjente tre politikere som var fratatt stemmeretten av høyesterett p.g.a. valgfusk og kjøp av stemmer. Så lenge de sitter i nasjonalforsamlingen kan den ifølge grunnloven ikke vedta noe som helst.
Hvis de tre fratrer mister de flertallet. https://www.derimot.no/terje-enger-litt-om-venezuelas-konstitusjon/

mot Venezuela skal nå Libya-modellen brukes igjen. Som kjent holdt opposisjonen der en såkalt «plebecito» for seg selv sist søndag. Altså noe så motsigelsesfullt som en folkeavstemning blant høyrefolk. I følge dem selv stemte over 7 millioner, og alle var imot Maduro og hans politikk. Men dette tallet kunne dessverre ikke verken bekreftes eller avkreftes, for de brente like godt opp alle stemmesedlene etterpå. Morsomt om det ikke var så tragisk.

Og nå har de da brukt denne «massive oppslutningen» som motiv for å utnevne en parallell høyesterett, og , sikkert som faen, vil de også opprette en parallell regjering. Denne vil så raskt anerkjennes av USA og halehenget EU. Og billionene av euro og greenbacks vil finne veien til denne oligarki-opposisjonen. Pluss masse moderne våpen. Og vi har en borgerkrig på gang. Som klargjør terrenget for litt hjelpsom bombing fra vestmaktene. Og den lovlig valgte regjeringen faller, og døra er åpen for billigsalg av Venezuela sine ressurser. Sett det før i Libya?

Rett og slett tror jeg USA-ledet vestlig imperialisme skifter beite. Lite trolig de har mere å hente i Midtøsten. Bare flere problemer. Mens de har trappet opp innsatsen i Latin-Amerika ved flere «myke» intervensjoner. Ved god hjelp fra lokalt finansielt og økonomisk oligarki, en hegemonisk privat høyrepresse, høyrepolitikere, og det borgerlige rettsvesenet, har de klart å få vekk flere progressive ledere og regjeringer. Og nå er det Venezuela sin tur.
Det er mulig jeg tar feil, men jeg er redd dødsmarkene skifter fra Midtøsten til Latin-Amerika. https://steigan.no/2017/07/pentagon-usas-imperium-kollapser/

Rødt er jo veldig i vinden for tiden, men...Så er dem halemaken til resten av tåpene

Så har altså AU i Rødt slutta opp om kravet fra USA og den norske regjeringa om at det må holdes nyvalg i Venezuela. Rødt slutter dermed opp om en utenrikspolitikk som går ut på å blande seg inn i andre lands styre, og i tillegg støtter Rødt et krav fra USA som har gjort store anstrengelser for å bryte ned Venezuela for å få et mer vennligsinna styre. Rødts AUs Venezuela-uttalelse er en naturlig og uunngåelig uttalelse som er helt i samsvar med Rødts nye politikk.

https://steigan.no/2019/02/rodt-om-venezuela-en-naturlig-og-ventet-uttalelse/

Med liten skrift: Chavez-regimet i Venezuela er et regime som med støtte av flertallet i folket har gjort forsøk på å bedre levestandarden til svært stor fattig samfunnsklasse ved å legge bånd på en svært rik overklasse. Men Chavez-politikken har ikke lyktes, både på grunn av egne feil og voldsom økonomisk krig mot regimet fra andre stater, særlig USA. Ytre årsaker virker gjennom indre. Men det er av redsel for at Chavez-linja for sosial rettferd og omfordeling skal lykkes, at den vestlige imperialismen engasjerer seg i Venezuela. Med Rødts tilslutning.


Norge kommer etter, gjeld og fattigdommen øker og vil tilta i årene som kommer. En tilsvarende penge finans og skattepolitikk som ble utøvd under Kåre og Gro "griseriet" i norsk politikk, er under innseiling. Et par rentehopp har vi noe tilsvarende som vi hadde 1989 -94. Hva da med oljefondet "pensjonsfondet". Det skal vell brukes på å inn-dekke svindelen som er utført her i landet etter "Griseriet" som skapte 2 tapte tiår i norsk politikk ifølge Gullselger Gjedrem

Hvor ble det av pensjonen vår i revidert nasjonal­budsjett? Er den fjernet fordi staten ikke har penger?

Inn i tåkeheimen? Finansminister Siv Jensen (FrP) har mottatt Pengefondets rapport om norsk økonomi, 6. mai.
https://www.document.no/2019/05/15/hvor-ble-det-av-pensjonen-var-i-revidert-nasjonalbudsjett-er-den-fjernet-fordi-staten-ikke-har-penger/

Jøss Stone, du tar helt av ! Litt kosefakta; Venezuela har verdens vakreste kvinner - og Grønland (ikke øya) har de styggeste !
Trump vil vinne - Maduro forsvinner !

Vinne? Med Mafiametoder, og dette er ikke første gangen etter USA ligger ødelagte land.
Fredsprisvinner Obama er den første presidenten som har ført krig for USA i hele sitt åtte år lange regime. I løpet av 2016 alene slapp USA 26 171 bomber på brylluper, begravelser, barns fotballkamper, sykehus, skoler, folk i hjemme sine og som gikk på gaten og bønder som arbeidet på jordene sine, i syv forskjellige land: Irak, Syria, Afghanistan, Libya. Jemen, Somalia og Pakistan. Hva er det administrasjonen har å vise til etter åtte år med ulovlige militære innblandinger i syv land, der ingen av dem utgjorde noen fare mot USA og USA hadde ikke erklært krig mot noen av dem?

Med NATO som alliert er Terrorisme skapt av USAs innblanding, men ingen kriger er blitt vunnet og Midt-Østen er oppslukt av kaos og ødeleggelser.
http://wsb.derimot.no/blog/obamas-regjering-den-verste-i-usas-historie


Det er ikke "Ismene" å skylde, men regulere mafia og kjeltringer fakter, å skylde Venezuela ulykker. Det må det dumme norske folk få logget inn i det "mølet som landsmoderne deres, helst så fjernest tidligst mulig på fremtidens nordmenn. At det nå er ankommet "en afrikaner" inn i klovneriket vårt, bør ikke beklages. At han også er en sjaman, det er bare et pluss. Ufattelig hva noen tullinger opp i, "utkanten av utkanten" (iskanten) kan være bekjent ut av, å få til?
Redigert 17.05.2019 kl 10:00 Du må logge inn for å svare