Å appellere til fornuften er verdens største slag i luften.


Jeg føyer bare til det er kun datoen som skiller helten, ifra Tufsen.

Det fargerike felleskaps ideologi har kommet så langt ut på viddene at det hele begynner å tendere mot høyreekstremisme, en totalitær ideologi. "Når venstresiden går langt nok ut, befinner den seg plutselig på ytterste høyre. Denne sjokkerende selverkjennelsen tror jeg har utløst undersjøiske jordskjelv allerede. Det ligger an til generasjonsskifte og forhåpentlig mindre ideologi. Det er ingenting som virker så inkluderende og problemløsende som common sense”.


Kambodsja under Pol Pot ble det dengan snakket om det «Demokratisk Kampuchea» Dette demokratisnakket, er mye omtalt her i Norge også. Ja sikkert vel så mye som i Kambodsja under Pol Pot. NB Han innførte en ny start på sivilisasjonen hva han kalte «år null»

Fra 17. mai feiring i ruskevær.
"Midt i den vårlige snøen var det rett og slett umulig å ikke kjenne svulmende stolthet og glede over å bo i et land der befolkningen er så fredsæl og endeløs tålmodig at nasjonens politiske og kulturelle intelligentsia regelmessig kan krenke og degradere landets norskættede innbyggere - vel vitende om at det ikke vil medføre så mye som en eneste, mikroskopisk konsekvens for deres yrkesmessige eller personlige omdømme.

Tvert i mot finansierer den samme befolkningen snilt de opphøyede for å gjøre statlig karriere av å se ned på dem, nesten uten å ta til offentlig motmæle. Hvor mange andre, frie folkeslag ville finne seg i noe sånt år etter år?"

Kjære mine landsmenn, vi er i år igjen samlet på denne helt spesielle dagen til å feire årets 17. mai. En dag som i 1814 ble markert med Norges grunnlov, som de fleste av oss viser sin respekt for ved å for eksempel gå i tog, mens noen andre har nok med å gå den lange veien fra senga og til hodepinetablettene på kjøkkenet, samtidig som vi hører hornmusikk som ubevisst presser seg inn gjennom de trange øregangene våre og dermed har en tendens til å blande sammen en god miks av bakrus og mentale hjerneskader.

Året 1814 ble et vendepunkt i norsk historie. Dette året gikk den dansk-norske helstaten i oppløsning etter nesten 400 år. Norge ble et selvstendig rike med egen grunnlov. Da året tok slutt, var Norge i personalunion med Sverige med en felles konge, men med en stor grad av selvstendighet, og med den frieste forfatning i verden på dette tidspunkt. Først i 1898 ble det lov å bruke flagget slik vi kjenner det, og i 1905 ble dette det offisielle norske flagget.

I 1864 var Bjørnstjerne Bjørnson ferdig med teksten til ”Ja, vi elsker dette landet”. Sangen ble skrevet til feiringen av 50-års jubileet for Grunnloven. 17. mai, grunnlovsdagen er hele Norges nasjonaldag. De fleste av oss feirer dagen ute i gatene, noen går i tog og de fleste spiser pølser og masse is, selv de som er langt eldre, enn barn. Gratulerer med dagen!Norge er det landet som bruker skattepenger på å flytte all egen etablert virksomhet ut av fedrelandet. Veiene bygget av krigsfanger slavearbeidre under denne krigen, staten etterpå mente den var med i, bom-penge bomber, folket ned av bøter og bompenger. Elendige skoler og skolebøker som ramler fra hverandre mens murpussen drysser ned fra taket, og astma og allergier blir et stadig større problem blant både barn og unge. Mer skatt og avgifter er svar for det hele. Sykehusene har lange køer av korridorpassienter. Kongeriket Norge har køer av folk som skal i fengsel. Landet renner over av penger fra Nordsjøen. Men du verden så stolte vi er av 17. mai Høyre skal ha avgifter der AP vil ha begge deler!


Herren klipper sine får, han flår de ikke!
Denne viktige livs visdom blir av noen lite påaktet!!!
Stater som blir omtalt som råstoffeksportør og høykostland betyr det i internasjonal terminologi å være en idiotstat. Staten har passert doskålen, vannlåset og parkert seg selv i septiken? VI SNAKKER HER OM EN IDIOTSTAT!
Media beretter at den kraftkrevende industrien blir subsidiert med kr. 750 000 pr arbeidsplass? NB: Hva gjør da ikke resten av virksomhetene som utøves i Norge?
Økonomisk frihet er alltid et ikke tema, hvorfor det?
Et land kan ikke kalle seg fritt før de slutter å tvinge folk til å betale skatt!
Så eventyrlige mengder råstoffer har dette landet, men ikke folket? Kun et fåtall eier og disponerer de eventyrlige fellesskapets verdier. Ingen i Norge trengte å gjøre noe overhodet, men hva som gjøres i hvert fall offentlig regi, det hører” fanden” til. I Norge som tidligere Sovjet.

Norges nye nasjonaldag er den 16. oktober (på stortinget i 1992) for da bestemte Ap, H, KrF og FRP i felleskap at Norge skulle ekskludere sin egen Grunnlov ifra 17. mai i 1814 og underlegge seg EU-lovverket med dekknavnet «EØS-avtalen» Vi ler så vi griner utav Norge og EØS, nede i EU.
atnorhe
17.05.2019 kl 09:21 155

"i et land der befolkningen er så fredsæl og endeløs tålmodig at nasjonens politiske og kulturelle intelligentsia regelmessig kan krenke og degradere landets norskættede innbyggere - vel vitende om at det ikke vil medføre så mye som en eneste, mikroskopisk konsekvens for deres yrkesmessige eller personlige omdømme".

Nettopp, og disse omstendigheter gjennom historien har vært årsak til gnister som har endt i ruiner.

Vi er på overtid, og da snakker jeg ikke om hva som er nedfelt i arbeidsmiljøloven.
.777.
17.05.2019 kl 09:32 148

I etterpåklokskapens lys kan vi kanskje spørre oss om vi hadde hatt det bedre sammen med danskene og svenskene enn hva vi har i dag?

Denne feiringen fremstår bare merkeligere og merkeligere jo mer man tenker over det, nå som vi er underlagt byråkratene i EU, og befolkningen tvinges til å betale for å bli byttet ut med navere fra Afrika og Midtøsten.

Skal man beholde fornuften gjelder det altså å tenke minst mulig, vifte med flagget, rope hurra, og dytte nedpå med is og pølser.

Gratulerer med dagen!
børst
17.05.2019 kl 11:25 135

Common sense is not so common, var det en som sa.