SÄPO tar omsider grep og arresterer imamer i Sverige

polemiker
SWE 18.05.2019 kl 13:26 514

5 muslimer, hvorav 4 av dem kaller seg imamer, er nå blitt arrestert av Säpo. En tidligere terrordømt muslim er nå med på å arrangere en støtteaksjon for disse islamistene i Stockholm i dag. Han ble nylig sluppet ut av fengsel i Hellas og kunne returnere til Sverige. Der ventet ingen straffereaksjoner, men ble tatt i mot med åpne armer.

- Amer al-Hasani dömdes 2017 till 15 års fängelse men fick straffsänkning och släpptes nyligen.

Vi vet naturligvis at disse imamene og radikaliserte islamistene vil slippe ut på gata igjen om noen få dager. I Sverige har det bygd seg opp en massiv styrke av islamister nå. Antallet er 10-doblet på 10 år. Säpo har ikke engang kapasitet til å kartlegge dem, så det eksakte antallet er det ingen som vet. SÄPOs anslag fra i fjor var vel minst 2000, så nå er det trolig det dobbelte.

Dersom disse islamistene samordner seg, noe som mye tyder på at de gjør, vil de om kort tid være i stand til å etablere sitt eget kalifat eller IS stat i Sverige. Den svenske forsvarsmakten og politiet vil være sjanseløse til å slå ned et slik opprør. De kan vel på en god dag stille 3-4.000 mann med våpen, men disse ungdommene er hverken trent eller motivert for å kunne slåss mot superindoktrinerte muslimer.

I vanlig stil vil de starte med å ta kontroll over byer og tettsteder og holde befolkningen der som gissler. Fly, raketter, tanks og annet krigsmateriell vil hjelpe lite i en slik kamp. Svenskene kan ikke bombe sin egen befolkning, men det gjør gjerne islamistene. Den svenske hæren hadde blitt jaget på flukt av rabiate selvmordbombere, RPGer og automatvåpen.

De vid åpne grensene har medført en massiv import av våpen og krigsmateriell fra Balkan, så det er det neppe noe mangel på. Håndgranater selges for 200 kr. pr. stykk på gata i Malmø. Ukentlig blir det sprengt en granat og er mer vanlig enn under den tyske okkupasjonen i Norge.

Sosialistene har i åresvis bygd ned det svenske forsvaret og systematisk fjernet alle kritiske røster i ledelsen. Sist ute nå var vel generalmajoren Anders Brännström som fikk sparken da han advarte mot manglende forsvarsevne. Nå har de skjønt hvor stupide de har vært og er i nermest panikkmodus. De frir til Nato og leder selv oppbyggingen av en kriseorganisasjon innen EU. Tyskerne holder på med å bygge opp en egen styrke som kan settes inn i EU land på kort varsel. Svenskene har også inngått avtaler med de nordiske landene om utlån av deres politiressurser.

Spørsmålet er vel om det er tidsnok og tilstrekkelig.

polemiker
18.05.2019 kl 14:51 506

Sveriges største avis Expressen har nå endret seg radikalt den siste tiden. Nå blir stadig mer av stoffet lagt bak betalingsmur i nettutgaven deres. Det er i og for seg bare bra, da ferre vil lese disse løgnene og propagandaen deres. De få som gidder å tegne et abonnement er vel alle ferdig hjernevaskede sosialister, så det at de innfører betalingsmur vil redusere spredningen.

Tilsvarende har vi sett i Norge, hvor tilnærmet 100% av stoffet aMedias nettaviser kommer med er bak betalingsmur. Spesielt gjelder dette lokalavisene. Tidligere var jeg gjerne innom et par av disse lokale nettavisene, men nå er det ikke noe vits lengere. Kun reklamen som er gratis.

Ekspressen er vel kanskje skrekkeksempelet på hvordan en nettavis ikke skal se ut. Den har lenge vært en lidelse å klikke seg inn på, med flashende popups og reklame som dekker hele skjermen. Når man får ryddet vekk dette dukker det alltid opp en video som starter å spille av seg selv. Utrolig irriterende drittavis.

Litt formildende omstendigheter er at de nå faktisk begynner å bli litt kritisk til myndighetene og deres mangel på kontroll med hvem som slippes inn i landet. De liker spesielt dårlig at IS krigere og terrorister ikke blir tatt hånd om eller straffet slik det blir gjort i andre land. Her er historien om imamene som er blitt anholdt.
https://www.expressen.se/nyheter/terrordomde-amer-al-hasani-bakom-demonstration-till-stod-for-islamister/
atnorhe
18.05.2019 kl 15:26 498

" I Sverige har det bygd seg opp en massiv styrke av islamister nå."

Ja det har det nok, men de trenger ikke Massive styrker for å sette Sverige sjakk matt. I Frankrike var det to 2 terrorister, som ble jaget av 90.000 mann inkludert politi forvar og spesialstyrker, og Frankrike har hatt så vidt jeg vet unntakstilstand inn til ganske nylig, flere år etterpå,selv om det ikke var av restriksjoner for innbyggerne som sådan.
polemiker
18.05.2019 kl 16:18 489

Ja vi vet hva en liten gruppe på 10-12 personer utstyrt med automatvåpen og noen sprengladninger kan forårsake i et land. Hele Frankrike ble satt på hodet og en politistyrke 10 ganger større enn svenskene disponerer ble utkalt. Blomsterhandlere får en omsetningsvekst, folket gråter og politikerne kommer med "våre tanker går i første rekke til.." osv.

Nå har imidlertid islamistene helt uforstyrret fått mulighet til å rekruttere og vokse seg så store i Sverige at de snart kan danne sin egen stat. Dette er ikke noe jeg finner på eller som er en konspirasjonsteori, det er noe stadig flere islamistene åpent selv sier. Om utviklingen fortsetter som nå, vil det bli 4000 IS sympatisører i Sverige i løpet av året, og 8000 til neste år. Når opptøyene og krigen starter, vil Sverige bli som en svamp på hele Europas jihadister og titusenvis vil strømme til. Mange av dem med god trening fra Syria.

Det vil nok gå ennå noen år før opptøyene starter. Det vil trolig henge sammen med at samfunnsinstitusjonene bryter sammen en etter en. Den ene kommunen etter den andre vil gå med dundrende underskudd og må stramme inn på alt fra skole, helsevesen, sosiale ytelser og eldreomsorg. Dette ser vi allerede begynnelsen på . Trenger ikke være syrisk rakettforsker for å kunne fortse at dette bare vil eskalere ukontrollert.

Den svenske krona er på et historisk lavnivå i forhold til dollar, men de kommer til å få stadig nye bunn noteringer. Svenskene har allerede brukt opp halvparten av valutareservene for å finansiere asylsvindlere og IS krigere, så har ikke mye å stå i mot med støttekjøp. Boligboblen vil sprekke og titusenvis blir husløse. Staten må ta opp gigantlån og øke skattene. Velferden må barberes og man må finne frem suppekjelene.