CARASENT ASA


Det ble en fin start med CARASENT ASA.
Redigert 21.01.2021 kl 09:22 Du må logge inn for å svare

Ja, det er jo også de som av prinsipp ikke sitter gjennom en Q-rapport, pluss børsen er i all-time-high. Jeg tenker jeg sitter stille i båten. Forsøkte meg på en smart trade i sommer, men da kom plutselig meldingen om oppkjøpsfondet Vitruvian Partners og jeg måtte løpe etter som en gal, så gjør ikke det en gang til :-)

noen trenger kapital eller er usikre på q3.. Lavt volum. Litt for lavt de siste par ukene. tross alt falt langt tilbake fra ATH..

Men over 4% ned på grønn børs? Mulig jeg har misset noe sentralt, men skjønner ikke den dippen ...

Tipper vi avslutter også denne dagen rundt 45,-
canarias
13.10.2021 kl 20:54 1088

Ledelsen er imponerende flink og fremoverlent og sammen med våre kspitalsterke handlingskraftige storaksjonærer er jeg ikke bekymret for utviklingen fremover.
Carasent har dessuten nesten en milliard kroner på bankkonto
Det er ikke for moro skyld at DNB sin aksjesjef har vår juvel Carasent som deres TOPPVALG innen vekstaksjene.
Fantastisk Trendline at vi har vært med på denne lukrative ferden og tungt inne fra start.
Bossefar
13.10.2021 kl 18:30 1124

Du har vært med på noen turer opp og ned før, du husker fra vi var med fra en kroner eller to til 600 og ned til 15/20. det er lenge siden det. Slutt på mimring.
Som en kjent økonom sa, vil du bli rik da må du låne så mye som er mulig. Ulven er blitt rik, han vil ha mest mulig billige aksjer i de firmaene han går inn i. Han er som regel langsiktig. Han vil gjerne styre driften, låne mest mulig kapitel ( lite av egen kapital)få ut mest mulig utbytt, gjerne slik at firmaet ligger på kanten økonomisk, konkursens rand. Dette skriver jeg fordi jeg vil underbygge mine antagelser om at CARA ville gå ned i kurs isteden for opp. Denne gangen har jeg tatt feil.
Da jeg selv har aksjer her og går ut og inn, har jeg vært fornøyd med den utviklingen aksjen har hatt. Det at jeg BASUNERER OG PÅSTÅR ER URIMELIG.
Her kan det fremdeles henne ting. Det er ingen (snille) store investorer.


Hadde vært hyggelig om den seg opp mot 50,- igjen :-) Blir spennende med kvartalsrapport snart. Kan det komme oppkjøpsnyheter i forbindelse med Q3 mon tro?

Skulle gjerne sett noe innen digitalisering av informasjonsflyt og -deling. Slik det er nå, med ulike systemer som ikke snakker sammen, så koster det utrolig mye arbeidstid for de som skal hente inn informasjon og koordinere. Med andre ord, kan man effektivisere ganske mye i helsevesenet uten at ansatte må hverken løpe fortere eller jobbe mer av den grunn - tvert i mot.

Fin kursutvikling i markedet hittil, kanskje kursen blir mere dempet etter hvert som rentene stiger…
Selskapet er imidlertid på hugget mot noe stort, kursutviklingen ser ut til å henge med…
Jeg tror ledelsen i selskapet gjør de rette oppkjøpene, slik at aksjekursen utvikler seg jevnt og trutt til alle aksjonærenes beste.

Jeg synes du kommer med gode refleksjoner Bossefar. Jeg opplever du kommer med viktige synspunkter og beriker debatten. Personlig vektlegger jeg høyt usikkerhetsmomentene - alle eierposisjoner tross alt besitter. Viktig å være på tærne tenker jeg. Spesielt etter en opptur fra vi har opplevd i dette fantastiske selskapet.
Veldig avventende stemning om dagen i påvente neste oppdatering. Ikke veldig overrasket om neste emisjonskurs styres inn på rundt 45. Virker som den skal holdes rundt dette område, frem til neste kapitalsforhøyelse. Blir spennende å se om selskapet igjen innfrir på q3.
Bossefar
12.10.2021 kl 07:26 1271

Jeg har alderi tvilt på at Cara vil gjøre det godt, men jeg vil påpeke at det ikke er ensbetydende med høyre aksjekurs på annenhånds aksjer. De er ikke synlige i regnskapet.Turbulente tider krever is i magen, og vi ser allerede nå hvordan flere selskaper vil samarbeide med Carasent.
Cara blir større, konkurransedyktig og vil tjene penger. Dette er meget viktig for samarbeidet og utviklingen av selskapet. Slike sterke eiere som Cara allerede har, er sikkert kravstore når det gjelder større fart mot videre vekst i selskapet. Her er det plass til flere oppkjøp som kan styrke
målsetningen med Carasent, ikke sant Bossefar?
Redigert 12.10.2021 kl 00:43 Du må logge inn for å svare
canarias
11.10.2021 kl 22:40 1338

Juvelen Carasent kom sterkt tilbake i dag, den underliggende styrken er inntakt og vi nærmer oss Q3 med stormskritt.
Sannsynligvis vil vi nærme oss 50, eller sågar kan vi passere 50 før Q3.
20 tallet som Bossefar har troen på er nok lite realistisk uten ett stort krakk.
Carasent er definitivt førstevalget blant de beste vekstaksjene på Oslo Børs sier aksjesjef Tom Cristian Jandal i DNB.
Inntektene til Carasent kan dobles innen det neste året og vi eiere vil få særdeles godt betalt for å være med på reisen ut i Europa.
Som aksjesjefen i DNB sier: Carasent har en GEDIGEN oppside.
Redigert 11.10.2021 kl 22:46 Du må logge inn for å svare
Bossefar
11.10.2021 kl 21:56 1353

Det er hyggelig at du fryder deg fordi mine teorier ikke har slått til. Men det forteller meg også mye om deg. Jeg har trodd at du var en erfaren aksjehandler, med der har jeg også tatt feil. Du hevder at det ikke kan sammenligne firmaer med forskjellige produkt, men er du på børs er det en del regler og strategier som må følges de er like for alle bransjer.
Det er forskjellige måter å tjene penger på aksjer, kursstigning og salg, langsiktig med mange billige aksjer med avkastning pr. aksje. Det går også and å leie ut aksjer, når det gjelder de to siste mulighetene er det viktig å ha mange aksjer for minst mulig kapital. Jeg kan gi deg en liten opplysning DIN Juvel er unnfanget på mitt kontor.
Hilsen Bossefar

Redigert 13.10.2021 kl 14:56 Du må logge inn for å svare
kugutten
09.10.2021 kl 11:16 1490

Opp 2,25 kr denne uken.. relativt beskjedent volum. Skal nok opp enda noen kroner de to ukene. Tross alt kommet seg godt gjennom en turbulent periode i aksjemarkedet. Kursutviklingen i Cara vil nok også avta, som for resten av det generelle markedet. Men fortsetter Cara å vokse og utvikle seg, skal man ikke se bort fra 15-20% årlig verdistigning. God helg!

Ja, tror også det blir spennende Q3 og høst. Litt ruskevær i oktober tåler vi :-) Noen som har tanker om hvilke oppkjøpskandidater som kan være interessante? Kanskje de kan fiske opp CSAM og få litt fart i den aksjen? Det er spennende løsninger de har.
canarias
06.10.2021 kl 14:30 1625

Det ble nå varslet om det ekstraordinære shareholder meeting i forbindelse med Q3.
Antar at det er store ting på gang i Carasent fremover, vi har nesten en milliard i cash og meget kapitalsterke fremoverlente storaksjonærer med oss så før nyttår er det sannsynligvis skjedd mye
Blir nok som kugutten også sier at kursen vil dra seg godt oppover mot Q3.
Redigert 06.10.2021 kl 14:53 Du må logge inn for å svare

Ser ut som luften er litt ute av ballongen for øyeblikket. Tviler på nyheter før q3, men har troen på nye oppkjøp før jul. Jeg tror kursen raskt spretter opp igjen mot 50 tallet- denne uken eller neste.. går plutselig 3-4 kr på en dag denne..

Den 27/10 kommer tallene for Q3
Spennende blir det, kommer det nye oppkjøp denne høsten? Den nye virkeligheten begynner å feste seg…
Hva tror dere nå om kursutviklingen?
kugutten
01.10.2021 kl 16:49 1852

Ble ikke akkurat ATH. Det eneste som er sikkert med Cara om dagen er at den svinger voldsomt. Den kjøres opp og ned mange prosent på relativt beskjedene volum. Overrasket at den falt rett gjennom støtten på 46. Kugutten er nå all inn- og tenker den skal fyke opp igjen til uken. Nesten ned 10 kr nå- merkelig stort fall uten noen form for nyhet.. ja, ja.. god helg. Nye lodd til uken…
Redigert 03.10.2021 kl 17:02 Du må logge inn for å svare
kugutten
30.09.2021 kl 23:18 1917

Får da jammen ristet ut litt aksjer med denne nedpressingen. Noen poster ryker på SL, men ikke det volumet som er ønskelig vil jeg tro. Ingen større som selger. Ikke mange dager siden noen kjøpte 200 000 aksjer til 50,5. foreløpig dårlig timing. Skal nok snart bykse opp igjen. Jeg solgte meg ned på 49, og har siden lastet opp på 44-47. Litt overrasket at den falt under 46, men volumet tilsier ingen dramatikk .
canarias
29.09.2021 kl 23:49 2002

Det blir nok meget bra Trendline.
Carasent har nesten en milliard kroner på bankkonto og en knallsterk aksjonærbase, de ligger godt an til flere innvandende oppkjøp i både Norden og nye europeiske markeder.
Gitt det siste årets imponerende fremdrift er Carasent ett roll out case som kan doble inntektene allerede det neste året og der vi eiere vil få godt betalt for å være med på reisen videre ut i Europa
Med den utviklede skalerbare programvareplattformen for helsesektoren vil Carasent levere sterk organisk vekst i mange år fremover.
Her Trendline har vi sett en formidabel utvikling de siste årene og enorm profittstigning for oss som har vært tungt inne fra start.

Nå tror jeg du skal sette deg inn i fakta før du svarer slik du gjør. Det første er jo at de er i forskjellige bransjer. Det andre er at det er helt to forskjellige case. Jeg er i begge. Cara er et bet, Acr er en langsiktig investering. Hvis han var inne i aksjen veldig tidlig så har han tapt mye, men fremtiden til Acr er veldig enkel. Den blir veldig fantastisk. Kun dårlig ledelse igjen kan ødelegge dette og det tror jeg ikke skjer igjen. Cara er dyrt på alle nøkkeltall. Kan det bli bra. Selvsagt, men ingen normale personer vil gå all inn i denne aksjen..... Har du lest årsrapporter, samt Q-rapporter? Alt her er at de lykkes. Kanskje lykkes de, kanskje ikke. Men i det minste se på tall, før du gjør vurderinger... Som tidligere sagt har jeg kun en mindre post. Rett under 3000 aksjer.

Omsetningen i 2020 var 70 mill kr,
Jeg tror at omsetningen dette år, 2021, vil passere 160 mill
Dette blir bra, sterk vekst…
canarias
29.09.2021 kl 17:54 1589

6/6 2021
Her er mer av Bossefar sine absurde påstander for de som ikke er oppdatert.
Sammenligne kursutviklingen i ett inkassoselskap med juvelen Carasent.
Redigert 29.09.2021 kl 17:57 Du må logge inn for å svare
canarias
29.09.2021 kl 17:49 1596

Bossefsr hadde 4/6 2021 mere tro på kurs 20 enn kurs 45 på juvelen Carasent.
For en skivebom.
canarias
29.09.2021 kl 17:30 1616

Tidene endrer seg med tiden Bossefar, og det å sammenligne juvelen Carasent sin kursutvikling med inkassoselskapet Axactor er jo helt på viddene.
Bossefar var veldig klar på at Carasent skulle ned til 20 tallet, for nye lesere er det bare å bla tilbake og lese hans absurde konklusjoner ,
Oppkjøpsfondet Vitruvian Partners gikk inn med 420 millioner i Carasent ,fantastisk nyhet da meldingen kom.
Med så store tunge kapitalsterke aktører inne i Carasent forsvant all min tvil , både Storeulv og Vitruvian Partners gjorde grundige due diligence av Carasent og kom til samme konklusjoner, ett
Fantastisk veldrevet fremtidsrettet selskap i rette segmentet med fremoverlent ledelse.
Her vil vi kunne se tresifret kurs om noen år.
Redigert 29.09.2021 kl 17:40 Du må logge inn for å svare
Bossefar
29.09.2021 kl 12:41 1652

Utbasunert kan jeg ikke forstå at jeg har hvert, Jeg har delt min erfaring med selskaper som ulven har hvert inne i, og sett hvilke metoder som har vært brukt. Jeg har aldri sakt at jeg vet, men trodd.Jeg har hvert med fra 35 til 5 på relativt kort tid sammen med ulven. Jeg er en elde mann som har lang erfaring så vil bare dele.
Redigert 29.09.2021 kl 14:05 Du må logge inn for å svare

Skulle gjerne hatt tørt krutt tilgjengelig inne på Nordnet i dag, da den dippet til 44-tallet. Men det kruttet satt jeg i Polight da den gikn under 110,- forrige uke ... Uansett, fordelen med å være long i en aksje, at man også kan bli glad av røde dager der man kan fylle på for en ok penge 😊
canarias
28.09.2021 kl 17:34 1760

Bossefar trodde Carasent skulle ned på 20 tallet sist da Storeulv gikk inn, det viser seg at Bossefar har tatt grundig feil hele tiden av vår juvel Carasent.
Carasent har vist imponerende underliggende styrke i lang tid stikk mot av hva Bossefar utbasunerte.
Bossefar
28.09.2021 kl 16:49 1787

Han handler ikke før han er fornøyd med kursen. Har sett dette før, men jeg vet ikke bare tror. Låner gjerne ut for å få kursen ned.
canarias
28.09.2021 kl 15:46 1811

Kun småposter som går på lite volum, sunn og fin konsolidering. Vil Storeulv derimot ha mer i vår juvel vil det gi gjenlyd, småposter er ikke noe for den karen.

du har jo ment det en stund, sist gang fikk han jo en fin inngang..
Bossefar
28.09.2021 kl 12:46 1866

Kugutten- skrev og 45 OG 44...
Det kan henne Ulven vil ha flere billige aksjer, det vil ikke forundre meg.
kugutten
27.09.2021 kl 14:48 1995

Solgte 10k på 49 på fredag, fikk de tilbake igjen i dag på 46 tallet… sånn går no dagan..
Redigert 27.09.2021 kl 15:33 Du må logge inn for å svare
kugutten
24.09.2021 kl 17:58 2165

Ble ikke ATH denne uken Trendline. Nye lodd neste uke…
Sterk underliggende styrke og solid støtte på 46 tallet.

Litt skummelt å se hvordan robotene styrer denne- men slik har det kanskje blitt i de fleste OSE noterte aksjer.
Hadde vært positivt med noen innsidekjøp snart.

God helg!
kugutten
23.09.2021 kl 12:59 2272

Eller skal den ned igjen til 46-47 for ente gang.. har benyttet dagen til å selge på 49/50 tallet..

Snart bare en måned til q3- blir det nye oppkjøp før den tid…
Redigert 23.09.2021 kl 13:23 Du må logge inn for å svare

kugutten skrev 🙋‍♂️
Tror det blir ny ATH denne uken…