Spennende Q1

Kagge
NANO 20.05.2019 kl 10:21 1738

Har sittet lenge i NANO, med opp og nedturer, men sjelden så lenge «sidelengs» som jeg kan huske.. og på så lave volumer vi ruller på.. Synes det er vanskelig å tolke noe ut av den siste perioden..

Nå har det vert noen kjedelige kvartalsrapporter for oss som liker litt spenning i det siste, så jeg tror ikke vi tåler en til? Så kan jo brudd med det kjedelige og forutsigbare være enten positivt eller negativt, så får vi se på torsdag..

Kjenner jeg er mer spendt en vanlig? Enten er NANO i rute, foran eller bak? I min verden er i rute eller foran, en positiv nyhet som bør styrke kursen, men er ‘’i rute’’ nok for øvrigheten?

Hva og hvordan tenker dere?
Slettet bruker
20.05.2019 kl 10:59 1671

Resultatet vil vise at bortimot halvparten av emisjonen på Nok 220 mill allerede er blåst bort.
Fra Sidelinjen
20.05.2019 kl 11:30 1615

Kan jo gjenta denne fra Q1-tallene som ble presentert i februar.
Hensikten med emisjonen i Q1 2019 var å sikre finansiering frem til verdiene blir synliggjort gjennom avlesningen av Paradigme, fortsatt forventet å skje i løpet av første halvår 2020. Med andre ord innenfor en periode på 7 - 13 måneder fra nå av. Avlesningen vil være avgjørende for om Betalutin blir en kommersiell suksess eller ikke. Bekrefter studiet det managementet allerede har uttrykt stor tiltro til, blir det et kjapt "Saynora" til de som ikke er inne på tidspunktet for avlesningen.

Oslo, 27. februar 2019


- Vi har sett god fremgang i 2018 for de viktige kliniske utviklingsprogrammene for Betalutin®, både som eneste behandling og i kombinasjon med rituximab hos pasienter med non-Hodgkins lymfom. Resultatene fra LYMRIT 37-01-studien, som ble presentert på ASH-konferansen i desember, bekrefter nok en gang den sterke kliniske profilen for to doseringsregimer som nå prøves ut i PARADIGME-studien. Den siste emisjonen har gjort det mulig for oss å trappe opp forberedelsene til fremtidig kommersialisering av vår viktigste produktkandidat, betinget av ferdigstillelse av PARADIGME-studien og godkjennelse fra regulatoriske myndigheter. Det kommende året har vi én klar prioritering; å sikre rekruttering av pasienter til PARADIGME, slik at vi når målet om å rapportere kliniske data i første halvdel av 2020, sier Eduardo Bravo, administrerende direktør i Nordic Nanovector.

Operasjonelle hovedtrekk for fjerde kvartal 2018

• Oppdaterte resultater fra fase 1/2 LYMRIT 37-01 viser at Betalutin® som engangsbehandling er effektiv og vel tolerert hos pasienter som har fått tilbakefall med lymfekreftdiagnosen follikulært non-Hodgkin’s lymfom (R/R iNHL) som rapportert på ASH-konferansen i desember

• Fremgang i fase 2b PARADIGME-studien med 69 (av 80-85) klinikker i 23 land åpne for pasientinnrullering (per 26 februar 2019) inkludert den første klinikken i USA

• Betalutin® oppnådde status som Promising Innovative Medicine (PIM) i Storbritannia (i oktober) for behandling av pasienter med follikulært lymfom (R/R FL) som har hatt tilbakefall eller har manglende respons. Anerkjennelsen kommer i tillegg til prioritert status (Fast Track) i USA (juni)

• Første pasient dosert i fase 1b Archer-1 studien med Betalutin® i kombinasjon med rituximab i andrelinjebehandling (2L) av pasienter med folikulært lymfom (FL) (november)

• Lovende resultater publisert på ASH, fra et forskningssamarbeid om utvikling av målrettet CD37 alfaterapi

Begivenheter etter fjerde kvartal 2018

• Omkring 222 millioner (26 millioner USD) (brutto) hentet inn i en overtegnet rettet emisjon som gir finansiering av produksjon og andre aktiviteter som en del av forberedelsene til kommersialisering av Betalutin®
• Jan H. Egberts, M.D. valgt til styreleder etter Ludvik Sandnes som varslet at han ønsket å trekke seg fra styret
• Dr Mark Wright utnevnt til Head of Manufactuting for å lede produksjonen av Betalutin® for kliniske studier og fremtidig kommersialisering, samt av målrettede CD37 produktkandidater fra selskapets utviklingsportefølje.

Finansielle hovedtrekk for fjerde kvartal og helår 2018

(Beløp i parentes = samme periode i 2017 dersom ikke annet er oppgitt)
• Omsetningen i fjerde kvartal var 0 (0,05 millioner kroner). Omsetningen for hele 2018 var 0 (0,3 millioner kroner).
• Totale driftskostnader i fjerde kvartal var 96,3 millioner kroner (102.0 millioner kroner). Totale driftskostnader for helåret 2018 var på 340.0 millioner kroner (316,8 millioner kroner).
• Driftsunderskuddet i fjerde kvartal beløp seg til 87,7 millioner kroner (87,6 millioner kroner). Driftsunderskudd for 2018 var 336,8 millioner kroner (295,6 millioner kroner).
• Kontantbeholdningen ved utgangen av desember 2018 var 440,1 millioner kroner (756,6 millioner kroner).

Fremtidsutsikter

Nordic Nanovector har som mål å bli ledende innen målrettet behandling av hematologiske kreftindikasjoner. Selskapet søker å nå målet ved å utvikle, produsere og kommersialisere innovative behandlinger for å imøtekomme store, udekkede medisinske behov og forbedre eksisterende kreftbehandlingen.

Betalutin® som er selskapets ledende produktkandidat, har en veldifferensiert, konkurransedyktig klinisk profil for follikulært lymfom for pasienter med tilbakefall og manglende respons (R/R FL). Dette er basert på de lovende resultatene fra den kliniske studien LYMRIT 37-01 fase 1/2. Den avgjørende fase 2b PARADIGME -studien med Betalutin® i tredjelinjebehandling av R/R FL pågår med mål om å rapportere kliniske data i første halvår 2020, med påfølgende søknad om markedsføringsgodkjennelse i løpet av 2020.

Nordic Nanovector har som mål å maksimere verdien av Betalutin® og andre CD37-målrettede muligheter gjennom alle faser av FL og NHL og i andre hematologiske kreftindikasjoner.

Selskapet har sterk tro på at Betalutin® kan bli et attraktivt og anvendelig behandlingsalternativ, som basert på grundige markedsundersøkelser har potensial til å bli en kommersiell suksess.

Selskapets kontantbeholdning er forventet å være tilstrekkelig frem til de kliniske dataene for PARADIGME-studien foreligger i første halvår 2020.
Kagge
20.05.2019 kl 13:32 1435

Ja, og om det i Q1 rapporten fortsetter i denne takten er vi i rute, og det bør mottas positivt, mener jeg. Men føler stemningen på HO forventer mer?

Hvor går kursen på torsdag gitt fremdrift som skissert i q4?
Fra Sidelinjen
20.05.2019 kl 13:44 1407

Stemningen (blant de mest ivrige på HO) er at ledelsen er udugelig, de klarer ikke å innfri på egen guiding, konkurrentene er bedre enn NANO, de brenner penger og evner ikke å skape aksjonærverdier. I tillegg er det meldt at det ikke vil komme noen triggere innen to - tre år.

Vel, hvis Paradigme holder tempoet det skal med innrullering, det samme med DLBCL (innrullering for Lymrit 37-05 med påfølgende avlesning allerede 2 halvår 2019), så er det veldig, veldig mange som har tatt feil. Og hvis mange har tatt feil, og det har sendt kursen kraftig i utforbakke siden høsten 2018 (kursen toppet på 89 kroner), så skal vel aksjen reprises noen titalls kroner opp.
Kagge
20.05.2019 kl 14:23 1342

Nå tror jeg jo ikke de nevnte meddebattantene sitter på verdier som i utgangspunktet skal rokke mye med kursen, enten de har bommet eller ikke, men la oss håpe noen som sitter på gjerdet får bekreftende kjøpssignaler på torsdag ?
Kagge
20.05.2019 kl 14:34 1324

Jaja, på de siste dagers volum kan vel mange gjøre utsalg på prisingen må jeg erkjenne ?