Huawei vil erobre verden. Brorparten av verdens befolkning-


er alle andre steder enn i USA, og Europa så det er sagt.

Huaweis grunnlegger sier amerikanske politikere undervurderer selskapets kapasitet og at utestengelsen fra USA ikke endrer ambisjonen om global vekst.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/05/21/195579498/huaweis-grunnlegger-sier-usa-undervurderer-selskapet

Google lukker døren for Huawei: – Ledd i økonomisk krigføring mot Kina
Handelskrigen mellom USA og Kina sprer seg til lommene til mobilbrukere i hele verden, nå som Google kutter samarbeider med Huawei, mener BI-professor.
https://e24.no/utenriks/usa/google-lukker-doeren-for-huawei-ledd-i-oekonomisk-krigfoering-mot-kina/24625186

Huaweis fremgang sterk fremgang skyldes produktutviklingen. De har nå svært gode og billige mobiltelefoner og annet utstyr.

Men det viktigste er at deres nye teknologi blokkerer vestlig overvåkning, slik tilfellet har vært tidligere. Vesten mister vesentlig tilgang til informasjon som de hadde tidligere gjennom det gigantiske overvåkningssystemet «Five eyes». Dette systemet kjenner få i vesten til. Vår frie presse informerer ikke sin egen befolkning om slikt. Også det er påfallende. Det er ingen tilfeldighet at kravene om boikott av Huawei kommer først til de fem deltakerlandene i «Five Eyes.»

https://www.derimot.no/slutt-pa-fri-konkurranse-huawei-er-for-sterk-ma-stoppes-med-alle-midler/

Huawei-saken er langt mer omfattende enn det våre medier klarer å få frem. Den har sider som en ikke våger å omtale.

Den viktigste er at den kinesiske 5G-teknologien blokkerer USAs (NSA i USA) verdensomspennende totale elektroniske overvåkning. «Five-eyes»-systemet – et spionsystem som aldri omtales i våre medier – vil miste den totale kontrollen etter hvert som land etter land tar i bruk den kinesiske teknologien.
https://www.derimot.no/usa-er-desperate-truer-na-storbritannia-hvis-de-bruker-huawei-teknologi/

Kalkun fly-kjøpet som besørget arbeidsmann herfra APe land sekretærjobben i NATO. Kjøp av Lockheed Martin F-35 besitter et spionsystem som kartlegger alle områder de flyr over og melder tilbake hva den ser på minuttet. Ikke til Norge, men USA........

Kina er Deep State's og NWOernes refugee når de får egget opp en ny WW3 slik de har prøvd på i årevis nå (Libyaporten, Syria, Ukraina, Iran). Klart Huawei med sine lyttesystemer og kameramuligheter skal erobre verden! Det er ikke tilfeldig at Kina har bygget infrastruktur over hele verdens rikeste kontinent Afrika. Jeg pleide å spørre meg selv hvorfor. Ikke nå mer - follow the Money!

samma dritten med facebook, google, apple etc de spionerer på folk med USA velsignelse

håper kina slår tilbake og utestenger allah usa selskaper i kina!

Flott at noe følger opp!
USA har de siste 40 år jævlet i land etter land. De har Knust og ødelagt andre land, samtidig ser det det samme ut, på deres eget kontinent (mange stater). Og de forsetter, selv om jeg trodde Trump ville gi stoppordre i denne galskapen som USA har stått bak. Helt siden løgnen Libya Syria og før det Korea Vietnam Afghanistan satt USA igjen "i skam"

Kina bygger der USA kriger, hva foretrekker man?

Den britiske stålprodusenten British Steel står i fare for å gå konkurs allerede onsdag, skriver blant annet Reuters og Sky News som henviser til kilder nær på situasjonen. Det eneste som kan redde selskapet er at regjeringen i løpet av tirsdag ettermiddag godtar å gi et nødlån på 30 millioner pund, tilsvarende 334 millioner kroner. Flere britiske opposisjonspolitikere har tatt til orde for at selskapet må reddes.
Selskapet eies av investeringsselskapet Greybull Capital, og har rundt 5.000 ansatte hovedsaklig i Scunthorpe, nord i England. I tillegg vil rundt 20.000 arbeidsplasser i selskaper tilknyttet stålprodusenten stå i fare ved en konkurs, skriver Sky News. https://aksjelive.e24.no/article/y3xrEA

Hva sier EU til slikt?
Redigert 21.05.2019 kl 15:54 Du må logge inn for å svare

Putins budskap kunne ikke vært klarere: Vesten må slutte å provosere fram en krig vi ikke ønsker og ingen kan vinne
«Deres virkelige vrangforestilling er ikke at de kan vinne en atomkrig, men at de kan fortsette å gjøre hva de gjør og unngå en.»
https://www.derimot.no/putin-til-usa-nato-er-dere-tungnemme-eller-vil-dere-ikke-hore/

USA oppfører seg nå slik Sovjet gjorde det under den kalde krigen.

Sovjet tapte den kalde krigen bl.a fordi de var kommunister men også delvis fordi de ble økonomisk boikottet av vestlige land.

Nå er ikke Kina kommunistiske lenger, og det kan se ut som at USA’s boikott ikke kommer til å ha spesielt stor virkning, verden er større i dag enn for 30 år siden, og Kina er klar til å pøse på med produkter.

Av Kina’s samlede eksport går 20% nå til USA, selv om det sannsynligvis kommer tariffer vil nok Kina’s eksport til USA neppe halveres, så dette er ikke noe kjempeproblem for Kina.
21.05.2019 kl 17:20 553

"VILLE" !
FOX rapporterer at Hyttadeg annonserte at de ville kunne supportere all Hyttameg i KINA!
Altså: Kun i KINA!
Det var etter at ei annen f... nemlig google rapporterte at det var slutt på all support av Hyttaoss.
Redigert 21.05.2019 kl 17:22 Du må logge inn for å svare

House Minority Leader Kevin McCarthy (R-Calif.) blocked a bipartisan attempt to limit Chinese companies from contracting with U.S. transit systems, a move that benefited a Chinese government-backed manufacturer with a plant in his district, according to multiple people familiar with the matter.

His behind-the-scenes intervention came as Congress was trying this year to craft a spending compromise to avert another government shutdown. McCarthy pressed lawmakers to strip out language that could have prevented the company in his district, BYD Motors, from winning federal contracts, and they relented because they feared imperiling the bill.

BYD Motors is a division of BYD Co., a giant Chinese manufacturer. Among other things, it makes electric buses that are often used by local governments. Stella Li, BYD Motors president, is a campaign contributor to McCarthy, and the lawmaker spoke at a ribbon cutting for BYD’s California plant in 2017.

https://www.washingtonpost.com/business/economy/despite-national-security-concerns-gop-leader-mccarthy-blocked-bipartisan-bid-to-limit-chinas-role-in-us-transit/2019/05/21/24bb0f72-7813-11e9-b7ae-390de4259661_story.html?utm_term=.193b0d8c1f8f
Mythos
21.05.2019 kl 23:32 529

Har en Huawei 5g boks i stua. Funker greit den, og er ikke så veldig redd for å bli overvåket. Blir mer bekymret om muslimene noen gang blir istand til å utvikle høyteknologi.

Definert som krise for Huawei, der er mer tragediens sorti for de som mener nettopp dette.

Resten av verden "sentrum" er faktisk alle andre steder enn i USA og GB. Der hvor ingen noensinne har begått et eneste folkerett eller menneskerettsbrudd. Søtt hva? Sukkersyke, det er en uting har jeg hørt..

Britiske og japanske mobilselskap stanser Huawei-lansering
https://www.nettavisen.no/okonomi/britiske-og-japanske-mobilselskap-stanser-huawei-lansering/3423688344.html
Redigert 22.05.2019 kl 17:12 Du må logge inn for å svare

Det er ingen grunn til å ta et veddemål på om Kina greier å tvinge USA i kne, de greier det med god hjelp av USA sjøl. For oss som har fulgt Kina i flere tiår har sett denne utviklingen lenge. Kina er et gjennomorganisert samfunn styrt av et kommunistisk parti som tjener sitt folk og som verdens folk og nasjoner vil ha store fordeler av både nå og i fremtiden. Kinas venner i verden øker kraftig mens Vestens venner går på gummisåler og biter negler. Den såkalte “venstresiden” i Norge er gjennomgående uopplyste, dessverre. https://steigan.no/2019/05/usas-trusseldiplomati-hvor-dum-gar-det-an-a-bli/

Oscar Wilde sa en gang at USA er «det eneste landet som har gått fra barbari til dekadanse uten sivilisasjon i mellom». Utsagnet passer perfekt på det trusseldiplomatiet Washington holder på med i disse dager (samt «krigen mot terror» under Bush og Obama). På under to år har USA rukket å true med full krig mot Syria, utslettelse av Nord-Korea og Iran og å gå til handelskrig og teknologikrig mot verdens største handelsnasjon og framvoksende teknologigigant Kina. Samt å føre hybridkrig mot Venezuela der de har klart å kløne det hele til så utrolig. https://steigan.no/2019/05/usas-trusseldiplomati-hvor-dum-gar-det-an-a-bli/

Sitatet nevnt over har jeg anvendt i andre sammenheng.

Museviselandet. Hadde man flyttet alle” nordmenn” til India, kunne vi legge hele nasjonen i feilmarginen. Vi kunne med andre ord ikke bevise at vi var der. (Annet enn hva som hefter ved oss rent herostratisk). Om Norges kristning er det ellers påstått. Den norske staten har mirakuløst nok gått rett fra barbariet til degenerering, uten det vanlige intervallet om sivilisasjon. Sjeldent har det vært en brøk, med så mye udugelighet/inkompetanse over, og så svære svarte oljepenger under. Skjeggestad bro slik den endte etter 10 år bruk har mye likheter med den norske staten. Tenk dere kongeriket Norge uten gratis råvarer Fisk energi «olje å selge».

papaXI
23.05.2019 kl 18:59 447

Kina har utnyttet muligheten de vestlige landene gav dem, en kapitalistisk vei til rikdom, men samtidig er Kina like sårbar hvis vesten trekker seg ut av Kina og starter produksjon av varene sine hjemme eller i et annet land. Vi må ikke glemme at Kina er en røverstat når det gjeldet handel. De pøser inn statlige subsidier til fabrikkene sine slik at varene som blir produsert, kan selges til en pris som ingen kan konkurrere med. Det er dette Trump nå tar et oppgjør med, og jeg støtter dette. De holder også sin valuta kunstig lav, og kan på denne måten dominere markedet. Nei, Kina må slutte å stjele oppfinnelsene fra vestlige land, begynne å handle på like fot.

Om Kina er en røverstat er de så vist ikke alene. Dernest må de ha lært det et sted, kan det være USA? USA er en del av et kontinent som hvor den opprinnelige urbefolkning regelrett ble ned-slaktet til det var 8-10 % igjen av de alle. 60 millioner bison 6-800 kg godt kjøtt ble skutt og drept i ren fornøyelse, samtidig som de sulte ut prærie indianerens for egen overlevelse. Av mangel på slaver fraktet de mennesker fra et annet kontinent, hvor etterkommere etter dem, ikke billig nok å sysselsette ifølge de økonomiske teorier, noen hvite menneske er bekjent å ha lært på et Harvard universitet.

USA har vært i krig i mesteparten av sin historie. Indianerkrigene i Nord-Amerika er fremstilt som en heroisk innsats mot bestialske ville. I virkeligheten var det et av historiens største folkemord hvor antallet mennesker og teknologien til europeerne, var det som avgjorde utfallet.
https://www.derimot.no/kritiske-verktoy-eller-propagandamaskiner-medienes-ansvar-for-krigene/
Redigert 23.05.2019 kl 20:28 Du må logge inn for å svare

Du menneskeoliver har klaget over hele historien. Det er fordi du er en misfornøyd pål steigan pottesur kommunist med syt og klaging på alt unntatt kommunistpris og borgerlønn

Europa er da stor nok til å klare seg alene uten det krigerske USA om de bare prioriterer riktig. Fredsnasjonen Norge har gått fra å være en fredsmeklernasjon til å bli et av de landene som oftest hiver seg på krigsmaskineriet og bomber der USA peker.
Er det egentlig det som er ønskelig?

Fredsnasjonen Norge er stor nok, faktisk VERDES STØRSTE LAND=NORGE i kystlinje klarer seg alene uten usa eu alle egentlig.
NORGE ALENE
med ML

VERDES STØRSTE LAND=NORGEJoda, når man hører hva nordmenn hevder så, men i virkeligheten er vi jo bare en fis i sivet, faktisk et av verdens minste lilleputtstater:-))

Vi er en fis men finansminister Siv er under vurdert.
Puta1n
23.05.2019 kl 22:19 417

https://www.aftenposten.no/norge/i/L445V/Norsk-mobiltelefonprodusent-er-konkurs

"Den norske mobiltelefonprodusenten MagCom er konkurs. Eierne ønsker ikke å tilføre selskapet ny kapital for å videreføre selskapet som et rent programvarehus."

papaXI
24.05.2019 kl 01:47 407

Jeg ser at Stonheg trenger mye historieundervisning hva gjelder påstandene om at indianerkrigene utgjorde et av historiens største folkemord:

I Nord-Amerika er siviliasjonsnivået knapt så høyt og ekstremt sårbar som ruiner og annet arkeologiske funn hadde vist, for det er funnet såkalte "mounds", jordhauger som tjener som templer eller minnemonumenter som dog var forlatt lenge før de hvite kom til. Det var kun sankeringskultur og nomadekultur å finne i dagens USA med synlig unntak av sørvestlige USA der man kunne spore ned urbane beliggelser. Det vil ikke være galt å antar at det var aldri mer enn fem millioner på det meste fram til de hvite kom på Østkysten og det er intet funn som vist stort desimering i forveien, det mer lot til være en langsom forfall i de indre sivilisasjoner langs Mississippi. Utenfra hva historiske dokumentasjon hadde vist var det ikke registert noe vesentlige overlegenhet i befolkningsstørrelse hos indianerne på Østkysten stilt mot kolonisatorene som i midten av 1700-tallet skulle ha overstiget lokalbefolkningen i befolkningsforhold. Ved ca. 1800 er det konkludert med at mellom 600.000 og 1,2 millioner var i det som nå utgjorde USA og prærieindianerne som indianerne i sørvestlige USA var om mulig ikke medregnet. Canada skal bare ved ca. 1600 ha 300.000, redustert ved 1800-1900 til bare 100.000.

Indianerkrigene i 1800-tallet i USA var knapt blodige, men med tanke på befolkningsstørrelse hos indianerne og deretter settlerne som ofte oppvist en forbrytersk atferd som grense til det nazistiske med velvillighet til folkemord var det med større konsekvenser enn hva tallene skulle tilsi. Mellom 39.000 og 56.000 var drept mot 19.000 hvite i perioden 1775-1890 etter US Census omkring offentlige opplysninger og Thornston regnet ut i det samme arbeidet at det var et fall fra minst 600.000 man gjettet på ved ca. 1800 til 250.000 registerte indianerne ved ca. 1890, ikke medregnet blandingsblod. 7.193 indianerne var drept i overgrep av settlerne og disse var bare dokumenterte tilfeller- indianerne interessant nok var til tider sine egne verste fiender for hele 9.156 var drept utenfra de hvite kilder i indre strid mellom indianerne- og under angrep på de hvite som hevnet seg brutalt. Fra de militære kilder er det funnet ut at minst 1.722 soldater, frivillige og sivile i militær tjeneste var drept mot minst 4.881 til 6.000 indianerne i tidsrommet 1837-1891. Mellom 4.000 og 5.000 militære omkommet i kamp i 1775-1891.
papaXI
24.05.2019 kl 01:53 407

Jeg er helt enig i at Kina ikke var/er alene som røverstat hvor drap ble satt i system av den kommunistiske ledelse. Vi hadde Stalin med ca. 50 millioner døde, Hitler med det halve, og Mao med kanskje 100 millioner. Men dette er bagatellmessige tall hvis vi tar med den største morderen i historien, MYGGEN. En liten rakkar som har og dreper flest mennesker på jorden.

“Sadly, the American dream is dead,” Donald Trump proclaimed when he announced his candidacy for president of the United States. Over 90 % av indianeren gikk til grunne av sykdom etnisk rensing og massedrap. 60 millioner amerikansk bison (a 500-700 kg prima kjøtt mat) ble slaktet ned. På ca. 60-70 år var ca. 1500 bison igjen. I hundreåret fra ca. 1830 til 1930 (fra 1930 til 40 var det fare for det norske folk skulle dø ut) ble fattigdommen så stor her i kongeriket at over halvparten ca. (en million) mennesker den gang, flyktet fra sult og armod her i Norge til Amerika. De lyttet til amerikanske agenter som gikk rundt i bygdene, og fristet med arbeid og andre mennesker/folk sin jord. Denne røverstaten som er bygd på landran, etnisk rensing, folkemord og slaveri trengte nye folk, fordi importen av negerslaver fra Afrika til USA hadde stoppet opp. I Afrika ble mengder folk samlet inn (av sine egne) og solgt med tvang. Nordmenn reiste i hopetall frivillig til (the land of free). I prosent er det ikke et land i verden som frivillig har avgitt flere mengder av sine landsmenn/borgere enn Norge. Norske myndigheter oppmuntret den gang til utvandringen.

Som ung bygningsarbeider i USA ble Knut Hamsun forferdet over den etniske rensning utøvd på indianerne”. Han skriver; ikke det minste indianske spedbarn ble spart. Hamsun har nedtegnet det hele for evigheten, men vi undermålere mener ellers mangt og mye om Knut Hamsun.

(En serie på TV om Vietnamkrigen nylig. MY Lay massakre ble unge menige amerikanske soldater, beordret til å drepe (med håndvåpen) nyfødte og små barn, 100 år etter i Vietnam.) USA the land og free, der er selv ikke etterkommeren til de importerte slavene, som erstattet den opprinnelige ned-slakte urbefolkningen ikke «billig» nok som arbeidskraft/slaveri i den økonomi-driten verden med USA styres etter. Men Pr Nå går både Harvard økonomer og rakettforsker og vasker dass. Og til pass. Her hjemme "enn så lenge" og på grunn av oljefunn, kan slike fortsatt reise med Kjos og SAS, men retningen er for slike, rett i dass.

Når man tar Knut Hamsun og bruker han som sannhetsvitne når vi snakker om etnisk rensing, da har man tapt. Denne mannen som tiljublet Hitler visste ikke hva etnisk rensing var.

Så snakker du om USA som en røverstat, hvorfor tier du om Russland, hele Europa og Asia? Jeg kan godt kaste inn Afrika også. Hvert eneste land på jorden er bygget på likene etter dem som kom først. Det spiller ingen rolle hvem som var først eller sist, verden er bygget slik alle steder. Amerika er et enormt kontinent, og den gang hvite, kinesere og andre kom der, var kontinentet nesten tomt teknisk sett, det bodde kanskje mindre enn hva som bor i Tokyo idag.

"While it is difficult to determine exactly how many Natives lived in North America before Columbus,[6] estimates range from a low of 2.1 million[7] to 7 million[8] people to a high of 18 million.[9"

https://en.wikipedia.org/wiki/Population_history_of_indigenous_peoples_of_the_Americas

Mener du så lite mennesker skulle råde over dette enorme kontinentet uten å måtte dele plassen med flere mennesker? Ikke glem at indianerne også innvandret, og kanskje utslettet de en annen art før de kunne slå seg ned. Uten USA ville vi levd som slaver idag. Enten under tysk herredømme, eller Sovjetisk, men det virker som om du ønsker dette.
Redigert 25.05.2019 kl 01:44 Du må logge inn for å svare

å måtte dele plassen med flere mennesker? Mye rett i det du skriver, bare se på oss her i Norge. Som folk er vi i ferde med å utslette oss selv. Når det gjelder Afrika henviser jeg til Jens Bjørnebo. Europa som Bestialitetens kontinent. Vi har blitt fortalt at europeere har sivilisert i øst og vest. Med en pedantisk nøyaktighet beskrev Bjørneboe hvilken bestialitet vår kultur hadde utvist i vår umettelige trang etter å røve rikdommer fra «de andre», eller i møtet med dem som var «annerledes» og følgelig måtte reddes fra sin annerledes het. Med tortur, lemlester og brutale drap. Den hvite mann fant verken opp hjulet eller kruttet. Men ingen har vist større fantasi i å bruke enhver oppfinnelse til å pine eller drepe sine medmennesker. NB Det var intet galt med Hamsun betraktning, den kan bekreftes fra andre kilder. https://www.youtube.com/watch?v=AanxYZRGViU

Link ødelagt http://kitmantv.blogspot.no/2012/04/how-whites-took-over-america.html?utm_source=BP_recent
Redigert 25.05.2019 kl 07:55 Du må logge inn for å svare

Jeg Glemte Adolf Hitler.
I begynnelsen på hans maktovertagelse var det årlig 300 000 selvmord og millioner av tyske barn sultet i hjel før Adolf Hitler kom til makten. Nå sulter barna i Hellas Spania og mer eller mindre i hele EU og USA. Så historien gjentar seg. På 4 år skinte hele tyskland og hele veden sto å gapte.

Churchill hadde i 1938, ett år før krigen brøt ut, sendt et brev til Hitler hvor han skrev: "Dersom Storbritannia skulle havne i en tilsvarende katastrofe slik Tyskland gjorde i 1918, så vil jeg håpe at Gud sender oss en mann med styrken og moralen til Deres Eksellense." Avisa London Times refererte dette utsagnet fra Churchill.

Den britiske sosialisten Lloyd George hyllet Hitlers politikk i en serie avisartikler i 1936. Lloyd George hevdet også at Hitler var Europas kanskje mest betydningsfulle statsmann noensinne.

Det var ambisjon og overmotet som skapte endeliktet.

Hamsuns besøke Hitler og i den anledning uttalt Hamsun til Hitler etter noen av hans raserianfall, "De må slutte å marsjere, Herr Hitler, og begynne å regjere!" Etter dette fikk Hitler visstnok et apopleksi anfall og lempet Hamsun på dør. Han ville ikke se han igjen.

Kjerneområdet vårt for økonomisk makt, pressemakt, danningsmakt og delvis politisk makt kjem seg unna søkelys og analysar. Lyset blir sett på psykiatriske fagrapportar, som ser ut til å vera like latterlege no som for meir enn 60 år sidan då Knut Hamsun skreiv “Paa gjengrodde stier”. Ein olding fekk heile Norge til å le av den psykiatriske ekspertise. Nasjonen lo i 60 år. Så fekk vi eit nytt latterobjekt, som også var ein framifrå avleiingsmanøver. Elles vann jo Anders Behring Breivik hovudslaget. Riksrett er alt nemnt frå opposisjonen. Avslørt blei vennskapa, dei tette banda, i Arbeidarpartiet. Etter mitt skjønn grensar noko av dette opp mot korrupsjon som kortpusta ugildskap ikkje kan bøta på. Politidirektoratet som skulle ha ein sentraliserande funksjon, ei demning mot den desentraliserte politi- og lensmannsetat synte seg å vera så gjennombyråkratisert at direktoratet var lamma i utgangspunktet.

På gjengrodde stier. Akk ja, hva er vell livet sa Hamsun! Det er en flamme som lyser litt og så dør den hen. De kommer og går, som jeg gikk.

Siste vers i Andre Bjerkes vise:
"Men spør du meg hva skjer, når mine syndige kropps avfeldige rester skal heises til topps. Da får du til svar at saken er klar, selv jeg blir da for alvor, en helvetes kar.
børst
25.05.2019 kl 12:50 325

USA er alliert med sunnimuslimene. Og som en konsekvens av denne alliansen rettes vestlige myndigheters maktapparat mot såkalte 'høyreekstreme' som setter Islam og muslimer i et dårlig lys. USA tar opp tråden fra Hitler og nazistene, som mente at islamiserte tyskere ville ta over verden sammen med muslimene.1) Det er denne alliansekonstellasjonen vi ser nå. Man ser spor etter dette i alt USA/NATO har gjort siden 1990-tallet. USA allierte seg f. eks. med Hitler-tysklands gamle allierte etter Jugoslavias oppløsning i form av støtte til den kosovoalbanske UCK-geriljaen, som går tilbake til Hitlers muslimske SS-divisjoner på Balkan, Handschar og Skanderbeg. Også i Ukraina ser man at USA åpent støtter fascistgrupper som eksisterte under andre verdenskrig, og som var allierte med nazistene. 2.) Partiet Svoboda 3) ble grunnlagt og drives av personer med bakgrunn fra Organization of Ukrainian Nationalists (OUN), som var en del av nazistenes nettverk i øst-Europa. 4)1.) https://www.youtube.com/watch?v=HUbJn_4Gv9A
2.) https://www.salon.com3./2014/02/25/is_the_us_backing_neo_nazis_in_ukraine_partner/
3.) https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_(political_party)
4.) https://en.wikipedia.org/wiki/Organization_of_Ukrainian_Nationalists
Redigert 25.05.2019 kl 13:14 Du må logge inn for å svare

https://www.breitbart.com/economy/2019/05/24/huaweis-new-rd-plant-is-basically-a-bunch-of-european-castles-and-cities/
"There’s an even older, and darker, history of architectural appropriation in China. Each time Qin Shi, considered the first emperor of China, conquered a kingdom and brought it under his control, he had a replica of that state’s ruling palace constructed along the Wei River, where his own royal palace sat."