FRP Siv, selvsagt kan vi fjerne bompengene. Men det blir -


ikke i år?

Før var alle de ansvarlige politikerne egentlig for bompenger, akkurat som de i hemmelighet elsker moms. De trenger penger for å innfri valgløfter. Og derfor har de, Frp inkludert, gitt sitt ja til tallrike bompengeprosjekter.

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/EWv9ma/naa-er-plutselig-alle-politikerne-opptatt-av-bompenger?utm_source=vgfront&utm_content=row-3

Det vi som folk burde overveie, er å kvitte seg med noe "folkevalgte" som vi føder på i store mengder.

Men det finnes andre måter å få inn de rundt 10 milliardene vi forventer i bompenger i år. Vi kan for eksempel legge på et par kroner på drivstoffavgiften, innføre avgifter på elbil eller øke skattene.

Men det finnes andre måter å få inn de rundt 10 milliardene vi forventer i bompenger i år. Vi kan for eksempel legge på et par kroner på drivstoffavgiften, innføre avgifter på elbil eller øke skattene. https://www.ba.no/nyheter/bompenger/politikk/store-vil-rive-bomstasjonene-og-fa-et-nytt-betalingssystem/s/5-8-1055530

Hvordan bygget vi veier "før" her i landet , før slike "glupuser" som han selv, som forgjengeren før han endte opp å bli både "folkvalgt" og partileder i et arbeiderparti, uten selv å ha gjort de skapende gran. De har ikke gått med avisen en gang.

Husker du veiene i gamle dager? Lider du av vei nostalgi?
papaXI
24.05.2019 kl 01:56 151

Vi kan tjene mye penger i tillegg til å bygge veier hvis vi stanser all "uhjelp" til diktatorene, sender tilbake til opphavslandet dem som var frisk nok til å reise hit, men ikke til å jobbe her.

jepp papaXI
Det der kan det bli mye penger av.
Du kan plusse på for regnskogsmilliardene også.
Redigert 24.05.2019 kl 02:13 Du må logge inn for å svare

klokelig sagt. Nok sagt,
eod strek satt
------------------