Fy pokker for en stat, de legger jorden brakk og fyller -


fedreland med pakk. Nobelfredspris utdeler klovne riket på jord.

Kjøper kamp og angrepsfly og bygger flyplasser på fullverdig matjord. Valg bør bli et verdivalg, med det formål. Få driten bragt til opphør. Det er bare å avvikle hele den norske staten. Etter fem år med såkalt krig var Landet i bedre forfatning etter, enn før denne krigen tok til, dette er det tørre tall på.

3 år etter emigrantstaten hjemkomst fraktet tilbake på de samme skipene, som kongedømmet ble bannet om bord og stakk av i, var den norske staten konk og måtte ha Marshallhjelp. Det er ikke noe stort ved den norske staten. Uten salg av råolje og øvrige råvarer er kongeriket Norge et selverklært idiotvelde Island og det i storskalaformat.

https://www.document.no/2017/06/19/flere-straffede-sendt-ut-av-norge-med-tvang/

Den moderne analfabetisme: «Melken kommer fra butikken og strømmen fra kontakten.»
https://www.derimot.no/den-moderne-analfabetisme-melken-kommer-fra-butikken-og-strommen-fra-kontakten-nei-fra-russisk-gass/
Ekornet er på havets bunn og laksen er i treets topp. Etterpå var ingen mer med i krigen, enn denne staten vår? Mon Tro, noen vet hvor staten vår var, når denne krigen pågikk? Og sjefen for overkommandoen, hvor var han? Finner du ut av det, burde du få en kortslutning i sikringsboksen.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/05/22/195579859/kronprins-haakon-onsker-seg-flere-kraftkabler-til-tyskland

Jeg vil gjerne leve helt bærekraftig, sier Kronprins Haakon til tyske Spiegel.
Elbilen er strippet for eksosrøret, men erstattet av skorsteiner på kontinentet. Er det ikke deilig å slippe å bruke hodet? Det kalles grønn skatteveksling og miljøvern når Frederic Hauge og multimillionærene Petter Stordalen og Nikolai Astrup kan frese inn i Oslo i kollektivfeltet i en momsfri 2, 5 tonn Tesla S elbil som trolig ville ha kostet langt over millionen med ordinære bilavgifter, men nå passere uten å betale bompenger, og tanke opp med (for dem) gratis strøm i en offentlig ladestasjon.
http://oljekrisa.no/tesla%20s%20nov%202013.htm
https://www.tu.no/artikler/elbil-mindre-miljovennlig-enn-diesel/245709

???

Jeg stjeler 14.12 innlegget ditt Oliver
Redigert 22.05.2019 kl 14:17 Du må logge inn for å svare

Krig forurenser og bør i miljø fantastene norske navn, snarest bli batteridrevet. Produksjonen av elbiler fører til større CO2-utslipp enn tradisjonelle biler. Batteriene er full av miljøfarlige stoffer. Og vrake en slik bil er maks miljøfarlig avfall. Det mediene og politikerne ikke begriper eller fortrenger, det er at elektrisitet ikke er en energikilde, men en energibærer.

Et sitat gjør susen. Massachusetts Institute of Technology (MIT): "Et batteri er en enhet som er i stand til å lagre elektrisk energi i form av kjemisk energi, og konvertere denne energien til elektrisitet. Batteri/energi https://www.derimot.no/kare-wahl-er-el-biler-miljovennlige/

Dum er den som gjør dumme ting sa Forrest Gump. Fossefall, kull, Olje, Gass og atomkraft det er ikke nok om vi ikke har et batteri? Det Trump sier i Sør Korea og Japan, er at Krig forurenser. Og bør i miljø fantastene norske navn snarest mulig bli batteridrevet. Tenk deg Kongsberg våpenfabrikk driftet og drevet via Batteri? Med kabler fra Europa, som er fylt opp med olje gass og fossekraft fra Norge..........

Helt i orden, skulle bare mangle. Intet er mer hyggelig enn å bli gjengitt.

Det var ikke en dag for tidlig.
Redigert 22.05.2019 kl 15:32 Du må logge inn for å svare

Hyggelig sagt av en gratiskommunist automat repeatmaskin egentlig,,hyggelig lol. intet. mer.

Oliver
Intet er mer hyggelig enn å bli gjengitt.
Zorin
25.05.2019 kl 01:27 468

Og likevel så er Norge det beste landet å bo i. Verden er snål gitt.
.777.
25.05.2019 kl 04:32 459

Norge ER verdens beste land å bo i når man sitter på riktig side av omfordelingsbordet. Så bra er Norge å bo i at afrikanere er villige til å gå hele veien fra Afrika for å komme hit, kaste sine pass, nulle sin livshistorie, og starte livet på nytt med helt ny identitet her i det nye Norge.

At klimaet er elendig sammenlignet med mange andre land er så sin sak, for i hvilket annet land kan du ankomme og få alt fra hus, til klær, mat, og helsetjenester servert på et sølvfat av statsansatte, sponset av landets arbeidere.

I hvilket annet land kan du få mer betalt for å la vær å jobbe, enn for å jobbe, og i hvilket annet land anses dette som rettferdig?

Det nye Norge er noe helt særegent og unikt, selv i historisk perspektiv vil du ikke klare å finne noe tilsvarende land, hvor det ble ansett som rettferdig at de som hadde minst tilhørighet til landet og jobbet aller minst, fikk pengene til de som jobbet mest.

Spørsmålet vi bør stille oss er hvorfor ingen andre i løpet av menneskets tusenårige økonomiske historie har klart å komme opp med denne ideen før oss?

Vi har jo dokumentasjon på at det for tusenvis av år siden levde store tenkere, genier, og lynende intelligente filosofer, og ingen av dem har klart å oppfinne verdens beste land før oss, tenk på det.

Det nye Norge er altså ikke bare verdens beste land, det er også det superintelligenteste.
Redigert 25.05.2019 kl 04:42 Du må logge inn for å svare

"Det nye Norge er altså ikke bare verdens beste land, det er også det mest super intelligenteste"

Men det ankommer og hentes folk fra verdens mest tilbakestående steder, som vel ankommet Norge, defineres «som berikere» av så vel kongehus som de «folkevalgte», uten at dette glupe «folket» blir, eller har blitt fornærmet av den grunn?
Redigert 25.05.2019 kl 07:23 Du må logge inn for å svare

Paradoks.
Hvorfor skal man ha lov å abortere friske fostre og ikke defekte? Det norske samfunnet er perverst. Det er forbudt å røyke, og om vi gjør det og blir tatt blir vi bøtelagt, men i statens fengsler skal dem få rene sprøyter for inntak av heroin. I vår” lisens og skattefinansierte fri norske medier” står det at «befolkningsveksten» inneværende år vil øke mot 70.000 personer som er en import, fra den tredje verden, her til den” fjerde” som må være kongeriket Norge, hvor utskiftingen av eget folk, har pågått minst i 30-40 år.

Her I kongeriket har tidligere natur og livslover gått til opphør og politisk satt ut av kraft. Sjamanen til Martha Louise er kronen på verket. Norge har oppnådd europeiske priser på Afrikanske lønninger". Fortsatt er boligene så billige at langveisfarende helt ubemidlete barnerike familier, ankommer og hentes fra kloden mest tilbakestående steder. De har råd til reisen, samt å bo her i kongeriket. Mye tyder på at de straks ved ankomst, omgående øker den gjennomsnittlige IQ i den opprinnelige norske urbefolkningen. Dette er omvendt kolonipolitikk helt unikt i verdenshistorien. Selv godt bemidlete turister undres over det store innslag av afrikanske steinaldermennesker i det norske bybilde.

Våre nye landsmenn flyr (en reise vi betaler via UDI)over et helt kontinent, med tomme billige boliger. I Hellas Portugal Irland og Island er boligprisene ikke en tiendepart av prisen her i Norge. Temperaturen er også mye bedre, varmere og mer behagelig. Energi for oppvarming er mindre og billigere, men likevel tar de ut på en svær lang reise helt til der kalde Norge. Til et sted på kloden kun et par mnd. med sol, ellers er det utrivelig og kalt at enkelte steder er kvikksølvtermometer skiftet ut med sprit, fordi kvikksølvet fryser ved 35 grader. Jeg fatter det ikke.

Norge kan da ikke være så verst. Det er da fortsatt tillatt å flytte ut.
.777.
25.05.2019 kl 12:42 416

Norge har kjørt stikk motsatt politikk av Trump i flere tiår nå, her er det ut med bedriftseierne og inn med naverne som gjelder.

Politikken har bært frukter. Det er nå nesten ingen bedrifter igjen, selv de statseide bedriftene og Norges seddelprodukjsjon har flagget ut av kostnadshensyn, og kun ca 1,5 millioner av landets 5,3 millioner innbyggere jobber over én time i uka i privateide bedrifter. Resterende 3,8 millioner mottar offentlig lønn, tilskudd, og ulike trygdeordninger.

Dagens nye Norge kan altså klassifiseres som verdenshistoriens første trygdevelde.
Redigert 25.05.2019 kl 12:43 Du må logge inn for å svare

777

Skal du plante fake så bør det ikke være så enkelt med kontroll:

Den norske utenrikshandelen økte kraftig og endte på 999,8 milliarder kroner i 2018. Inntekter fra råolje og naturgass sto for halvparten av eksporten.
NTB
15. jan. 2019 09:09 – Oppdatert 15. jan. 2019 09:09
Del (6)TweetEpost
Økningen i utenrikshandelen med varer er på 16,2 prosent fra 2017, viser en oversikt fra Statistisk sentralbyrå (SSB).
Verdien av fastlandseksporten utgjorde 457,6 milliarder kroner, en økning på 9,3 prosent fra året før. Fra oljeindustrien, og da særlig råolje og naturgass, ble det eksportert for til sammen 542,2 milliarder kroner i løpet av fjoråret. Økningen for eksportverdien av råolje var på 18,8 prosent fra 2017, mens verdiøkningen for naturgass var hele 29,9 prosent. Økningen i eksportverdien av råolje og naturgass forklares først og fremst med vesentlig høyere priser.
Samtidig økte vareimporten med 4 prosent til 711,8 milliarder kroner. Det var dermed et handelsoverskudd på 288 milliarder – 63,5 milliarder mer enn i 2017 da overskuddet var blant de minste siden årtusenskiftet.
https://www.abcnyheter.no/penger/makrookonomi/2019/01/15/195491910/norge-eksporterte-for-naer-1-billion-i-2018

Og så? Hva er det som bærer skuten, om ikke det var oppgjør for våre råvarer i form av fisk, fossefall, olje og gass! I byen Bergen for noen år siden, satt de og skjet i drikkevannet sitt. Ansvarlige byråd ble deretter helsestatsråd og deretter forsvarsminister. Forsvares forlegninger, oppgraderte sjø-fort ble deretter solgt til slakt og MTB til Nigerianske pirater. Industri tettstedet Årdal ble omgjort til Asylmottak som var Valdres ekspressens hundrede prosent eliminator, og eneste overlevende sin siste utreise destinasjon.
https://forum.hegnar.no/archive/thread/2238232/view
Redigert 25.05.2019 kl 17:33 Du må logge inn for å svare
.777.
25.05.2019 kl 18:30 385

Og hva tror du utenrikshandelen KUNNE vært hvis Norge fremdeles hadde hatt all den industrien som nå er utflagget/avviklet?

Olje, fisk, og strøm selger seg selv, så det er ikke noe å skryte av. Hovedproblemet hoppet du glatt over, nemlig at kun ca 1,5 millioner nordmenn jobber over én time i uka i privateide bedrifter. Resterende 3,8 millioner er utgiftsposter i budsjettet.
Redigert 25.05.2019 kl 18:32 Du må logge inn for å svare
25.05.2019 kl 18:52 377

Svaret på hvem som bor i Norge, er for det meste, molboere. Pluss noen som er importert fra sydlige land. Men Mulla Krekar som vi har slitt med i mange år fordi han ikke vil flytte fra gratislandet, han har nå sagt at han vil flytte for alt er så dyrt.
Ingen spør om hvor vi skal hente penger når oljeindustrien som vi lever av i dag, skal fases ut, som miljøfanatikerne krever.
.777.
25.05.2019 kl 19:07 372

Når seddeltrykkeriet kan flagge ut til Frankrike av kostnadshensyn, kan vel Krekar gjøre det samme. Han får vel med seg trygda?

Olja skal erstattes med grønne arbeidsplasser hevder de som vet best, men jeg har fremdeles tilgode å få konkrete eksempler på økonomisk lønnsomme grønne virksomheter.

Norge leverer grønnskollinger til FN WHO SVZWO BRUSSELS SPROUTS + DOHA konfernser på løpende bånd.
Vi har grønn kjempe industri, funded by tax.
#tulliver
Redigert 25.05.2019 kl 19:13 Du må logge inn for å svare
.777.
25.05.2019 kl 19:20 365

Meg bekjent er alle grønne arbeidsplasser subsidierte og ulønnsomme. Selv vindmøllene som alle prater om er digre tapssluk.

Skal alle kjøre rundt med en batteri-bil vil vi mangle energi i svære mengder. Det være seg Kull Olje Gass Atom og fossefall.
Et sted har jeg sett oss omtalt: Om slikt et rike hadde fått muligheten til å regjere over ørken i Sahara da ville de ha greid det kunststykket, og sluppet opp for sand.
Hvor kommer midlene fra som har betalt jobbene til Gro Thorbjørn og nå Jens? Simpelt oppgjør etter råvaresalg i svære mengder. Det er også det som holder liv i hele staten/samfunnet. Fordelt like urettferdig som rettferdigheten ble tildelt Yngvar Moen og Liland i en norsk rettssal.

Vi sparte mye på å sende hans eksellense TJ til Bruxelles
Gro i WHO ble betalt med sukker i Pepsi
Jens er på Nato-lønnavtale
Du lever the Navway
i drittlandet
lol