EU-kommisjonens v/president Timmerman, mener vi mister vår sjel?


ved å ikke løse problemet, sier Timmerman. Det må da løses alle andre steder, enn her i Europa?

Hver gang en person dør i Middelhavet, mister Europa en bit av sin sjel. Vi mister det vi er og våre verdier ved å ikke løse problemet, sier Timmermans, som også er EU-kommisjonens visepresident.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/05/16/195578294/migrantpolitikk-preget-stordebatt-for-eu-valget

De seks kandidatene til å ta over som leder av EU-kommisjonen etter Jean-Claude Juncker, måtte hanskes med saker som arbeidsledighet blant unge, klimaendringer og skattepolitikk.

Meningsmålinger viser at høyrepopulistiske partier vinner terreng, men at etablerte partier vil fortsette å ha kontroll over forsamlingen.

I edru tilstand fikk Norge bukt med inflasjonen, på samme måte Borris Jeltsin i fylla avviklet hele Sovjetunionen.

Etter noen dager var Boris Jeltsin blitt edru, men det øvrige Europa vedblir like dumme om ikke mye verre.

For de riktig bevisstløse i EU har ikke annet utført enn å kopiere i Vest Europa, hva de alle samme berømmet Borris Jeltsin å ha avviklet i fylla i hele Øst Europa.

EU er en kopi av Sovjet.

EU faktisk mye mer Sovjet enn Nazi, uten at det er noe bedre. Det er også verdt å merke seg at nazistene bukket under pga. krig mens Sovjet falt sammen helt av seg selv. Og hva er det USA er blitt til? Det er ikke Trump feil.
Hva EU er. https://www.youtube.com/watch?v=Nm_VLMOfnUA


Når man hører Trump snakke om Kim sitt Nord Korea, skulle enn nesten tro det var han eget USA han omtalte. Over 100 millioner amerikanere sulter der de bor i rønner og bilvrak, det sa han faktisk selv under valgkampen. Han ble valgt fordi han ble trodd, og lovet å gjøre noe med det hjemme hos seg selv. Nord-Korea og USA er ikke mye ulikt Begge stater/statene bruker det meste av hva de tjener på våpenproduksjon, mens folket eller sulter. Men det er ikke Nord Korea, men USA som bomber andre land, i demokratiet folkeretten og menneskerettighetens navn, tilbake til steinalderen.


En helt tradisjonell byråkrat?

Franciscus Cornelis Gerardus Maria (Frans) Timmermans (født 6. mai 1961 i Maastricht) er en nederlandsk politiker (Partij van de Arbeid) Han ble 5. november 2012 utnevnt til landets utenriksminister. Timmermans var fra 1998 til 2007 medlem av parlamentet. Han tiltrådte som første visepresident av Europakommisjonen (Juncker-kommisjonen) per 1. november 2014.[1]

Frans Timmermans far var diplomat og begge bestefedre gruvearbeidere. Han har studert fransk litteratur og vært medlem av Europabevegelsen i Nederland. Timmermans er gift og har fire barn.
https://no.wikipedia.org/wiki/Frans_Timmermans


En noldus
https://no.wikipedia.org/wiki/Juncker-kommisjonen

Juncker-kommisjonen består av en president og 27 kommissærer. Kommisjonens sju visepresidenter er ansvarlige for bestemte prosjektområder.[7] De øvrige kommissærene er medlemmer av en eller flere prosjektgrupper.

https://no.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Manuel_Dur%C3%A3o_Barroso

Omdiskuterte personer.
Mario Draghi er nå sjef i EUs sentralbank ECB. Han kom fra Goldman Sachs ledelse. EU topper kommer fra og går tilbake til Goldman Sachs. Jose Manuel Barroso http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/07/09/195228291/tidligere-eu-president-jose-manuel-barroso-til-toppjobb-i-goldman-sachs
Hva rettsstaten er bygget på! Tillat meg å utstede og kontrollere penger for en nasjon, «og jeg bryr meg ikke om hvem som lager lovene.» Mayer Amschel Rothschild

Euroen er det beste eksempelet på at en dromedar er en hest, som var ønsket av en folkevalgt politiker, tegnet av en komite og håndtert, i rettsalene av en advokat og dømt av en justis-morder. I de mest spinnville hildringene til den delen av eurokratklassen som var minst påvirket av tyngdekraften var fellesvalutaen ment å være det første steget, mot en total integrering av Europas mange motsetningsfylte kulturer. En stat Napoleon og Hitler riktignok hadde tenkt tanken før, men nå skulle den endelig virkeliggjøres: Ein Volk, Ein Reich, Ein Euro.

De fire friheter skulle akkompagneres av de frie flytheter: Alle Romanias signøynere, Albanias voldsmenn og Litauens svindlere skulle nå flyte fritt over hele Europa. Til gjengjeld skulle eurosedlene RFID-merkes slik at alle transaksjoner ville bli sporskattbare. På sikt skulle kontanter strengt tatt avskaffes og de gammeldagse seddelpressene erstattes av kvantitative lettelser I, II, III og IV. I den digitale tidsalder hadde Goldman Sachs endelig funnet en måte å løse bankvesenets grunnproblem på: Uten gullstandard og med computerbaserte pengetrykkerier kunne bankieren bare endre sifrene på saldoen straks de ble “too big to fail”. Den finansielle versjonen av å tukle med kilometertelleren var funnet opp. http://www.taliban-norge.no/?p=7747


Oh, yes! Amen to that!