DV og ML. Det gjelder å skjønne konseptet.


* Kollektiv mobbekampanje ?
* Trollmann ?
* Krav om frasiing av prinsessetittel ?
* Strålende ekte gjensidig kjærlighet og tvillingsjeler ?
* Ber pressen gå i seg selv.
* X ytterligere varianter.
* Eller rett og slett en rigged FFO ? Med SVFZWO behind.

I Per Sandberg saken med Letnes og Iran, så bommet vi. Letnes var ikke en iransk påsatt honningkrukke og agent. Men det så i starten rart ut.

Men denne gangen med DV så søker vi å finne ut hva som foregår.
Redigert 20.05.2019 kl 22:11 Du må logge inn for å svare


Ifølge eksperter er menneskene på bildene en gruppe svake, desperate sjeler som har blitt frarøvet kr. 595 til dette sjarlatanparet. Lurer på hva folk mener om å bli omtalt slikt.

https://www.aftenposten.no/norge/i/QowBlW/Mrtha-Louise-ba-om-handsopprekning-mot-pressen-under-sjaman-arrangement

Eksperter vet ofte lite men
Hvis du betaler kr 596 for det , så vil du føle deg ekstra unik-klok om du får omtale som ikke helt fatter hvor overnpå det er å forstå dette for en så god pris.
Altså kritikken styrker de betalende og prisen ble bare enda bedre invistering. Jo flere som ikke forstår det jo mer er det verdt for da blir du ikke usynlig stakkars. mange små trenger noe veldig sært av den grunn og det skal vi unne de svakeste av de svake blant oss..og særlig kommunister av ymse pol-varianter potte tett men små, det skal vi unne steigan sauene bak for lang og slitsom ML usa hat bevegelse med Skam bodsjia og det hele på repertoiret men steiganXkown 96 rata ta USA må få klovne som x96 kommunist som sitt siste sukk, men Påll pong pill har tapt seg den kommunistgreia har blitt for tullinger for å si det slik. 0 iver ørken brahmani x 96 kommunist er parodi p\ skambodsja dager.

Det er slik det virker, vi ler og det løfter lømmeboken som sjamatisk endevendes og du betaler fort på autovipps.


first they ignore
lol is next
and THEN får du høre det

da går overbevisningen i taket og lommeboken fiskes opp fra baklømmen.
Redigert 22.05.2019 kl 04:15 Du må logge inn for å svare

People get financially and emotionally ripped at such events. They invest not only money, but also put their vulnerable emotions and their hopes into a short-lived feel-good happening - that eventually leave them with less hope than they invested.
Mentor
22.05.2019 kl 08:09 138

Møtene er bortkastet tid, penger og følelser. Det er nesten bare skruller som går på de møtene og de klarer ikke engang fortelle oss hva de handler om. Nå vet vi de handler om Märtha og Dureks interne følelser og livshistorier. Det er bare det at vi kan lese om dem i Se & Hør.