Det blir futt i Wideroe-kortet nå


https://www.wideroe.no/kampanje-wideroe-kortet

Tror dere at gode kortnyheter kan stanse den begredelige aksjekursutviklingen? Stor sommerkampanje som helt sikkert vil løfte volumet på kortløsningen. Virker på meg som et attraktivt kredittkort.

Er jo ikke så store volum da.

Er vel noen som skal ha 17.penger.
Denne er billig nå.
Raffles
16.05.2019 kl 23:15 957

"Denne" er priset til ca. 480 mill. nå ,og ja, det må være billig sett opp mot inntjening og egenkapital :)

Mye aktivitet rundt Widerøe-kortet nå, fikk følgende SMS fra Monobank: Hei. På grunn av ny forskrift fra Finanstilsynet trenger vi flere opplysninger fra deg ang. din søknad om Widerøe-kortet. Dersom vi allerede er i dialog med deg kan du se bort fra denne meldingen. Om du ikke har hørt fra oss, vil vi komme tilbake til deg med ny informasjon om stegene videre. Du trenger ikke ta kontakt, vi har ikke glemt deg. Alle som har søkt i kampanjeperioden vil motta EuroBonus Ekstrapoengene dersom søknaden blir godkjent. Vi jobber på spreng for å få ned behandlingstiden. Hilsen oss i Monobank

Full panikk. Selskapet er snart ikke mer verd. MONO kan i mine øyne selges i morgen for minst dobbel pris. Med BRA fusjon er kapital til vekst sikret og Viderøe-kortet har ikke gitt 1 krone ennå. Har falt ALT for mye. 1,37 og 440 millioner i totalverdi er ikke klokt. MONO (før BRA) tjener 50 millioner i 2019, og det i en vekstfase. Alle risikovillige skjeler med ledig kapital burde ta ett lodd her.
Ser at norkse myndigheter ikke gjør det enkelt, men veksten fremover kommer også i stor grad i Finland og Sverige. MONO kan flagge ut om kravene blir for strenge. Eller selges til utenlandsk aktør.