Dagbladet kjører en gigakampanje mot FRP for tiden


Mye mer enn vanlig. Kanskje fordi det nærmer seg valg? Vil de forsøke å bli kvitt sin «største fiende» en gang for alle? Greit at mediene er kritiske til regjerende parti, men hvorfor klarer ikke Drittbladet å fremstå nøytrale? MÅ DE absolutt vise seg så ekstremt sosialistiske og FRP-hatende? Hvorfor ikke bare skrive fakta..
Sotah
22.05.2019 kl 22:01 133

Vrient å finne gladsaker om FrP for tida, antakelig. Var de ikke nede i 2,9 % i Bergen nylig?

Det var 2,7% i Bergen på FRP. Det er ikke poenget. Poenget er den åndssvake politiske siden til Dagbladet. Forstår ikke hvorfor de må være så uspiselige. Hvorfor er de ikke bare nøytrale og formidler fakta som et normalt nyhetsorgan.
Melvind
22.05.2019 kl 22:45 118

Jeg anser deg ikke som en reflektert person Sotah, du går mest på autopilot styrt av hat mot Frp. Jeg vil gjerne at du forklarer hvorfor du har et så ekstremt hat mot et parti som stort sett vil det norske folk vel. MYE mer vel enn det ditt elskede AP vil.
convert
22.05.2019 kl 22:56 112

Det er ikke så mange som leser Dagbladet lengre, hverken på papir eller på nett. Man er jo litt ambivalent i forhold til Dagbla. De har hatt glimt av gammel storhet da de var noe å lese, maktkritisk og refsende mot alle som ville frata folk frihet og demokrati. Nå er det blitt mest en blekk for islam-sosialister som vil FrP til livs. De har gjort seg selv irrelevante. Synd.