Durek Verrett - norske myndigheter må stoppe kvakksalveriet NÅ!


"Den omstridte sjamanen hevder på LinkedIn at han jobbet med kreftsyke barn på Israels fjerde største sykehus.
Nettavisen har vært i kontakt med Assaf Harofeh Medical Center (som endret navn til Yitzhak Shamir Medical Center i 2017) og spurt dem om de har hatt et ansettelsesforhold til en person ved navn Durek Verrett eller Derek Verrett i tidsperioden mars til mai i 1998, og hvorvidt sykehuset har en praksis med å ansette sjamaner.
- Jeg har undersøkt med HR-avdelingen. Beklager, men de fortalte meg at det ikke var noen med dette navnet som jobbet i vår institusjon i mai i 1998, sier talsperson ved Shamir Medical Center (Assaf Harofeh), Michael Ganor, til Nettavisen."
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/israelsk-sykehus-avviser-at-sjaman-durek-jobbet-for-dem/ar-AABFNOL?ocid=spartanntp

Når skal SLOTTET forstå at prinsessen er utsatt for en lystløgner og sjarlatan av rang? ALLE VARSELLAMPER LYSER!
Redigert 23.05.2019 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
triki
21.05.2019 kl 22:29 2551

Kongen er vel satt i sjakkmatt er talen han holdt i en park.
brahman
21.05.2019 kl 22:54 2536


Hentet fra Dagbladet nå :

"Saksøker beskriver hvordan han begynte å søke spirituell rådgivning fra Verret i begynnelsen av 2010. Da skal Verret ha bodd sammen med sin davætrende mannlige kjæreste og en annen mannlig samboer. De fire utviklet et vennskap og bestemte seg for å bo sammen i et "spirituelt fellesskap".

(...)

" Verret og kjæresten skal ha kranglet svært høylytt og ofte så sent som til klokka tre, ifølge søksmålet. De skal ha fornærmet hverandre, ødelagt gjenstander og smelt med dører."

I
Mentor
21.05.2019 kl 22:57 2533

Märtha Louise er mulig offer for kjærligheten som gjør mennesker blinde, men siden hun har ekstra evner burde hun sette dette forholdet nesten har laget en stats-skandale.

Det er da mitt standpunkt hele veien at prinsessen er utsatt for en lurendreier! Ikke bare er han profesjonell sjarlatansjaman, men han er så åpenbart homofil! At han klarer litt royal sex i strid med sin legning, vil ha begrenset varighet. Det ender med forferdelse. Nå ser vi fra dette søksmålet mot ham at han er svært vanskelig i en oppbruddssituasjon.

Märtha burde kastet lurendreieren ut på dagen - og brukt de gjenstående seansene til å komme med en beklagelse for sitt publikum, sin familie og det norske folk. Så kunne hun ha godt av en liten timeout etterpå - ikke California eller Haiti - men kanskje Modum Bad eller tilsvarende?

"Märthas kjæreste anklaget for trusler, trakassering og «svart magi». Kjæresten til prinsesse Märtha Louise, Durek Verrett, og hans mannlige ekskjæreste ble i 2011 saksøkt for å trakassere og true med drap og svart magi."
https://www.dagbladet.no/nyheter/mrthas-kjaereste-anklaget-for-trusler-trakassering-og-svart-magi/71088856

Riktig en godklump, denne sjarmøren! Drapstrusler og greier. Jeg regner med det var hans indre jaguar som herjet litt vilt...

"Saksøkeren kjøpte en luksusvilla i nabolaget i Hollywood Hills og avtalte at de tre andre skulle være leieboere.
Problemene skal, ifølge søksmålet, ha startet umiddelbart etter at de fire flyttet inn. Ifølge saksøker skal Verrett og kjæresten ha begynt å okkupere fellesområdene i huset og presse saksøker og den tredje leieboeren ut. Det skal ifølge søksmålet ha skjedd gjennom «verbal og følelsesmessig dominans» og «manipulering». Dette skal blant annet ha foregått ved at de «skrek høylytt» og fornærmet saksøker og den tredje leieboeren foran gjester de hadde på besøk.
Verrett og kjæresten skal ha kranglet svært høylytt og ofte så seint som til klokka tre, ifølge søksmålet. De skal ha fornærmet hverandre, ødelagt gjenstander og smelt med dører. Både saksøker og den tredje leieboeren skal ha forsøkt å løse problemene med husmøter uten at oppførselen til Verrett og kjæresten endret seg. 22. august 2011 skal huseieren omsider ha gitt beskjed til Verrett og kjæresten om at de måtte flytte ut innen 30 dager. Da skal situasjonen ha gått fra vondt til verre."
Redigert 21.05.2019 kl 23:47 Du må logge inn for å svare

Dette søksmålet har jeg bare hørt såvidt om her på tråden.
Poenget mitt er at ML antagelig har blitt utsatt for noe mer enn lurendreieri fra bare Durek. Dette kan være et organisert
tilnærmelsesattack.
Så la ML få trekke pusten. Gi henne litt tid til å takle dette. Et tilbaketog kan vanskelig skje på halvtimen liksom.
Enig i at hun burde reise et sted og slappe av etterpå.

Det er nesten så man kan lure på om all denne støyen er satt igang som støyskjerm for noe annet.
F.eks. at det kan ha vært den kinesiske stat som stille og rolig kjøpte norges nest største fergerederi
uten at noen skjønte bæret. Dermed infiltrert seg inn i norsk fergeinfrastruktur. Og fått kloa i norskutviklet
ELferge og Hydrogenferge.
Og dette for småpenger. Dette er jo meget alvorlig egentlig. Det er sånt vi ikke vil at skal skje. Det er
begynnelsen på skumle ting. Før har de kjøpt Elkem. Ekornes og sikkert andre ting. Wake up !!!

Vi skal ikke være lykkelige over å få solgt fisk. Kina skal være lykkelige over å få kjøpt fisk. Fisk får vi
solgt okke som. Hele verden er på kjøpern.

Vi må ha bedre fiskerioppsyn, og mer kystvakt. Alle norske fiskesoner må voktes og forvaltes godt.
Redigert 22.05.2019 kl 00:24 Du må logge inn for å svare

Har ikke fulgt med så nøye, men begynner så smått å forstå
alvoret og at Märtha kan være skikkelig ille ute for tiden.
Ser ut til at han kan være en liten psykopatfan denne Durexen.
I så fall er det bare å håpe på at hun blir ivaretatt før hun mister
både fotfeste og grepet på virkeligheten.
Og det siste de skal gjøre er å true henne med tittelen


Enig i at det siste noen skal gjøre er å true henne med tittelen.

Hun brukte vel også tittelen under Engleskolen ?


Javisst.
Har iallfall aldri vært på tale å frata henne tittelen.

Vi må gi henne litt tid til å avklare ting her.
Det ser ut som hun er rundlurt.

Under denne støyen er det sannsynligvis den kinesiske stat som har kjøpt norges nest største fergerederi.
En inngripen i norsk infrastruktur som ikke skulle skjedd.

fy-flate-for-fjott
Puss gebisset og gå å lægg dei
22.05.2019 kl 01:36 3925

Reset har publisert et referat fra Martha L og Shamanens opptreden i Kjøbenhavn som er verd å lese, referenten er ikke nådig i sin beskrivelse.
https://resett.no/2019/05/21/prinsessen-og-sjamanen-en-seanse-jeg-ikke-ville-unne-min-verste-fiende-a-overvaere/

Down to business: https://www.dreshare.com/shaman-durek-verrett/

Vi har å gjøre med en fyr som hvis det stemmer har graduated fra high-school, altså har fullført videregående. Så hevder han å ha utdannelse fra noe som kaller seg National Holistic Institute i en luguber bydel i LA. Dette er en massasjeskole som må 2 år tilbake for å finne en fornøyd øvelsesklient, de to øvrige som listes, sier bl.a.:
1) Management has no regard for long term customers. Cold behavior towards customers…
2) Had high hopes during my first visit, but was greatly let down.

Finansielt har vi å gjøre med en 44 år gammel mann som ennå ikke har klart å skaffe seg egen bolig, og som ble saksøkt av sin tidligere utleier for skal vi si... manglende boevne. Hans Net Worth (formue) var i går oppgitt til å være "under revision" for 2017, endret i dag til "under revision" for 2019 (noen oppdaterer desperat?). Salary, Income, earnings per month: "Will update".
Altså, "Stay trygda!" som vi sier her på berget!

Så til Contact Details. Office address: Will update (ingen kontoradresse = ingen business; det gjelder i USA som i Norge).
Official website: None. Home details: Not known. Mobile or phone number: Will update. Email address: NA (not applicable).
Hans fantastiske celebre sjaman-business er altså ikke-eksisterende!!!

Han står fortsatt listet med å ha jobbet med kreftsyke barn ved Assaf Harofeh Medical Center i Israel - Nettavisen tok kontakt med sykehuset og avslørte i går at han ifølge sykehusets HR-registre aldri har vært ansatt der.

En slik svindler roter altså en prinsesse seg bort i - og hun er listet hele 10 ganger på denne nettadressen! NOE SÅ FLAUT!

Vårt kongehus er totalt diskreditert etter dette. Det er gode grunner til at folk er (respektfullt) tilbakeholdne med å omfavne fremmede og integrere dem i business og privatliv (for det er dét integrering betyr). Å be om noe annet er ikke bare naivt, men direkte galskap! Det er ikke diskriminering å være skeptisk til fremmed kulturer; vi er da skeptisk også til nordmenn før vi kjenner dem og vet hva de står for. Det handler ikke om hudfarge, men om å verne seg og sine mot fare. Kongefamilien bør ta en Lesson learned når slike svindlere har vært invitert til Slottet - mye er nå ødelagt - og skandalen rammer hele det norske folk!
Redigert 22.05.2019 kl 08:15 Du må logge inn for å svare

Hvorfor har han oppdatert ovenstående nettsted med all info om prinsessen når han har sin egen nettside som han ikke linker på ovenstående nettsted? Er hun bare en event han har tenkt å kvitte seg med etter at de har tjent en bitteliten årslønn hver på denne turneen? Hun tror og sier jo at de to skal drive business SAMMEN! Hun er ikke nevnt en eneste gang på han nettside annet enn listet som en event… COINCIDENCE?

https://shamandurek.com/
atnorhe
22.05.2019 kl 10:25 3858

https://www.dagbladet.no/nyheter/mrthas-kjaereste-anklaget-for-trusler-trakassering-og-svart-magi/71088856

Han er ikke bare en ufyselig kvakksalver og sjarlatan, men han er også en bølle som truer med svart magi for å oppnå fordeler.
Martha må taes hånd om av voksenperson, og denne voodoo prinsen må ut av kongerike og tilbake til sine røtter og drive med sin svindel der den er akseptert.
For en gangs skyld får jeg bitte litt sympati med kong Halal, selv om han hyller vepsebol og multi-dill-dall som "ekte Norsk" kultur.. Martha må ha hentet inspirasjon i fra den siste talen hans. Sånt sett har han seg selv å takke for denne uholdbare situasjonen kongehuset er havnet i
convert
22.05.2019 kl 10:34 3847

Tullingen (Kong Halal) som jevnlig priser multikulturen, blir rar i trynet sitt når han selv får merke konsekvensene av den. Håper denne svindelsaken kan lede frem til at hele kongehuset avvikles. Et Norge med pk-ekstremist Haakon Magnus som konge og alenemoren fra Slottsparken som dronning, blir rett og slett for meget.
dirken
22.05.2019 kl 10:46 3839

Jeg har bare fulgt denne sjarlatanen med et halvt øye, men er det noen av MSM avisene som har vært noenlunde kritiske til dette utenom Dagbladet? Eller er VG, Aftenposten, NRK osv like servile kongetro rævsleikere som alltid?
22.05.2019 kl 10:54 3831

Vet ikke, har ikke sett aviser i dag.

https://www.dagbladet.no/nyheter/mrthas-kjaereste-anklaget-for-trusler-trakassering-og-svart-magi/71088856

Et skikkelig prakteksemplar prinsessen har funnet seg......

Om Dirken skal lese om kongehusets bravader så må han nok holde seg til antimonarkiets sverddrager Dagbladet ja:-))
Redigert 22.05.2019 kl 11:30 Du må logge inn for å svare
Daniel_K
22.05.2019 kl 11:32 3817

Shaman Durek = Havfruens nye hobby :-)

Før var det Hadia, og før det Grande. I tillegg til muslimer som alltid skal hates.


"Hadde det ikke vært for den nyreligiøse overbygningen, kunne det like gjerne vært Petter Northug som snakket om hvor mye han driter i janteloven. Det er lett å kalle det svada og floskler. Men det er ikke nødvendigvis hårreisende dårlige råd. Det kan neppe kalles skadelig - bare selvinnlysende og noe overprisa." https://www.dagbladet.no/kultur/er-det-slik-det-foles-nar-atomene-snur/71099867

Må bare leses! Men jeg er ikke like sikker på at det er helt ufarlig.

Jeg har forsøkt å tyde sjamanens symbol, bestående bl.a. av wicca kultens "quartered circle" og annet satt sammen til et (vakkert) symbol. Da er vi på satanistisk og farlig grunn. Ingen må tro det er uskyldig å manipulere andre mennesker, og symbolene spiller en viktig rolle. A False Teacher is One who presumes to teach in the Name of the Lord when God has not sent him.

Starhawk's (founder of the "Covenant of the Goddess") formula for magic and spells. She taught her followers:
"To work magic is to weave the unseen forces into form, to soar beyond sight, to explore the uncharted dream realm of the hidden reality... to leap beyond imagination into that space between the worlds where fantasy becomes real; to be at once animal and god... Spells and magic require the combined faculties of relaxation, visualization, concentration, and mental projection... To cast a spell is to project energy through a symbol."

Ligner på hva vi ser fra Prinsessen og Shamanen?

Old occult teachings -- once hidden behind closed doors in secret societies and mystical brotherhoods -- have gone mainstream.
Yet, few recognize their dark, occult nature or the forces behind their timeless formulas. We cannot afford to be ignorant any longer. To avoid experiencing evil, we need to discern the evil.

"The purpose of all rituals in ceremonial magic is to unite the microcosm with the macrocosm to join God, or gods when invoked, with the human consciousness. When such a supreme union is achieved the subject and object becomes one. This is because the magician feels that he is consciously in touch with all elements of the universe, therefore, he can control them."

"When feeling unison with the universe the magician knows he has reached his Higher or True Self because he has attained mastery of himself and the universe. Thus he...receives the power of the superiors and of the inferiors.' Therefore, he 'hast the glory of the whole world."

This is a devious lie! But it's a message that Satan, masquerading as an "Angel of Light," has used to deceive God's people since the beginning of time.

Vi må ikke tro at dette er religiøse villfarelser. Hegel, filosofen og historikeren som var influert av Marx, og som har vært så betydningsfull for kommunismen og senere vestlig tenkning, var også okkultist. Han utviklet en verdensforståelse han kalte dialektikk (tese, antitese, syntese).

Why would our nation, so richly blessed by God, embrace the occult? What caused this amazing change in values? How could it happen so fast?
Actually, our nation had already been "softened up" by the 1960s when the rising rebellion against God erupted into public view. The century-old pursuit of social solidarity based on Georg Hegel's occult philosophy and consensus process had been an effective tool for change. Hegel's 19th century pattern for "group thinking" denied God's absolute truths and trained people to adapt to "continual change" and group consensus.
By year 2000, it had been embraced by schools, corporations, community organizations, mainline churches and political structures across America. Through the global media, people around the world have caught Hegel's vision of spiritual synthesis -- an enticing blend of spiritual illusions and practices that appeal to our capricious human nature. Hegel studied alchemy, Kabbalah (also caballa, kaballa, etc.) and theosophy.

Considering Hegel's occult connections, it's not surprising that his teachings would undermine Biblical faith and all opposing facts. Nor is it strange that the postmodern generation has been largely immunized against genuine Christianity. After all, Hegel's revolutionary dialectic process was the center-piece of Soviet brainwashing. It effectively purged God's unchanging truths and filled the vacuum with evolving "truths" and enticing dreams.

While Communist leaders embraced Hegel's process, they ignored his occult beliefs. In contrast, the Western world began to restore those pagan roots long before revolutionary baby-boomers began shouting their demands for sensual freedom and earth-centered spirituality.

As the old moral and spiritual boundaries were torn down, the mainstream media preached tolerance and acceptance of all kinds of forbidden thrills. Before long, occult secrets emerged from their centuries-old closets and claimed their place in mainstream entertainment. https://www.crossroad.to/articles2/2003/occult-rpg.htm

Spredningen av disse tankene leder oss til FN, bl.a. via norske Berit Kjos (a respected researcher, the author of many books and magazine articles, and a concerned parent (and grandparent) who has extensively studied religious trends, today’s social changes, the roots and branches of the United Nations, the rising worldwide management system, and—most alarming of all—the transformation of the church.
As a registered nurse, she was interested in methods of healing but soon discovered that the occult powers found in New Age methods brought bondage instead of true healing.

Så hva er det Märtha uten å være seg det bevisst EGENTLIG gjør oss oppmerksom på fra Bilderberg/NWO kongehuset?
Redigert 22.05.2019 kl 11:47 Du må logge inn for å svare
dirken
22.05.2019 kl 11:51 3801

Kan du drite i å blande NWO/Bilderberger osv inn i dette?
Jomma123
22.05.2019 kl 11:58 3797

Jammen litt av en sjarmør prinsessa har fått tak i.

https://www.dagbladet.no/nyheter/mrthas-kjaereste-anklaget-for-trusler-trakassering-og-svart-magi/71088856

Hvor lenge er prinsessa villig til og dele han med hans behov for menn?

Jeg har tvert imot utredet "denne suppa" for dere!

Märtha er ikke uten sammenheng til samfunnet rundt henne. Prøv å forstå hva jeg skriver!

( Berit Kjos, ja jeg har hørt flere intervjuer med hun. For eksempel om boka "Brave new schools": "Brave New Schools shows how the goals of education have been turned upside-down. Socialization--learning global beliefs and values and politically correct behavior--have replaced academics as the main outcome of education." )

Det har nok ikke vært lett å vokse opp som ordentlig prinsesse. Ber for henne!
Redigert 22.05.2019 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
Mentor
22.05.2019 kl 15:16 3747

Forholdet mellom prinsessen og sjamanen er her og nå. Det er mulig dette ikke varer når glørne ebber ut og limet tørker ut. Märtha Louise sin rolle i samfunnet er ikke uten betydning selv om hennes tittel nå ikke betyr mye etter siste virksomheten med sjamanen. VI ser i korte glimt kongen bli surere og kronprinsen muttere. De vil ikke engang svare nå. Slottet skjelver i grunnmurene og kongeriket er rystet av den største skandalen i manns minne. Erna Solberg tar ikke på seg saken og det er påfallende hvor få om ingen som tar ansvar. Da nærmer det seg voldsomt en folkeavstemning og nå er det ikke snakk om hvor mye sjamanen har vunnet i kongeriket. Det handler om hvor mye som er tapt. Alle eventyr slutter dessverre ikke godt

https://popculture.com/celebrity-couples/2019/05/18/jeremy-meeks-hot-felon-photographic-proof-chloe-green-relationship/
"Hot Felon" Jeremy Meeks' heart is still in Chloe Green's custody. The couple shared a photo together proving that they're still crazy about one another amid rumors they'd split.

Meeks, 35, posted the photo on his Instagram page, confirming that he and the Topshop heiress were "still very much in love." In the image, the model and Green can be seen cuddling close to one another

Storting og regjering sørger nok for at vi aldri får en ny folkeavstemming om monarki i likhet med den vi hadde i 1905, dertil gir kongelig kontakt for mye prestisje for dem. Det var en STOR feil av den norske eliten å hente en dansk prins som Norges konge. Norge har aldri hatt adel, aldri anerkjent noen elite, og begge deler er svært unorsk. Vår kultur skiller seg slik svært mye fra den svenske og den kontinentale danske.

Vi skulle om noe ha valgt vårt statsoverhode fra folket, og da ville vi forstått galskapen i arvemonarki og heller blitt republikk. Gamle norske konger sto alltid i strid om kongemakten, og den gikk sjelden fra far til sønn uten omkamp - nesten som et presidentvalg - bare med sverd. La oss fjerne denne unorske innretningen et monarki er, vår etteraping etter adelsberikete naboland, og bli Norge igjen! Folket skal avgjøre (ved valg) hvem som skal være statsoverhode, og det må gjøres fortjent igjen hvert fjerde år, så vi kan bli kvitt uønskete personer som ikke tjener landets og nordmenns beste.
Mentor
22.05.2019 kl 17:28 3715

Man skal virkelig aldri si aldri. Forøvrig enig med dine synspunkt Havfruen. Man ser likevel på kong Harald og kronprins Haakon at de er i ulage og kroppsspråket deres avslører alt. Selv tror jeg monarkiet overlever denne fasen og de finner en god avslutning på Märthas herjinger i det siste, men en dag vil dets rolle igjen komme i en spørsmålstilling som gjør valg aktuelt. Denne tullet episoden med sjamanen overlever trolig det norske kongehuset (dog ikke 100,00% sikker)
Thinky
22.05.2019 kl 18:24 3693

Jeg var ikke en person i voksen alder som levet omkring 1905, så dette er vanskelig for meg å ha noen bastant mening om.
Vi har vært sammen med både Danmark og Sverige tidligere. Så at et fritt og uavhengig Norge fra 1905 ble besatt med et
monarki, tror jeg var skandinavisk riktig. Hele Skandinavia har nok hatt fordel av at alle de tre skandinaviske landene siden
1905 har vært monarkier.
Det norske samfunnet var neppe modent for å bli republikk i 1905. Du er litt historieløs her Havfruen etter min mening. Det
må heller ikke glemmes at Dronning Maud var datter av Kongen av England.

Jeg synes man nå drar ting forlangt pga. episoden nå med ML kun siden 13 mai. Dvs. i 9 dager.
Om kongehuset kommer på gyngende grunn så er det pga. helt andre ting enn dette her. Men ikke
la oss debattere sånt nå.

Det bør avklares i hvilken grad Sjamanen har rundlurt ML. Og ta ting derfra.
Jeg synes det var ille at norges nest største fergerederi sannsynligvis forsvant til Kina under denne støyen.
Ingen har snakket om det. At sånt kan skje ubemerket bør alarmklokkene settes på for.

For meg ligger for første gang folkeinitiert og folkegodkjent ny valglov nærmere enn det Havfruen tar opp.
Redigert 22.05.2019 kl 18:32 Du må logge inn for å svare

Så var han visst ikke sjaman likevel - bare en helt alminnelig motivator! Lilly Bendriss kan ikke bruke han, men synes han var flink til å minne folk på sånt vi har godt av å bli minnet på, og Zahid Ali og Shabana Rehman synes også det var koselig uten å ha sett noe sjamanisme.

Var det laget spesielt og nedtonet opplegg for hovedstaden, tro? Gjeeesp!

Eller...??? Gud-forby! Næææ - det ække muulig!

Kan Lilly Bendriss og Zahid Ali være BETALTE AKTØRER, plantet i showet for å uttale seg til media???

Vi vet jo at der kongeparet omgir seg med nobiliteter, så omgir kongebarna seg med celebriteter (kjendiser).

Skal man tolke ansiktsuttrykkene til både Zahid Ali og Lilly Bendriss da de ble intervjuet av Nettavisen, virket de begge svært ivrige etter å bli intervjuet, litt lure smil i munnviken, og veldig... skal vi si... ferdigformulerte - både FØR og ETTER showet.
Og de sa selvsagt AKKURAT det som kunne hjelpe Slottet med omdømmet.

LB kunne avkrefte fra "faglig hold" at noen form for sjamanisme ble utøvd, og ZA kunne fortelle mobbepressen og mobbefolket at dette ikke var det spor morsomt, bare en god opplevelse! Jadda, det er nesten så det er litt for vakkert og velregissert dette!

Verken Märtha eller Durek ville uttale seg - var det for ikke å snuble i "de profesjonelle opinionsdannernes" uttalelser?
Smart og listig trekk! Der ble "mobberne" i folket og i media satt ettertrykkelig på plass!!! ;-)))

Lilli Bendriss fra TV-serien «Åndenes Makt» og komiker Zahid Ali var blant dem som troppet opp for å se Märtha Louise og kjæresten holde foredrag i Oslo. - NTB
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/05/22/195580078/komikere-og-klarsynte-pa-plass-for-a-se-prinsessen-og-sjamanen

Hvorfor valget falt på akkurat disse to? Her er det åpenbare og nesten litt skuffende enkle svaret:

Blant dem som kommenterer prinsesse Märtha Louises Instagram-innlegg er Lilli Bendriss, Mia Gundersen og Harald Rønneberg. - Go girl go, skriver førstnevnte, etterfulgt av tre røde hjerter. …
https://www.dagbladet.no/kjendis/slik-gratulerer-de-mrtha-louise-og-kjaeresten/71071321

Harald Rønneberg kunne ikke brukes, for alle vet at han er personlig venn av prinsessen, men kanskje denne kan bookes?:
Zahid Ali Foredrag - Book raskt og enkelt hans foredrag - Zahid Ali bookes av Athenas.
www.athenas.no/Zahid_Ali

Bendriss lot til og med den VENTENDE taxien (hvem hadde bestilt taxi til akkurat showet sluttet - så Bendriss kunne komme seg unna straks etter å ha liret av seg sine beroligende "reaksjoner" til pressen - og hvordan visste Bendriss at dette var hennes taxi og ikke noen andres?)

Vi kunne alle se hvordan Ali nesten litt uforskammet avbrøt og presset seg frem foran en forundret Shabana Rehmann (som trodde HUN ble intervjuet også); det var altså så utrolig viktig for Ali å få sagt sine ting (les: han var betalt for å si akkurat det han skulle si og han måtte få sagt det)!

Jeg beklager KONGEHUSET! Og hvordan jeg vet? Ha ha ha, jeg har 'tappet' inn i hovedstadens "felles bevissthetsfelt" (ref. C.G.Jung, men kall det gjerne en "sjamanistisk reise" eller "besøk av engler") og funnet denne informasjonen!

Der røk min siste respekt: "Don't ever stop your 'enemy' in the process of destroying himself"- Sun Zsu.
Redigert 23.05.2019 kl 07:27 Du må logge inn for å svare