Svenskene mangler politifolk, hvorfor det?

Fjordgubben
17.05.2019 kl 12:33 674

https://www.dn.no/politiforbundet-i-sverige-vil-ha-norske-politifolk/2-1-605864


Svenskene mangler 7000 politifolk de neste 5 årene, og ser etter mulighet for å ansette norske politifolk fordi det visstnok er overskudd på disse i Norge.

Grunnen til at det er overskudd i Norge kommer selvsagt av at Erna og de andre idiotene har slått sammen en rekke politidistrikt for å «spare penger», rart det når statens utgifter vokser i rekordfart hvert eneste år.

Det som vil skje i Norge er at endel arbeidsledige politifolk reiser til Sverige, og når det etter noen år blir konstatert at kriminaliteten vil gå opp i Norge fordi sammenslåingen av politidistriktene vil slå dårlig ut vil man mangle politifolk i Norge.

Planlegging er noe dritt.
Slettet bruker
17.05.2019 kl 12:40 670

Dette er delvis en konsekvens av innvandringspolitikken. Når gjengkriminelle terroriserer bydeler og anarkiene blomstrer orkestrert av arabere, roper sosialistene om mer Politi. Når FrP svarer at man best forebygger slike samfunnsforhold med å begrense innvandring, blir sosialistene røde i toppen, og argumenterer for at dette er regjeringens ansvar. I følge sosialistene er det ingen sammenheng mellom innvandring og behovet for mer politi. Likevel vil sosialistene ha mer politi i problematiske bydeler med overvekt av innvandrere. Sosialisme er i sannhet en floskelbasert og uansvarlig og for øvrig utdatert politisk retning. Sosialismen hører hjemme på den politiske skraphaugen sammen med Kommunismen. Når sosialistene i AP blir realitetsorientert om konsekvensene av egen politikk drar de offerkortet og skylder på alle andre.
Redigert 17.05.2019 kl 12:49 Du må logge inn for å svare
Jomma123
17.05.2019 kl 12:46 670

Grunnen til at de mangler politifolk i Sverige er jo fordi det slutter så mange. De er redde for den utviklingen som har skjedd etter at Sverige har åpnet sine grenser og sluppet inn så mange kriminelle.
Hvor lysne norske politifolk er for og begynne der er jeg usikker på. Er jo foreløbig en helt annen hverdag borti der en her hjemme men vi kommer fort etter den standarden når en ser hva som skjer i stadig økende tempo her hjemme.

Politireformen skulle aldri vært gjennomført. Merker veldig godt her på bygda at kriminelle nesten har fritt spillerom. Nå kan det ta en time minst før politiet er her hvis det skjer noe da de må rykke ut fra Hamar eller Lillehammer. Da er kjeltringene over alle hauger.
Slettet bruker
17.05.2019 kl 12:46 668

Sosialistene skulle ta seg en tur til Sverige og snakke med vanlige mennesker der, om hvordan de opplever sikkerhet i hverdagen.,
og hvor mange jenter fra barnealder og oppver, som har blitt voldtatt av innvandrere. Tenker de ville fått en annen innstilling til innvandring.
Betonghue
17.05.2019 kl 12:48 666

Islam er bakteppet for politimangel i Sverige, Norge og Danmark ! Usikker på Finnland, der pleide den eneste asylturisten tidligere å få juling tre ganger om dagen !
Okke som, de idiot-politikere vi er belemret med, vil mye heller ha fart i moskèbyggingen enn trygghet for vanlige folk - eks. ved å ansette tusenvis av nye, etnisk norske politifolk !!
FORBY Islam, hatets, hevnens og voldens ideologi !!
Og send rasket tilbake til røysa de kom fra !!
nutellut
17.05.2019 kl 12:49 665

nei kem som vet ;-)
Slettet bruker
17.05.2019 kl 12:50 662

Hadde de i det minste utlevert hagle og ammo til alle innbyggerne i forbindelse med idiot-reformen, men de gjør jo det motsatte der også.
Slettet bruker
17.05.2019 kl 12:52 660

Av samme årsak som norsk politi er blitt beordret, til å bevæpne seg. Her i "folkestyret"?
børst
17.05.2019 kl 13:07 654

Når kriminaliteten øker i innvandringstette områder er det på grunn av rasisme og utenforskap, og sosialistene krever mer politi for å etterforske rasisme og høyreekstremisme.
atnorhe
17.05.2019 kl 13:51 642

"Sosialistene skulle ta seg en tur til Sverige og snakke med vanlige mennesker der, om hvordan de opplever sikkerhet i hverdagen.,"

Da ville de fått til svar at det er ingen problemer her. Du hører aldri en vanlig innfødt Svenske klage over noe som er relatert til innvandring.
polemiker
17.05.2019 kl 14:55 633

Svaret på hvorfor svenskene mangler politifolk er sammenatt av en rekke ting. Delevis skyldes det en totalt misslykket politireform som barndomskameraten til Löfven satt ut i livet. En blodrød sosialist uten et snev av erfaring fra politi eller rettsvesen. Dernest har man det faktumet at svenske ungdommer ikke lengere ønsker å være politi.

De ser ikke noe grunn til å bidra til å rydde opp i det multikulturelle helvete politikerne har påført landet med vitende og vilje. Folk vil ikke lengere bidra til å forsvare landet heller. Der har de nå sett seg nødt til å innføre verneplikten igjen. De har senket opptakskravene omtrent hvert eneste år i det siste, og har sågar fjernet kravet om å kunne lese og snakke svensk i håpet om at noen innvandrere vil søke seg til politi skolene.

De drømmer om å lokke til seg norske politistudenter, men det kan de vel bare glemme. Begynnerlønna for politifolk i Sverige er vel ca. 25.000.- i måneden (svenske kroner) . Arbeidsløse politifolk får mer på NAV enn dette her i landet. Politifolk som ennå holder ut rapporterer om en helt horribel arbeidshverdag. De blir spyttet på, kastet sten etter og skjellt ut på alle språk fra de muslimske landene. Om de får fakket noen, er det rett ut på gata igjen etter noen få timer. Er vel svært begrenset hvor lenge folk gidder å holde på med slikt.

Det som kanskje kunne vært mere aktuelt var å sende Telmarksbataljonen eller andre soldater med erfaring på hvordan slikt muslimsk avskum skulle behandles. For å få til det må de først innføre unntakstilstand i de mest utsatte områdene og deretter rensket opp i gjengmiljøene med hård hånd. Det er bare et tidspunkt før de blir tvunget til å innføre unntakstilstand og portforbud, men de burde heller gjøre det nå før situasjonen blir ennå verre.

Slettet bruker
17.05.2019 kl 19:12 609

Fordelen er at politiet får svensk erfaring når de kommer tilbake til Norge når de ikke lenger orker å være i Sverige.
Slettet bruker
17.05.2019 kl 20:03 601

Den norske politireformen er mislykket. Dette er villet globalistisk politikk fra det antidemokratiske styret.
I Sverige dreier ting seg nå. Det blir nok streng innvandringspolitikk snart. M+KD+SD nærmer seg 50 %
på gallupen.
atnorhe
17.05.2019 kl 20:56 594

Å fylle opp ordensmakten med innvandrere er en genial ide, som passer som hånd i hanske med Svenskenes øvrige politikk de siste årene.
Så vidt jeg har fått med meg, er Norske politisjefer også på jakt etter muslimer spesielt til politiskolen, siden de er hjelpeløs og livredd for å prøve å oppklare forbrytelser begått av disse kulturene.

Dette går helt sikkert bra, bare det blir mange nok av allah sine folk med makt over tåpelige etniske bleikinger.
polemiker
17.05.2019 kl 22:13 586

Vi vet vel hvordan det går når muslimer slippes til i politiet. Politiet i Norge og skandinavia er vel de minst korrupte i verden, men det blir det snart slutt på.
Redigert 17.05.2019 kl 22:14 Du må logge inn for å svare