CARASENT ASA


Det ble en fin start med CARASENT ASA.
Nytt navn er bra.
Redigert 24.11.2019 kl 23:39 Du må logge inn for å svare

Så enig moneymachine og når den begynner å gå vil investorene oppdage at er det lite frie aksjer i omløp noe som vil dra Carasent ytterligere opp.
Redigert 05.03.2020 kl 11:40 Du må logge inn for å svare

...og det er heller ikke denne type aksjer man skal kvitte seg med om man får litt Corona-frykt heller. Heller laste slike.

Corona-frykten stiger også i Norge.
Men vil aksjekursen på Carasent bli påvirket i større grad enn vi ser i disse dager?
Jeg synes kursen holder seg bra..

Solgt ned litt på mikrovolum. Kun de som ville solgt uansett som har sluppet noen aksjer. Slike aksjer bør holdes i tubulente tider. Rammes ikke fundamentalt.

Det er jo aldri feil å realisere gevinst, om man kommer seg inn på lavere volum. Ingen aksje blir upåvirket ved større utslag i den globale økonomien. Ingen motsetninger mot å være bull og trade

Man realiserer vel ikke på en knallrød dag!!?? Man realiserer på en blå/positiv dag!
10PS
06.03.2020 kl 21:22 642

Enig med kugutten. Det er lurt å sikre før andre gjør det og kjøpe seg inn igjen på lavere kurs. Denne gang mer aktuelt enn noen gang.
Men må si at aksjonærene har vært lite villige til å selge til nå i forhold til andre aksjonærer. Samtidig som jeg tror mandagen blir sur for de fleste.....

Som du kanskje ser av USA-børsene, så blir det en fin dag på mandag. Hentet inne det meste av nedgangen siste timen.

...og for de som drev og "sikret" på 13-tallet idag, så gikk det jo riktig så flott.

Ja, det kan du si, men dette er ikke lett, derfor sitter jeg rolig i båten når det gjelder Carasent. Med kurser mellom 14 og 15 frem til Q1 er godkjent. Jeg tror fortsatt på 16 kroner innen mai.
God helg til alle⛷🎶🙂

Blir aldri klok på dine resonnementer, men det går greit. Jeg tenker det er fornuftig å snitte ned , uavhengig om det er rødt eller blått på OSE..
Redigert 08.03.2020 kl 09:09 Du må logge inn for å svare

Bunnfisket litt på 11,4 i dag. fikk napp.. Men er det bunnen ??...
Tenker dette selskapet er lite eksponert mot nedgangen i økonomien som vil prege markedene i årene fremover.. Tenker det er akkurat slike caser og selskaper som vil være trygge havner, i en periode med lave renter og mye usikkerhet..

Fikk solgt litt på 16, og inn igjen på 11,4..

Fallet i Cara er i stor grad en overreaksjon, og det er det generelle bildet som trekker ned. Det er jo normalt, men trolig vil denne krisen vise at produktene og tjenestene selskapet leverer er nødvendige og viktigere enn noen gang for helseforetakene å investere i.jeg tror selskapet igjen vil levere solide tall også ved q1, og at situasjonen er normalisere . Her er det en gyllen mulighet for å øke eksponeringen i et selskap med et stort vekstpotensial fremover.. 10 tallet faktisk...
10PS
25.03.2020 kl 17:24 183

Tror det er lurt å kjøpe fra nå. Ser ut som om bunnen er nådd i aksje markedet. Nå vil investorene kjøpe litt hver dag men har ikke sett at noen på innsiden har kjøpt enda, eller har jeg gått glipp av det?
10PS
26.03.2020 kl 22:10 121

Når verdens aksjemarkeder stuper, sier gjeldende regler at Oljefondet skal kjøpe mer. Nå er fondet trolig ute i markedene på jakt etter aksjer for rundt 500 milliarder kroner.

Da blir det nesten 12 kroner i mars..,
fin avslutning på denne måneden.